הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שרוולים של SBD

• פותח/ת השרשור Ragnar
  • פורסם בתאריך

Ragnar

משתמש מתחיל
191
48
נק' מוניטין:
171
191
48
הבנתי שכדי לקחת אפילו מידה פחות, והאם הם טובות כמו שמדברים עליהם?(בהשוואה לחברות אחרות כמו rehband או titan(
ומאיפה כדי להזמין?

ממליץ להזמין את מידת התחרות, ולא מידה רגילה.
לגבי רבנד, הם משמעותית טובים יותר, לגבי טיטאן, ההבדל לא עצום, אבל טיטאן מתפרק הרבה יותר מהר, אחרי שנה הייתי צריך להחליף שרוולים כי הטיטאן שלי פשוט היו מפורקות. עכשיו עם SBD ומאוד מרוצה

• פותח/ת השרשור
ממליץ להזמין את מידת התחרות, ולא מידה רגילה.
לגבי רבנד, הם משמעותית טובים יותר, לגבי טיטאן, ההבדל לא עצום, אבל טיטאן מתפרק הרבה יותר מהר, אחרי שנה הייתי צריך להחליף שרוולים כי הטיטאן שלי פשוט היו מפורקות. עכשיו עם SBD ומאוד מרוצה
יש איזה אתר שאתה ממליץ להזמין?

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני זוכר, הזמנתי מהאתר שהוזכר למעלה. הזמנתי מידת תחרות ואני ממש מרוצה מהם.
אני לא בטוח לגבי הארץ, אבל תנסה Goodlift, s.r.o.
תגידו יש הבדל משמעותי בין השרוולים של SBD לשרוולים אחרים?
והבנתי שגם בגלל שלוקחים SBD על מידה TIGHT ואפילו מידה פחות זה יכול להוסיף קצת למשקלי עבודה, הטענה הזאת נכונה?
ושאני מזמין מאתר שציינתם, ומופיע לי הדבר הבא:
Screenshot
אני לא אצטרך לשלם מע"מ או משהו כזה? כי המחיר על המשלוח ועל המוצר עצמו כבר גם ככה יקר.

והבנתי שגם בגלל שלוקחים SBD על מידה TIGHT ואפילו מידה פחות זה יכול להוסיף קצת למשקלי עבודה, הטענה הזאת נכונה?
אין לי השוואה לשרוולים אחרים כי אלה הראשונים שלי. לגבי העלאה במשקלים, אולי, לא יודע. אתה לא תבוא למכון והסקוואט שלך אוטומטית יהיה גבוה ב 10 קילו. אני חושב שהם תורמים בתמיכה ועוזרים לך לנוע יותר בבטחון. לדעתי לאפקט הפלצבו יש חלק לא קטן בעניין.

• פותח/ת השרשור
אין לי השוואה לשרוולים אחרים כי אלה הראשונים שלי. לגבי העלאה במשקלים, אולי, לא יודע. אתה לא תבוא למכון והסקוואט שלך אוטומטית יהיה גבוה ב 10 קילו. אני חושב שהם תורמים בתמיכה ועוזרים לך לנוע יותר בבטחון. לדעתי לאפקט הפלצבו יש חלק לא קטן בעניין.
כע נראלי זה עוזר יותר בקטע הפסיכולוגי, ולגביי ההזמנה יש לך מושג? יקר רצח השרוולים האלה

כע נראלי זה עוזר יותר בקטע הפסיכולוגי, ולגביי ההזמנה יש לך מושג? יקר רצח השרוולים האלה
אני פחות יכול לעזור לך בזה. אני די בטוח שהזמנתי אותם מהאתר שהוזכר למעלה. הם באמת לא זולים, אבל אני חושב שזה שווה את זה.

ושאני מזמין מאתר שציינתם, ומופיע לי הדבר הבא:
Screenshot
אני לא אצטרך לשלם מע"מ או משהו כזה? כי המחיר על המשלוח ועל המוצר עצמו כבר גם ככה יקר.
אולי הם ייתנו לך תוספת קטנה, לא משהו משמעותי, אבל הם כנראה ייתנו לך הרגשה יותר טובה בסקוואט.
לגבי המע"מ אני לא יודע להגיד לך כי אף פעם לא הזמנתי לארץ

בהחלט רמה מעל כל השרוולים האחרים עד כמה שידוע לי. לא ניסיתי את טיטאן ילו ג׳קט, אולי היחיד שמשתווה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית