עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש איזה אתר שאתה ממליץ להזמין?ממליץ להזמין את מידת התחרות, ולא מידה רגילה.
לגבי רבנד, הם משמעותית טובים יותר, לגבי טיטאן, ההבדל לא עצום, אבל טיטאן מתפרק הרבה יותר מהר, אחרי שנה הייתי צריך להחליף שרוולים כי הטיטאן שלי פשוט היו מפורקות. עכשיו עם SBD ומאוד מרוצה
אני לא בטוח לגבי הארץ, אבל תנסה Goodlift, s.r.o.יש איזה אתר שאתה ממליץ להזמין?
לפי מה שאני זוכר, הזמנתי מהאתר שהוזכר למעלה. הזמנתי מידת תחרות ואני ממש מרוצה מהם.
תגידו יש הבדל משמעותי בין השרוולים של SBD לשרוולים אחרים?אני לא בטוח לגבי הארץ, אבל תנסה Goodlift, s.r.o.
אין לי השוואה לשרוולים אחרים כי אלה הראשונים שלי. לגבי העלאה במשקלים, אולי, לא יודע. אתה לא תבוא למכון והסקוואט שלך אוטומטית יהיה גבוה ב 10 קילו. אני חושב שהם תורמים בתמיכה ועוזרים לך לנוע יותר בבטחון. לדעתי לאפקט הפלצבו יש חלק לא קטן בעניין.תגידו יש הבדל משמעותי בין השרוולים של SBD לשרוולים אחרים?
והבנתי שגם בגלל שלוקחים SBD על מידה TIGHT ואפילו מידה פחות זה יכול להוסיף קצת למשקלי עבודה, הטענה הזאת נכונה?
כע נראלי זה עוזר יותר בקטע הפסיכולוגי, ולגביי ההזמנה יש לך מושג? יקר רצח השרוולים האלהאין לי השוואה לשרוולים אחרים כי אלה הראשונים שלי. לגבי העלאה במשקלים, אולי, לא יודע. אתה לא תבוא למכון והסקוואט שלך אוטומטית יהיה גבוה ב 10 קילו. אני חושב שהם תורמים בתמיכה ועוזרים לך לנוע יותר בבטחון. לדעתי לאפקט הפלצבו יש חלק לא קטן בעניין.
אני פחות יכול לעזור לך בזה. אני די בטוח שהזמנתי אותם מהאתר שהוזכר למעלה. הם באמת לא זולים, אבל אני חושב שזה שווה את זה.כע נראלי זה עוזר יותר בקטע הפסיכולוגי, ולגביי ההזמנה יש לך מושג? יקר רצח השרוולים האלה
אולי הם ייתנו לך תוספת קטנה, לא משהו משמעותי, אבל הם כנראה ייתנו לך הרגשה יותר טובה בסקוואט.תגידו יש הבדל משמעותי בין השרוולים של SBD לשרוולים אחרים?
והבנתי שגם בגלל שלוקחים SBD על מידה TIGHT ואפילו מידה פחות זה יכול להוסיף קצת למשקלי עבודה, הטענה הזאת נכונה?
ושאני מזמין מאתר שציינתם, ומופיע לי הדבר הבא:
Screenshot
אני לא אצטרך לשלם מע"מ או משהו כזה? כי המחיר על המשלוח ועל המוצר עצמו כבר גם ככה יקר.
pullum sportsנראלי קצת יותר יקר...
Screenshot