הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשלובת מומלצת זיהוי אמינו ספייקינג

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום רב יש לי את התשלובת של מאסל פארם ואחרי קצת בירורים אם אני לא טועה יש לי אמינו ספייקינג וזה אכזבה לחברה מוכרת..

השאלה שלי איך מזהים בוודאות צריך שלא יופיע בכלל במרכיבים איזשהו lin? או שיהיה כתוב בנפרד שיש bcaa אשמח להסבר

אגב הייתי משתמש בעבר ב syntrax trophix והבנתי שיש שם גלוטן הגלוטן נלקח כחלק מחלבון אז זה גם נחשב אמינו ספייקינג?

(תמונה מצורפת)

קבצים מצורפים

• 20180729_154518.jpg
    20180729_154518.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 133
כדי לדעת האם יש אמינו ספייקינג צריך להסתכל על המרכיבים, ולראות האם יש שם חלבון לא איכותי ושונה ממה שפורסם, כמו למשל חלבון חיטה

• פותח/ת השרשור
כדי לדעת האם יש אמינו ספייקינג צריך להסתכל על המרכיבים, ולראות האם יש שם חלבון לא איכותי ושונה ממה שפורסם, כמו למשל חלבון חיטה

בטרופיקס ראיתי שיש חלבון חיטה (גלוטן) אז זה אמינו ספייקינג? ולא הבנתי יש אבקות כמו dymatize שכתוב יש 4.5 bcaa וקריאטין אז למה שם זה לא נחשב אמינו ספייקינג? הם מראש מודיעים שיש חומצות אמינו באבקה לא הבנתי מתי זה נחשב אמינו ספייקינג ומתי זה נחשב שזה חומצות אמינו בפני עצמן ולא בתוך בחלבון..

בטרופיקס ראיתי שיש חלבון חיטה (גלוטן) אז זה אמינו ספייקינג? ולא הבנתי יש אבקות כמו dymatize שכתוב יש 4.5 bcaa וקריאטין אז למה שם זה לא נחשב אמינו ספייקינג? הם מראש מודיעים שיש חומצות אמינו באבקה לא הבנתי מתי זה נחשב אמינו ספייקינג ומתי זה נחשב שזה חומצות אמינו בפני עצמן ולא בתוך בחלבון..
לגבי החלבון חיטה, תלוי איפה זה נמצא ברשימה, אבל בהחלט אפשרי שזה ספייקינג.
ספייקינג הכוונה שכדי לחסוך עלויות, מכניסים לאבקה חלבון זול באיכול ירודה במקום מה שמבטיחים לך, וככה כמות החלבון שיש באבקה זהה, אבל כמות אבקת החלבון WHEY נמוך יותר. תוספת של BCAA וקריאטין זה לא ספייקינג, כי זה תוספת של חומצות אמינו ספציפיות בכמויות קטנות יחסית, והן כן איכותיות וחשובות, ואתה מקבל מה שפורסם

• פותח/ת השרשור
לגבי החלבון חיטה, תלוי איפה זה נמצא ברשימה, אבל בהחלט אפשרי שזה ספייקינג.
ספייקינג הכוונה שכדי לחסוך עלויות, מכניסים לאבקה חלבון זול באיכול ירודה במקום מה שמבטיחים לך, וככה כמות החלבון שיש באבקה זהה, אבל כמות אבקת החלבון WHEY נמוך יותר. תוספת של BCAA וקריאטין זה לא ספייקינג, כי זה תוספת של חומצות אמינו ספציפיות בכמויות קטנות יחסית, והן כן איכותיות וחשובות, ואתה מקבל מה שפורסם

אבל אומרים שכל ה litchin ו in שיש זה חומצות אמינו זולות ששמים אותם במקום הכמות של החלבון whey אז לא הבנתי מתי זה נחשב טוב שיש חומצות אמינו איכותיות ומתי זה לא טוב שיש חומצות אמינו (אמינו ספייקינג) כאילו איפה הגבול בין טוב ללא טוב?

אבל אומרים שכל ה litchin ו in שיש זה חומצות אמינו זולות ששמים אותם במקום הכמות של החלבון whey אז לא הבנתי מתי זה נחשב טוב שיש חומצות אמינו איכותיות ומתי זה לא טוב שיש חומצות אמינו (אמינו ספייקינג) כאילו איפה הגבול בין טוב ללא טוב?
נכון ש-BCAA אלה חומצות זולות יחסית, אבל יש להן ערך תזונתי חשוב.
ספייקינג יהיה יותר כשזורקים לשם חלבון שלם זול, למשל אתה תראה במרכיבים שרשום חלבון חיטה, משהו שלא אמור בכלל להיות ב-WHEY

• פותח/ת השרשור
גם אמינו זולות או נגיד קולגן לא אמורים להופיע בחלבון שהוא 100% מי גבינה ומכאן השם אמינו ספייקינג.

ניתן לקרוא בהרחבה:

Amino Acid Spiking Scam: Is Your Protein Really PROTEIN?

אז עדיף לחפש אבקה שלא כתוב קריאטין/bcaa שפשוט יהיה 100 אחוז whey

תאמת אני חושב שאלך על bpi best נשמע טוב וגם סוג של תשלובת עם קזאין (חשוב לי קזאין כי אני מתחיל חיטוב ובחיטוב אני לא נוגע במוצרי חלב בחיטוב) חבל שאין גם חלבון ביצה באבקה...

שוב, אם אתה מקבל מה שהבטיחו לך, כמו BCAA וקריאטין זה לא ספייקינג

חשוב לי קזאין כי אני מתחיל חיטוב ובחיטוב אני לא נוגע במוצרי חלב בחיטוב
למה אתה נמנע ממוצרי חלב בחיטוב? ולמה חשוב לך דווקא קזאין?

חבל שאין גם חלבון ביצה באבקה
יש הרבה אבקות שמשלבות גם חלבון ביצה, אבל מן הסתם הן לא יהיו 100% WHEY

• פותח/ת השרשור
שוב, אם אתה מקבל מה שהבטיחו לך, כמו BCAA וקריאטין זה לא ספייקינג

למה אתה נמנע ממוצרי חלב בחיטוב? ולמה חשוב לך דווקא קזאין?

יש הרבה אבקות שמשלבות גם חלבון ביצה, אבל מן הסתם הן לא יהיו 100% WHEY

הרוב בגלל נתרן מוגזם במוצרי חלב וגם לא הכי מתלהב ממוצרי חלב בגלל הורמונים וחמיצות (עברתי ניתוח גניקומסטיה ככה שמנסה כמה שיותר להרגיע עם אוכל שמזריקים לו הורמונים ובעיקר זבל אני טיפוס של אורז בסמטי עם עוף ) האמת שלא מצאתי אז תשלובת נורמלית המאסל פארם יש לו אמינו ספייקינג ולסיינטרקס טרופיקס יש חלבון חיטה (גלוטן) ככה שמנסה לחשוב על חברה נורמלית אמרו ש dymatize elite xt גם גרועה בתור תשלובת... אשמח אולי ממכם איזה עצה לחברה טובה ואמינה

(כמובן שהאבקה אצלי לא פקטור משמעותי בתזונה אבל פשוט אם כבר קונה לפחות שיהיה משהו איכותי)

הרוב בגלל נתרן מוגזם במוצרי חלב
נתרן לא משפיע על החיטוב, רק על הנוזלים, אבל זה לא קשור לשומן

גם לא הכי מתלהב ממוצרי חלב בגלל הורמונים וחמיצות
ההורמונים בחלב לא משפיעים על בני אדם

ש dymatize elite xt גם גרועה בתור תשלובת
דיימטייז הם בדרך כלל חברה טובה מאוד, לא רואה סיבה להימנע מהם

• פותח/ת השרשור
ולגבי הקזאין מעדיף בגלל ספיגה איטית ככה שזה יותר יעזור לי בלילה לפני שינה לקחת
נתרן לא משפיע על החיטוב, רק על הנוזלים, אבל זה לא קשור לשומן

ההורמונים בחלב לא משפיעים על בני אדם

דיימטייז הם בדרך כלל חברה טובה מאוד, לא רואה סיבה להימנע מהם

אני בחיטוב עם קובי ירושלמי ואנחנו בחיטובים עושים דגש גם על נוזלים כי סופו של דבר להגיע ל8 אחוז שומן לנוזלים גם יש מראה בעייתי בשביל להגיע לרמה גבוהה של חיטוב...

והאמת שההורמונים זה אינדיוידואלי זה יכול להשפיע על חלק וחלק לא אפילו המנתח אמר לי באותו זמן לא להגזים עם מוצרי חלב עקב הורמון אסטרוגן אולי באמת אשקול את xt תודה על המענה והעזרה!

תאמת אני חושב שאלך על bpi best נשמע טוב וגם סוג של תשלובת עם קזאין (חשוב לי קזאין כי אני מתחיל חיטוב ובחיטוב אני לא נוגע במוצרי חלב בחיטוב) חבל שאין גם חלבון ביצה באבקה...

למה שארצה קריאטין באבקת חלבון? אגב יש BCAA שנובעות באופן טבעי באבקות חלבון 100% מי גבינה, ספייקינג זה מצב שמוצאים ערכים לא סבירים של חומצות אמינו זולות באבקת חלבון.

אתה מדבר על מאסל פארם אבל ממיטב זכרוני BPI נכשלו בבדיקות גם לא פעם אחת.

אני בחיטוב עם קובי ירושלמי ואנחנו בחיטובים עושים דגש גם על נוזלים כי סופו של דבר להגיע ל8 אחוז שומן לנוזלים גם יש מראה בעייתי בשביל להגיע לרמה גבוהה של חיטוב...
לנוזלים אין משמעות בשומן, והם לא משפיעים על אחוז השומן

האמת שההורמונים זה אינדיוידואלי זה יכול להשפיע על חלק וחלק לא אפילו המנתח אמר לי באותו זמן לא להגזים עם מוצרי חלב עקב הורמון אסטרוגן
להורמונים אין השפעות אמיתיות בבני אדם, לפעמים גם הדעות של רופאים מוטות ע"י מידע שגוי

למה שארצה קריאטין באבקת חלבון?
אם אתה לוקח קריאטין, זה יכול להקל עליך אם האבקת חלבון כבר מכילה קריאטין

• פותח/ת השרשור
לנוזלים אין משמעות בשומן, והם לא משפיעים על אחוז השומן

להורמונים אין השפעות אמיתיות בבני אדם, לפעמים גם הדעות של רופאים מוטות ע"י מידע שגוי

כן אבל אתה מסכים איתי שנניח לפי מראה/בדיקת קליפר יכול להופיע נניח 25 אחוז שומן בבטן שזה לא באמת 25 אחוז שומן טהור? שזה גם הרבה נוזלים ואז פתאום אחרי חודש חודשיים זה צונח במהירות אז מן הסתם שהנוזלים זה פקטור משמעותי בכל הקשור לצביטות ובדיקות שומן בגוף (לפחות בבדיקות הפשוטות כגון קליפר וצביטות עם היד)

חוזר על זה שוב. לנוזלים אין השפעה על השומן אבל! מבחינת מראה זה מאוד משמעותי וגם בבדיקות שומן עם קליפר הנוזלים זה חלק משמעותי אפילו שיש סטייה של 2 אחוז עדיין הרבה מהצביטות שלנו זה לא רק שומן טהוא זה גם הרבה נוזלים נניח הגוף שלי צובר נוזלים ברמה מוגזמת בתחילת מסה חודש ראשון אני עולה 5 קילו (אני שוקל אוכל ונמצא במאזן נכון) ואחרי זה עולה לאט וגם בתחילת חיטוב אני יכול בחודש ראשון להוריד 6 קילו כמו כלום כנראה זה גנטיקה...

חוץ מהפיכת הארנק לקל יותר(כי לרוב הקומבינות האלה לא כלכליות), איך זה מקל?

לא רואה סיבה למה לא לקנות קילו קריאטין מונו בכמה עשרות שקלים. ככה גם יכול להיות בטוח שאני מקבל מנה במינון מתאים. זה ההגיון שלי בכל אופן.

חוץ מהפיכת הארנק לקל יותר(כי לרוב הקומבינות האלה לא כלכליות), איך זה מקל?

לא רואה סיבה למה לא לקנות קילו קריאטין מונו בכמה עשרות שקלים. ככה גם יכול להיות בטוח שאני מקבל מנה במינון מתאים. זה ההגיון שלי בכל אופן.
לא אמרתי שזו אופציה עדיפה, אבל יש כאלה שיעדיפו לשלם יותר ולא לחשוב על זה

• פותח/ת השרשור
אגב גם קריאטין בחיטוב אני לא לוקח עקב ספיחת נוזלים מיותרת... מבחינתי נוזלים בחיטוב זה הרבה יותר משמעותי ממה שמציגים בנוזלים משפיעים ויזואלית כמו שומן רק שנוזלים יותר קל להוריד ובמהירות...

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל בין milk protein isolate ל micellar casein ממה שהבנתי ה milk זה פשוט חלב לכל דבר שהוא בלי לקטוז ושומן ו קזאין זה כאילו החלבון של החלב

אבל לא הבנתי בפועל מה ההבדל ביניהם...

MILK PROTEIN זה חלבון חלב שלמעשה מורכב מ80% קזאין ו-20% מי גבינה. אם ציינו שהוא ISOLATE אז כנראה שהוא ללא לקטוז, אבל במידה והמוצר נטול לקטוז זה יהיה מצויין ע"ג האריזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית