הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - האם אחוז שומן קשור לירידה במשקל ?

the sniper

משתמש מתחיל
40
3
נק' מוניטין:
3
40
3
במידה ואני שוקל 75 ועדיין האחוז שומן שלי גבוה מאוד 27 משהן כזה...

אני לא רואה את עצמי כרגע בחיטוב יורד למשקל של 70 קילו ומוריד אחוזים מטורפים בשומן.

אני אצטרך להגיע למשקל 50 קילו בשביל שהאחוז שומן שלי ירד ל 10-3 אחוז.

השאלה היא איך לרדת באחוז שומן האם זה קשור רק לירידה במשקל ? יש מצב שאני יורד במשקל ולא באחוז שומן ?

3%-10% זה רמת תחרות עד רמה שאי אפשר לחיות בה.
בכל מקרה ירידה במשקל חופפת לירידה באחוז שומן במידה ונעשית כמו שצריך. אם תרד במשקל בצורה מבוקרת תוך כדי שמירה מקסימלית על השריר בעזרת אימונים, כמות חלבון מספקת, וירידה לא מהירה מדי, אז הירידה תהיה כמעט אך ורק בשומן

3%-10% זה רמת תחרות עד רמה שאי אפשר לחיות בה.
בכל מקרה ירידה במשקל חופפת לירידה באחוז שומן במידה ונעשית כמו שצריך. אם תרד במשקל בצורה מבוקרת תוך כדי שמירה מקסימלית על השריר בעזרת אימונים, כמות חלבון מספקת, וירידה לא מהירה מדי, אז הירידה תהיה כמעט אך ורק בשומן

10 אחוז זה לא נחשב סבבה ממש? כאילו ברור שזה מעט אחוז שומן וקשה לשמור עליי אבל הרבה אנשים מצליחים להגיע לרמה כזו ולשמר את זה לא? או שכל המפתחי הוף שנראים טוב עומדים בדרך כלל על איזה 12-13? פחות נראלי הגיוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית