הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - ניסיון לעבור לlow bar + דדליפט

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
פעם ראשונה שמנסה לעבור לlow bar squat...
הרגיש ממש מסריח ולא טבעי לי...
לא הצלחתי להגיע לעומק מספק , לפחות לא כמו ב high bar
בעיקר כי אני מפגר ושמתי את המוטות בטיחוץ גבוהה מידי

סט ראשון עם 100kg (בערך... זה בליברה כי אני בחול) שאני נכשל בו בחזרה האחרונה

סט שני 90kg, חזרה אחרונה בכוונה לא הרמתי כי קלטתי שזאת שישית כשאני מכוון לחמש...

- טעות שאני שם לב אליה (ותקנו אותי אם אני טועה) היא שאני מחזיק אוויר בפה ובבטן... מה שגורם לי לייצר לחץ בפה (לנפח לחיים) ופחות לחץ בטני... אנסה לא לעשות את זה פעם הבאה

90kg:

100kg:

ראיתי מיליון ואחד סרטונים על low bar ועכשיו מנסה ליישם אז לא לשלוח אותי לסרטוני הדרכה... אעבור עליהם גם ככה... אני פותח את האשכול הזה בשביל שיאירו את עיני לטעויות ספציפיות שאני עושה ואיך לתקן אותן

בנוסף, pr חדש לחמישייה... דדליפט 122.5kg

מצטער על הצילום הדפוק, לא שמתי לב שיש משהו שמתנדנד מעל הנייד איפה שהנחתי אותו...

הזווית של הסקוואט לא טובה ככ לביקורת. תצלם בזווית של 45 מעלות שיהיה אפשר לראות רוחב עמידה גם. ותקנה נעלים עם עקב מוגבה.

הדדליפט לא טוב. בסט אפ אתה מוריד את התחת נמוך, מה שגורם לשוקיים שלך לדחוף את המוט קדימה, המוט עובר את קו הכתפיים, ואתה מושך רחוק מהגוף. האופציה הכי טובה היא לראות את הסרטון של alan thrall על הדדליפט, למרות שאמרת שאתה רואה, כי זה לא נראה ככה וזה משהו שלא מסובך לתקן ברגע שמבינים את הבעיה.

הדדליפט טוב, רק שים לב לדחיפה של המוט קדימה, כי אחר כך אתה מבזבז אנרגיה בלמשוך אותו חזרה למקום.

הסקוואט גם טוב, אבל שים לב שהברכיים בורחות לך אחורה בתחילת העליה, בעיה נפוצה בלואו בר עם נעליים שטוחות. אתה תצטרך או ללבוש נעליים עם הגבהה, או לנסות לשלוט בזה במודע, לזכור להשאיר את הברכיים מקדימה ליותר זמן

• פותח/ת השרשור
הדדליפט טוב, רק שים לב לדחיפה של המוט קדימה, כי אחר כך אתה מבזבז אנרגיה בלמשוך אותו חזרה למקום.

הסקוואט גם טוב, אבל שים לב שהברכיים בורחות לך אחורה בתחילת העליה, בעיה נפוצה בלואו בר עם נעליים שטוחות. אתה תצטרך או ללבוש נעליים עם הגבהה, או לנסות לשלוט בזה במודע, לזכור להשאיר את הברכיים מקדימה ליותר זמן

אני לא טועה שחסר קצת עומק נכון?
על איזה נעליים אתה ממליץ? בידיוק השבוע אני קונה נעליים חדשות

אולי אני טועה בגלל הזווית, אבל נראה שאתה יכול להוריד את המוט יותר נמוך על הגב בסקוואט.
לחץ בטני זה בשבילך להרגיש, אבל זה נראה די יציב ומכווץ.
החזרה הראשונה של ה 100 נגע מוטות בטיחות, ודפק לך אני חושב את מה שבאמת יכלת לעשות, אתה צודק שכדאי להמניך אותם.
נראה טוב

הדדליפט צריך לנוע ככה שהמוט במרכז מסה תמיד.

ולגבי הסקוואט תנמיך את המוט לפחות בשתי דרגות ותן לרגליים שלך להפתח בירידה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית