הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכים ל100 בשר בקר והבריאות שלו באופן כללי.

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
קראתי במספר מקומות שבשר בקר, בעיקר בגלל השומן הרווי, יכול לעזור לגוף ליצור יותר טוסטסטרון, ולפי מה שאני יודע, יותר טוסטסטרון= יותר תוצאות באופן כללי.
כרגע אני בחיטוב ורציתי לשלב לתפריט לפחות פעמיים- שלוש בשבוע בשר בקר טחון בכמות של 200 גרם ליום. זה בריא לעשות את זה? כדאי? האם כל הסיפור עם הטוסטסטרון נכון?
לגבי הערכים אני רואה ערכים שונים בכל אתר...אני יודע שזה תלוי באחוז שומן של הבשר אבל הקטע שלא רשום על החבילה של הבשר כמה אחוז שומן זה, פעם הבאה שאני יהיה בקניות אני אדאג לבדוק, אבל כרגע יש לי בבית איזה 4 חבילות בשר טחון שאני בטח לא מתכוון לזרוק, רציתי לדעת אם אפשר להסתמך על בערך 250 קלוריות ל100 גרם בשר מבושל? כי זה מה שראיתי בערך בתור ממוצע ברוב האתרים, כמו שציינתי אני בחיטוב אז עניין הקלוריות די משמעותי. אם זה עוזר או יכול לתת איזשהו מידע למישהו הבשר נקנה ביינות ביתן ורשום עליו רק בשר בקר טחון, ללא האחוזי שומן שלו.
תודה מראש וסליחה על החפירה 😃

יכול לעזור לגוף ליצור יותר טוסטסטרון,
הוא לא

ולפי מה שאני יודע, יותר טוסטסטרון= יותר תוצאות באופן כללי.
לא בטווח הפיזיולוגי התקין

זה בריא לעשות את זה? כדאי? האם כל הסיפור עם הטוסטסטרון נכון?
אפשר. עניין של טעם

על בערך 250 קלוריות ל100 גרם בשר מבושל?
אי אפשר לדעת כי יש בשר בקר 1% שומן ויש 30% שומן. תאכל, מקסימום קיבלת עוד 300 קלוריות באותו היום לא יקרה לך כלום

• פותח/ת השרשור
הוא לא

שומן רווי לא עוזר לייצור טוסטסטרון? כי ראיתי גם כמה מחקרים בנושא.
לא בטווח הפיזיולוגי התקין
לא ממש הבנתי את הכוונה של המשפט, אפשר הסבר?

אפשר. עניין של טעם

אי אפשר לדעת כי יש בשר בקר 1% שומן ויש 30% שומן. תאכל, מקסימום קיבלת עוד 300 קלוריות באותו היום לא יקרה לך כלום
30% זה האחוז שומן הכי גבוה לבשר טחון? כי אם כן אני יעקוב אחריו כשהוא כביכול 30%, עדיף לחשב יותר ולאכול פחות מאשר ההפך.
ועוד שאלה, ככל שהאחוז שומן של הבשר נמוך יותר הוא עולה יותר? (שאלה לעתיד כשאני אקנה בשר טחון,אז לדעת על מה ללכת.)

באדום, ותודה רבה על התשובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית