עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כולם יתפרקו בערך באותו זמן, וכולם יעלו את האינסולין, ככה עובד אוכל.
מציע לך לקרוא את זה:
האינסולין, שם רע ללא הצדקה - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כל הפחמימות והחלבונים ייתנו פיק מסויים של אינסולין, ירידה מסויימת ואז חזרה לרמת יסוד עד סוף העיכול, סוג הפחמימה והשילוב שלה עם גורמים נוספים יקבעו את גובה הפיק ומשך העיכול.עד עכשיו חשבתי שפחמימות איכותיות מובליות לפירוק איטי מוביל לעלייה מתונה באינסולין וזה סוג של ״מעט מוריד את תהליך צבירת השומן במהלך המסה״ כי הרוב זה בכמה פלוס קלורי אתה בסה״כ
לעומת זאת פחמימות לא איכותיות כמו במבה וביסלי יתפרקו מהר האינסולין ינזק - לאחר כמן יקרו כמה תהליכים ששחכתי כבר איך קוראים להם וזה מעלה את צבירת השומן בגוף וזה מבלי להתייחס למלח בכלל...
כולם סבבה, אולי חוץ מהפריכיות הייתי נמנע, סתם תחתית כוסות לטעמיהשאלה שלי היא מתוך הפחמימות שציינתי אלו מהן נחשבות פחמימות איכותיות שמומלץ לשלב בתפריט היומי
אבקה סבבהבנושא אחר האבקה של one whey super effect נחשבת איכותית? כי הטעם שוקולד לבן פצצה (ברור שיש אבקות איכותיות יותר אבל אני שומר כשרות..)
כל הפחמימות והחלבונים ייתנו פיק מסויים של אינסולין, ירידה מסויימת ואז חזרה לרמת יסוד עד סוף העיכול, סוג הפחמימה והשילוב שלה עם גורמים נוספים יקבעו את גובה הפיק ומשך העיכול.
אז בסופו של דבר זה לא באמת משפיע על צבירת השומן, לא בתמונה הגדולה
כולם סבבה, אולי חוץ מהפריכיות הייתי נמנע, סתם תחתית כוסות לטעמי
אבקה סבבה
פריכיות פשוט מיועדות לתפוס הרבה נפח בקיבה בפחות קלוריות, כל זאת תוך כדי שיש להן טעם של קרטון, אבל אם זה נוח לך לך על זה.הפירכיות זה דווקא הדבר שאני הכי בונה עליו כי הוא הכי נגיש אתה שם בתיק ולוקח לאן שאתה צריך ולא נסחב עם מיקרוגלים וקופסאות..
שתדע שזה 99% אורז ו1% מלח ואורז למרות שזה תחום די אפור זה די סבבה אז מה הבעיה בפירכיות?
שים לב שברשימה יש פתיתים שזכור לי שראיתי איפהשהוא שזה פחמימה לא כזאת איכותית מה אתה אומר על זה
פריכיות פשוט מיועדות לתפוס הרבה נפח בקיבה בפחות קלוריות, כל זאת תוך כדי שיש להן טעם של קרטון, אבל אם זה נוח לך לך על זה.
קוסקוס הוא בסדר גמור
התבלבלתי בכתיבה, בכל מקרה גם זה בסדר גמוראחי רשמתי פתיתים לא קוסקוס
תודה רבה רבה רבה!!!התבלבלתי בכתיבה, בכל מקרה גם זה בסדר גמור