פעם ראשונה שמנסה לעבור לlow bar squat...
הרגיש ממש מסריח ולא טבעי לי...
לא הצלחתי להגיע לעומק מספק , לפחות לא כמו ב high bar
בעיקר כי אני מפגר ושמתי את המוטות בטיחוץ גבוהה מידי
סט ראשון עם 100kg (בערך... זה בליברה כי אני בחול) שאני נכשל בו בחזרה האחרונה
סט שני 90kg, חזרה אחרונה בכוונה לא הרמתי כי קלטתי שזאת שישית כשאני מכוון לחמש...
- טעות שאני שם לב אליה (ותקנו אותי אם אני טועה) היא שאני מחזיק אוויר בפה ובבטן... מה שגורם לי לייצר לחץ בפה (לנפח לחיים) ופחות לחץ בטני... אנסה לא לעשות את זה פעם הבאה
90kg:
100kg:
ראיתי מיליון ואחד סרטונים על low bar ועכשיו מנסה ליישם אז לא לשלוח אותי לסרטוני הדרכה... אעבור עליהם גם ככה... אני פותח את האשכול הזה בשביל שיאירו את עיני לטעויות ספציפיות שאני עושה ואיך לתקן אותן
בנוסף, pr חדש לחמישייה... דדליפט 122.5kg
מצטער על הצילום הדפוק, לא שמתי לב שיש משהו שמתנדנד מעל הנייד איפה שהנחתי אותו...
הרגיש ממש מסריח ולא טבעי לי...
לא הצלחתי להגיע לעומק מספק , לפחות לא כמו ב high bar
בעיקר כי אני מפגר ושמתי את המוטות בטיחוץ גבוהה מידי
סט ראשון עם 100kg (בערך... זה בליברה כי אני בחול) שאני נכשל בו בחזרה האחרונה
סט שני 90kg, חזרה אחרונה בכוונה לא הרמתי כי קלטתי שזאת שישית כשאני מכוון לחמש...
- טעות שאני שם לב אליה (ותקנו אותי אם אני טועה) היא שאני מחזיק אוויר בפה ובבטן... מה שגורם לי לייצר לחץ בפה (לנפח לחיים) ופחות לחץ בטני... אנסה לא לעשות את זה פעם הבאה
90kg:
100kg:
ראיתי מיליון ואחד סרטונים על low bar ועכשיו מנסה ליישם אז לא לשלוח אותי לסרטוני הדרכה... אעבור עליהם גם ככה... אני פותח את האשכול הזה בשביל שיאירו את עיני לטעויות ספציפיות שאני עושה ואיך לתקן אותן
בנוסף, pr חדש לחמישייה... דדליפט 122.5kg
מצטער על הצילום הדפוק, לא שמתי לב שיש משהו שמתנדנד מעל הנייד איפה שהנחתי אותו...