WATER FASTING

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני רואה מלא סרטונים ביוטיוב של אנשים שצמים שבוע ואפילו חודש כמו למשל פה:
מה הקאץ'? אשכרה אנשים מורידים מלא אחוזי שומן ולא נראה שיש לזה השפעות שליליות על הגוף ואפילו אומרים שהבדיקות דם שלהם נהיו יותר טובות אחרי זה, למה בצעם לא לעשות את זה ותוך חודש לרדת מה שאני ארד בחודשים בחיטוב רגיל?

בפן הפיזיולוגי אתה שורף גם מלא שריר.. אתה לא יכול להיות בגירעון קלורי גדול מידי ולשמור על השריר
ברור שתירד כי הגוף בגירעון קלורי
לא מאמין שיש לזה השפעה טובה על הגוף, הגוף חייב מזון כדי להתקדם, וכדי לשמור על המאסת שריר
בפן המנטלי .. כמה אנשים נורמלי יכולים לצום שבוע.. מה שהגיוני שיקרה אתה תישבר ותאכל בצורה קיצונית

ככל שתיה בגירעון גדול יותר ככה תרד מהר יותר, אבל כמובן גם תרד יותר בשריר.
בטווח הקצר כל עוד לגוף יש הרבה מאגרים אז גם בדיקות הדם "ישתפרו", כלומר אתה תתרחק יותר ממדדים של השמנה, לא אומר בהכרח שאתה בריא יותר מזה

בטווח הקצר כל עוד תעשה אימוני כוח לא ממש תאבד הרבה מסת שריר אם בכלל. בטווח הארוך זה עלול להיות משמעותי. חוץ מזה שזה לא כיף כמו שראית ביום 3-4 של הסרטון. אז למה פשוט לא לאכול כמו בן אדם ולראות תוצאות עם הזמן מאשר לעשות דברים מטומטמים?

אם כבר לעשות דבר מטומטם שכתב אותו בן אדם חולה אז רק PSMF
תמיד נותן את התוצאות הדרושות בלי יותר מדי נזק כל עוד הולכים לפי הספר ב100%

• פותח/ת השרשור
בטווח הקצר כל עוד תעשה אימוני כוח לא ממש תאבד הרבה מסת שריר אם בכלל. בטווח הארוך זה עלול להיות משמעותי. חוץ מזה שזה לא כיף כמו שראית ביום 3-4 של הסרטון. אז למה פשוט לא לאכול כמו בן אדם ולראות תוצאות עם הזמן מאשר לעשות דברים מטומטמים?
ברור שזה לא כזה מדהים אבל מלא אנשים אומרים שזה רק קשה בהתחלה ואז הגוף מתרגל וכבר לא קשה, ובנוגע ללמה לעשות את זה אז זה חוסף די הרבה מאוד זמן במקום עכשיו לעשות תהליך של כמה חודשים עם תקיעות באמצע החיטוב ואז צריך להתחיל שיטות אחרות והעמסות וכו' וכו' שבוע אחד כזה שאתה קצת סובל וזהו נגמר

Eat Stop Eat by Brad Pilon, מסכם מלא מחקרים על צום של מים פעם או פעמיים בשבוע. השיא שלי זה 5 יום. 2 יומיים בשבוע זה ריאלי אבל קשה. ופעם בשבוע אפילו מקל. יש לו מחקרים שם .. גם יצא לא לקרוא לא מעט על INTERMEDIATE FASTING
ונאמר שאחרי 16 שעות הגוף מפריש יותר הורמוני גדילה בגלל רמות סטרס וכו אז זה יכול לתת בוסט רציני לשריפת שומן. כנל לגבי לשרוף 800 קלוריות על בטן ריקה ואז לצום 16 שעות. הכח לא ירד.. יש גם סופר PAUL BRAG, אדם מאוד ספורטיבי ומפורסם(גק לאליין) חיי עד גיל זקן והיה בכושר עד יומו האחרון.
אני ממליץ מלהתחיל צום שם יום אחד בשבוע של מים ובהמשך להתקדם. יש הרבה ספרות בנושא.
אגב אשמח תגובה של מישהו לגבי הספר של בראד פילון למרות שנראה לי שיותר חברה פה התנסו בקטע של intermittent fasting

Eat Stop Eat by Brad Pilon, מסכם מלא מחקרים על צום של מים פעם או פעמיים בשבוע. השיא שלי זה 5 יום. 2 יומיים בשבוע זה ריאלי אבל קשה. ופעם בשבוע אפילו מקל. יש לו מחקרים שם .. גם יצא לא לקרוא לא מעט על INTERMEDIATE FASTING
צום מים זה פשוט צום. לא תאכל = תאבד משקל. זה כזה פשוט. זה לא אומר שזו גישה בריאה וטובה לירידה במשקל, ובמיוחד לא כדי לשמור על המשקל הזה.

נאמר שאחרי 16 שעות הגוף מפריש יותר הורמוני גדילה בגלל רמות סטרס וכו אז זה יכול לתת בוסט רציני לשריפת שומן
זה חרטא, זה לא משהו שישפיע עליך, ובטח לא יזרז שריפת שומן. הורמון גדילה מופרש גם כתגובה לחלבון.

כנל לגבי לשרוף 800 קלוריות על בטן ריקה ואז לצום 16 שעות
איפה אתה שורף 800 קלוריות?

צום מים זה פשוט צום. לא תאכל = תאבד משקל. זה כזה פשוט. זה לא אומר שזו גישה בריאה וטובה לירידה במשקל, ובמיוחד לא כדי לשמור על המשקל הזה.

זה חרטא, זה לא משהו שישפיע עליך, ובטח לא יזרז שריפת שומן. הורמון גדילה מופרש גם כתגובה לחלבון.

איפה אתה שורף 800 קלוריות?
לא אמרתי שזה אידיאלי לירידה במשקל, זה אחת הדרכים.
צום זה משהו שמשפיע בטווח רחוק על הגוף- ולטובה. מייק או מישהו אחר פירסם איך נראים שני קופים: אחד צם פעם בשבוע ואחד אוכל כמה שהוא יכול.
מהרבה פאקטורים כמו רגישות לאינסולין וספירת זרע..
הליכה בשיפוע. משקל 90. שורף 1100 בשעה. בערך 800 ב45 דק.

לא אמרתי שזה אידיאלי לירידה במשקל, זה אחת הדרכים.
גם להשתתף בלרדת בגדול זו אחת הדרכים, לא אומר שזו הדרך האידאלית

צום זה משהו שמשפיע בטווח רחוק על הגוף- ולטובה. מייק או מישהו אחר פירסם איך נראים שני קופים: אחד צם פעם בשבוע ואחד אוכל כמה שהוא יכול.
מהרבה פאקטורים כמו רגישות לאינסולין וספירת זרע..
אני מאוד בספק אם זה היה מייק.
ובכל מקרה מחקר על 2 קופים זה לא מחקר, זה אנקדוטה במקרה הטוב

הליכה בשיפוע. משקל 90. שורף 1100 בשעה. בערך 800 ב45 דק.
אין שום סיכוי שזה נכון, אחרת זה היה נשק יום הדין בכל דיאטה. שעה במכון וסגרת את העסק, אפילו לא צריך להתעסק בתזונה עם כזה גירעון רק משעה במכון

גם להשתתף בלרדת בגדול זו אחת הדרכים, לא אומר שזו הדרך האידאלית

אני מאוד בספק אם זה היה מייק.
ובכל מקרה מחקר על 2 קופים זה לא מחקר, זה אנקדוטה במקרה הטוב

אין שום סיכוי שזה נכון, אחרת זה היה נשק יום הדין בכל דיאטה. שעה במכון וסגרת את העסק, אפילו לא צריך להתעסק בתזונה עם כזה גירעון רק משעה במכון
זה תמונה מהפורום סימן שהמחקר כן מפה.
ואם אתה לוקח בחשבון שאני 25-27 BMI , מטר שמונים וחמש.. שיפוע של 14 ומהירות 6. זה לא קצת.
https://gizmodo.com/how-living-near-the-starvation-point-can-extend-lifespa-1791290101

קבצים מצורפים

• ni3ztb.jpg
    ni3ztb.jpg
    KB 56 · צפיות: 102
  • IMG_20180611_174716.jpg
    IMG_20180611_174716.jpg
    KB 41 · צפיות: 121
זה תמונה מהפורום סימן שהמחקר כן מפה.
ואם אתה לוקח בחשבון שאני 25-27 BMI , מטר שמונים וחמש.. שיפוע של 14 ומהירות 6. זה לא קצת.
https://gizmodo.com/how-living-near-the-starvation-point-can-extend-lifespa-1791290101
זה שהתמונה מהפורום לא אומר שזה מחקר בעל משמעות.
וגם עם השיפוע והמהירות והכל, כמות הקלוריות שהמכשיר מראה לא נכונה, אלה כמויות מטורפות

בלי שיפוע זה 300 לשעה. שיפוע 14 זה מטורף זה כמו על הר. אתה משתמש בתאומים ואפילו ב-3 קמ"ש אתה שורף 500.

בלי שיפוע זה 300 לשעה. שיפוע 14 זה מטורף זה כמו על הר. אתה משתמש בתאומים ואפילו ב-3 קמ"ש אתה שורף 500.
אז כמה קלוריות אתה שורף במסע/טיול ארוך של 30 קמ? ויש הרבה הרים... לפי זה אני צריך לאכול אוכל של שבועיים ביום אחד!

אז כמה קלוריות אתה שורף במסע/טיול ארוך של 30 קמ? ויש הרבה הרים... לפי זה אני צריך לאכול אוכל של שבועיים ביום אחד!
6-7 אלף. זה לא כ"כ הרבה אחרי הארוחה האחרונה. בגלל זה אני רושם את זה לאנשים. זה הרבה יותר קשה. בלי ידיים. הליכה מהירה בשיפוע תלול. הגעתי ל-5 קמ גובה. אפשר גם להגיע ליותר. אולי יש סטייה קטנה. לא גדולה מדי. זה עדיין שורף קלוריות כמו יותר משחפץ(30 קג)

ל
6-7 אלף. זה לא כ"כ הרבה אחרי הארוחה האחרונה. בגלל זה אני רושם את זה לאנשים. זה הרבה יותר קשה. בלי ידיים. הליכה מהירה בשיפוע תלול. הגעתי ל-5 קמ גובה. אפשר גם להגיע ליותר. אולי יש סטייה קטנה. לא גדולה מדי. זה עדיין שורף קלוריות כמו יותר משחפץ(30 קג)
לא הבנתי ככ את התגובה...
מה זה משנה עם או בלי ידיים? וגם בטיול זה הרבה בלי ידיים... ומה זה הארוחה האחרונה? "כמו יותר משחפץ" זה המשקל על הגב במסע? שכפ"צ?

כן קניתי 30 קג, אפשר למתח אפשר להליכות. בלי ידיים הרבה יותר קשה אחרת אתה משתמש במומנטום והגב נמצא בשיפוע אחר.
כשאתה עובד(פיזית זז),מתאמן ועוד עושה אירובי אפשר לאכול הרבה יותר.

לא מבין איך לעזאזל הגעת למספרים האלה. אם בן אדם שוקל 60 קילו ועושה 30 קילומטר נניח כולל עליה על הרים בכל זאת אין מצב שהוא ישרוף כמות כזאת של אנרגיה.

אצלי מסת שריר מעל 75 קג והשומן עוד המהמ.. אז על הר זה פי 2 מנגיד 400 לשעה. 800. יצא לי לראות מישהי 130 קג שהלכה על הליכון והתאמנו לפי דופק ומשקל והיא שרפה 1400 קלוריות בשעה. אבל זה פסיכי וקצב שקשה לעמוד בו. כל אימוני אירובי מעל 500 קלוריות קשים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית