הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין - מינון נכון

Elvbrnkr

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
בוקר טוב,

הזמנתי את הקריאטין של bpi, עלה בקושי 40 שקל ו עכשיו אני אתחיל לקחת אותו לקראת שבוע הבא. קראתי שאפשרי ליטול 5 גרם לפני אימון ו5 גרם אחרי אימון, או לעשות כך;

קריאטין-
למשך 5 – 7 ימים, עלייך ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום (במפוצל).
1 בבוקר
1 שעה לפני האימון
1 מיד לאחר האימון
1 לאחר 3-5 שעות
בימים ללא אימון לצרוך 4 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום.
שבוע שני
1 בבוקר
1 שעה לפני האימון
1 מיד לאחר האימון
בימים ללא אימון לצרוך 3 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום.
שבוע שלישי
1 שעה לפני האימון
1 מיד לאחר האימון
שבוע רביעי-חמישי
1 מיד לאחר האימון
ניתן – חצי כפית לפני האימון
הפסקה של חודש עד חודש וחצי, אח"כ ניתן לחזור על התהליך מחדש

דרך אגב כפית גדולה שאני לוקח איתה שהיא תהיה שטוחה? שלא אהיה פחות ולא יותר מדי ממה שצריך.

לא יודע איפה כתוב שלוקחים אחרי ולפני אימון (אשמח למקור)
אני יודע שלוקחים 5 גרם ביום(לא משנה מתי) . זה בערך כפית שטוחה. בדרך כלל מגיעה כף מדידה

• פותח/ת השרשור
לא יודע איפה כתוב שלוקחים אחרי ולפני אימון (אשמח למקור)
אני יודע שלוקחים 5 גרם ביום(לא משנה מתי) . זה בערך כפית שטוחה. בדרך כלל מגיעה כף מדידה
ראיתי בכל מיני אתרים ישראליים שמוכרים קריאטין שכותבים לפני ו אחרי, וגם פה ראיתי באחד מן הנושאים שחיפשתי. לפני אימון זה הכי אפקטיבי אני חופש, לא? או שזה באמת לא משנה מתי? ולגבי המינון שפרסמתי אני מבין שלא ללכת לפי זה..?

לאתרים שמוכרים תמיד יש אינטרס לנסות ולמכור עוד. ואומרים לקחת כדי שייגמר לך מהר ואז תקנה עוד.
אבל אם מצאתה פה בנושאים אז יש משהו בדבריך.
אבל המינון הקלאסי והנכון 5 גרם במהלך היום לא משנה אם לפני או אחרי. זה לא כמו pre woreout שלוקחים לפני. אלא זה תוסף שונה.
אתה יכול ללכת לפי איזה מינון שבא לך אבל העיקר שאתה לוקח 5 גרם ביום ולא פחות.
מהיא הכמות שיש בקופסה שקניתה??

• פותח/ת השרשור
לאתרים שמוכרים תמיד יש אינטרס לנסות ולמכור עוד. ואומרים לקחת כדי שייגמר לך מהר ואז תקנה עוד.
אבל אם מצאתה פה בנושאים אז יש משהו בדבריך.
אבל המינון הקלאסי והנכון 5 גרם במהלך היום לא משנה אם לפני או אחרי. זה לא כמו pre woreout שלוקחים לפני. אלא זה תוסף שונה.
אתה יכול ללכת לפי איזה מינון שבא לך אבל העיקר שאתה לוקח 5 גרם ביום ולא פחות.
מהיא הכמות שיש בקופסה שקניתה??

600 גרם. 300 גרם קופסא ב35 שקל. ו הבנתי כן קראתי ברוב הנושאים שלא משנה מתי, ולגבי האתרים שמנסים שנגמור את זה כמה שיותר מהר.

שיטת העמסה לא מומלצת בגלל שהיא עלולה לעשות כאבי בטן ושילשולים. עדיף לקחת 5 גרם ביום. זמן הצריכה אינו חשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית