הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Form Check| דדליפט

Dissonant Harmony

משתמש פעיל
927
811
נק' מוניטין:
2,107
927
811

כנסו בי! 😵

===

*בדרך כלל הגב שלי מאוד 'Upright', וההתחלה יוצאת לי יותר "סקוואטית"...משום מה בשני הטייקים הרגיש לי מוזר לייצב והרגשתי שבא לי "לברוח קדימה", אז הרמתי אגן מוקדם ויצא לי משהו שנראה יותר כמו לג פרס + SLDL.

עם זאת, מתוך הנחה שאולי עדיף לי לשמוע ביקורת דווקא על הרמה שכנראה מסגירה יותר שיבושים, העליתי את שני אלו בכל זאת.

*אעלה בשבוע הבא טייקים מיותר זויות. (עם צלם שאפשר לשגע).

נערך לאחרונה:

כנסו בי! 😵

===

*בדרך כלל הגב שלי מאוד 'Upright', וההתחלה יוצאת לי יותר "סקוואטית"...משום מה בשני הטייקים הרגיש לי מוזר לייצב והרגשתי שבא לי "לברוח קדימה", אז הרמתי אגן מוקדם ויצא לי משהו שנראה יותר כמו לג פרס + SLDL.

עם זאת, מתוך הנחה שאולי עדיף לי לשמוע ביקורת דווקא על הרמה שכנראה מסגירה יותר שיבושים, העליתי את שני אלו בכל זאת.

*אעלה בשבוע הבא טייקים מיותר זויות. (עם צלם שאפשר לשגע).

התגובות שלך די מגוחכות.
אתה רשמת את ההודעה בפורום פאוור ליפטינג, בו אנשים נהנים להרים כמה שיותר משקל באופן היעיל ביותר מכאנית.
ההנאה שלך לא מעניינת אף אחד פה.
ביצעת ווריאציה לא קיימת לתרגיל.
או שתלמד לקבל ביקורת ולהבין למה מה שאתה עושה לא יעיל בשום צורה- גם ההקשר של פיתוח כוח, ואולי גם ההקשר של היפרטרופיה, עקב בעיה בהתקדמות פרוגרסיב אוברלואד.
קראת למה שעשית דדליפט. הסבירו לך שזה לא דדליפט ואתה נלחם על מה שאתב עושה.
לא מבין את מטרת הפוסט שלך.
השאר נאמר

• פותח/ת השרשור
אתה רשמת את ההודעה בפורום פאוור ליפטינג, בו אנשים נהנים להרים כמה שיותר משקל באופן היעיל ביותר מכאנית.

*שזה סופר הגיוני ולגיטימי בקרב פאוורליפטרים וווייטליפטרים.
*והראיתי שאני מבין את זה.

*אבל הדגשתי שאני לא שם. (ולכן המטרה הספציפית שציינת פחות נוגע אליי).

קראת למה שעשית דדליפט. הסבירו לך שזה לא דדליפט

ביצעת ווריאציה לא קיימת לתרגיל.
*וזה הובהר לי.
*ולכן לא קבלתי פורם צ'ק. (בסך הכל הגיוני).
*ואפילו הבעתי התעניינות בהדגמות של וריאציות שכן קיימות.

ההנאה שלך לא מעניינת אף אחד פה.
כפרה עליך - היא מעניינת אותי.

או שתלמד לקבל ביקורת
אני יודע לקבל ביקורת, ואני גם יודע לדון כשאני לא מבין, ואני גם יודע לשאול שאלות, ואני גם יודע לשנות את דעתי.

*חבל שכל-כך רצית "לכעוס" עליי ש:
ואתה נלחם על מה שאתב עושה.
שאשכרה פספסת אותי בענק.

ולכן, אם כבר:
התגובות שלך די מגוחכות
זו התגובה שלך שמיותרת. /:
(עם כל כוונותיך הטובות!)

=====

חוץ מזה!!!
מה שאתה עושה לא יעיל בשום צורה- גם ההקשר של פיתוח כוח, ואולי גם ההקשר של היפרטרופיה, עקב בעיה בהתקדמות פרוגרסיב אוברלואד.
פה אתה מדבר לעניין!
בוא נדון בזה. 😃

*בהתחשב בזה שאני לא פאוורליפטר. (אין לי מטרה ספציפית להיות חזק דווקא בדדליפט קונבנציונלי).

*ובהתחשב בזה שכרגע אני לא נמצא ברמה שבה הולכת להיות לי בעיית התקדמות קרובה ב-Snatch Grip SLDL. (עזוב את הסרטון בצד בבקשה, עברנו נושא מזמן!)

האם לדעתך, יש סיבה מיוחדת להתעקש שאבצע דווקא דדליפט קונבנציונלי בכל זאת?

כן. זו הדרך שתוכל להרים הכי הרבה משקל תוך ולהתקדם באופן עקבי במשך זמן ממושך.
לא חושב שציינת מארות באופן מובהק, מה שגם יכול לגרום לבעיות.
אין מניעה משימוש בואריאציות, אבל תרגילי הייסוד פותחו במשך הרבה זמן כדי לייעל כמה שיותר שרירים תוך שימוש כמה שיותר יעיל בגוף.
אם כבר הכי טוב לעשות תקופות של ואריאציות שונות אם אתה מתעקש כל כך לבצע תרגילים לא יעילים במיוחד לפיתוח כוח

כן. זו הדרך שתוכל להרים הכי הרבה משקל תוך ולהתקדם באופן עקבי במשך זמן ממושך.
לא חושב שציינת מארות באופן מובהק, מה שגם יכול לגרום לבעיות.
אין מניעה משימוש בואריאציות, אבל תרגילי הייסוד פותחו במשך הרבה זמן כדי לייעל כמה שיותר שרירים תוך שימוש כמה שיותר יעיל בגוף.
אם כבר הכי טוב לעשות תקופות של ואריאציות שונות אם אתה מתעקש כל כך לבצע תרגילים לא יעילים במיוחד לפיתוח כוח
לא נראה לי הבנת לא מעניין אותו להרים יותר משקל ולא מעניין אותו לקבל גוף מעניין אותו לכייף
אז כל מה שאתה כותב לא רלוונטי

ולפותח האשכול
מה ציפית לקבל ששלחת סרטון של עצמך עושה טכניקה על הפנים בוויריאציה שאף אחד פה לא מסכים איתה (כאילו תבחר אחד)
כי כמו שאם הטכניקה של בדדליפט שאתה מרים X קילו היא פח אז יגידו לך תוריד משקל
אותו דבר בווריאציה (שיותר מסובך מהרגילה) לא עושה אותה טוב יגידו לך קודם כל תעשה את הווריאציה הקלה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית