הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר למאסה אחרי 5X5

lior20067

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום לכולם,
רוצה לעבור למאסה אחרי הרבה זמן של תחזוקה ניטרלית ואולי אפילו יותר לכיוון החיטוב(לא עבדתי עם תפריט מסודר פשוט ראיתי שאני שומר על משקלים גבוהים ועל משקל אחיד לכל אורך התקופה)

התחלתי לפני חודש וחצי בערך 5X5 עם אותה תזונה, ראיתי שאני מצליח להתקדם במשקלים יפה אבל כרגע נעצרתי ברוב התרגילים חוץ מדדליפט ששם אני מרגיש שאני יכול להעלות קצת יותר.

קצת עלי-
בן 24, 1.80, שוקל 75.
משקלים-
סקוואט- 100
בנץ'-90
חתירה-80
מילטרי פרס- 50
דדליפט-100

מעוניין לעבור למאסה ורציתי להתייעץ איתכם- לאיזה תכנית לעבור ? בגדול אני אוהב את ה5X5 והיא לא משעממת אותי בנתיים, רציתי לדעת אם היא טובה למצב הנוכחי שאני נמצא בה, ורק לשנות את התזונה או אולי אני צריך לעבור לתכנית מאסה אחרת ? מבחינת תזונה- לאיזה ערכים אני אמור לשאוף ? הRMR שלי הוא 1760, לכוון לאיזור ה 2200 קלוריות ביום יהיה טוב ?

תודה רבה לעוזרים!!

כדאי לעבוד עם טווח חזרות גבוה יותר (ומשתנה) בעלייה במסת השריר. אפשר לקחת FBW או AB מהפורטל שישרת את מטרתך או לבנות תוכנית עם מאמן

• פותח/ת השרשור
כדאי לעבוד עם טווח חזרות גבוה יותר (ומשתנה) בעלייה במסת השריר. אפשר לקחת FBW או AB מהפורטל שישרת את מטרתך או לבנות תוכנית עם מאמן
תודה!!
עוד שאלה קטנה, כל כמה זמן או מה התדירות שבא מעלים משקלים ?

זה משתנה לפי התפריט תזונה, גנטיקה והנפח השבועי. כדאי לפחות פעם בשבוע בתרגילים המורכבים

5X5 זו לא תכנית, זה מספר חזרות ומספר סטים. יש המון וריאציות לבצע את הסגנון אימונים הזה בצורה מעולה או צורה פסולה.

השאלה היא מה העדיפות שלך באימונים, עליה במאסת שריר או עליה בכוח.

• פותח/ת השרשור
5X5 זו לא תכנית, זה מספר חזרות ומספר סטים. יש המון וריאציות לבצע את הסגנון אימונים הזה בצורה מעולה או צורה פסולה.

השאלה היא מה העדיפות שלך באימונים, עליה במאסת שריר או עליה בכוח.

אפשר לדעת בדיוק מה ההבדל בין עליה בכוח לעלייה במסת שריר ? אני הייתי בטוח עד עכשיו שכשעולים במסת שריר עולים גם בכוח ולהפך..
באימוני כוח השרירים יגדלו ?

לרוב זה יבוא ביחד אבל לא בהכרח. אחרת מפתחי גוף יהיו גם האיש החזק בעולם.

יש תוכניות שמתמקדות יותר בהיפרטרופיה ויש תוכניות שמתמקדות יותר בכוח. השאלה מה חשוב לך יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית