עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשלב שלך הייתי משנה טיפה את הגישה, והולך על 8-10 חזרות. אתה מתחיל עם משקל מסויים שאתה יכול לעשות ל-4X8, באימונים אחריו אתה מנסה שכמה שיותר סטים יהיו 4X9, וברגע שאתה יכול לעשות את כולם 4X9, תעשה אותו דבר עם 4X10, וברגע שאתה יכול לעשות את כולם 4X10, אתה מעלה משקל וחוזר ל-4X8. ככה אתה מעלה יותר נפח מאימון לאימון, כי עליה בחזרות מעלה יותר מנפח מעליה במשקל, ואתה אמור להצליח להתמודד עם זה, ככה אתה מתאקלם לנפח יותר בקלות, וככה העליה במשקל תהיה ידידודית יותר, בלי הצורך לבצע את אותו הנפח, רק עם יותר משקלקראתי מה שרשמתם ולפני שבוע שיניתי כרגע את התכנית, ככרגה שכל תרגיל יהיה 9X4, ככה שהסט הראשון הוא 9, סט אחרון 9, אם אני לא מגיע ל 9 מוריד משקל, אם אני מגיע ל 9 ומרגיש שיכול עוד 2 חזרות, מעלה משקל, ככה שכאילו 9 זה המספר זהב כביכול. לפי השיטה הזאת כנראה שאגיע לתוצאות יותר טובות? ולהתקדמות? אם זה במשקל או בפיתוח הגוף בכללי?
למה אבל לסיים חזרה אחת לפני הכשל? הרי אם אני יכול עשר למה לא לעשות עשר? כי אם אני מצליח את העשירית זה לא כשלעדיף לא להגיע לכשל בכלל. אפשר שהחזרה האחרונה בסט האחרון תהיה קשה מאוד, אבל לא להגיע למצב שאתה עושה פחות חזרות ממה שאתה אמור.
וחזרה אחת מכשל הכוונה שאם אתה יכול לעשות 10, אז תעשה 9. תסיים את הסט כשאתה מרגיש שאתה יכול לעשות עוד חזרה אחת, אבל לא יותר ולא פחות
אבל כמו שאמרת אם אני יכול 8 חזרות של מאה בסופו של דבר לפי השיטה שלך אני אגיע לשם אז מה זה משנה אם ישר התחלתי בזה או שהתחלתי קודם מקצת ואז אחרי שבוע הגעתי לזה? הרי מההתחלה אם אני אצליח 8 ל100 אני אצליח 10 של 90 ולא רק 8 של 90הרעיון הוא שאתה צריך להתחיל ממשקל / כמות חזרות שאתה בוודאות מסיים, יחסית בקלות ומשם לאט לאט להעלות. לא להעלות להכי הרבה חזרות שאתה יכול, אלא להעלות בהדרגה שתמיד יש לך עוד טיפה לתת.
לדוגמא, אם הכי טוב שלך זה 100 קילו ל8 חזרות לסט אחד. הייתי מתחיל:
שבוע 1: 90X4X8
שבוע 2: 90X4X9
שבוע 3: 90X4X10
שבוע 4: 95X4X8
שבוע 5: 95X4X9
שבוע 6: 95X4X10
שבוע 7: 100X4X8
וכן הלאה...
זו רק דוגמא לצורה מסויימת של התקדמות, אתה יכול להתקדם במשקל / חזרות / סטים אבל החוכמה זה להתקדם יחסית לאט ולא ״לתת הכל במכון״ אם אצטט את גדול המתאמנים יניר האחמ״ש...
למה אבל לסיים חזרה אחת לפני הכשל? הרי אם אני יכול עשר למה לא לעשות עשר? כי אם אני מצליח את העשירית זה לא כשל
אבל כמו שאמרת אם אני יכול 8 חזרות של מאה בסופו של דבר לפי השיטה שלך אני אגיע לשם אז מה זה משנה אם ישר התחלתי בזה או שהתחלתי קודם מקצת ואז אחרי שבוע הגעתי לזה? הרי מההתחלה אם אני אצליח 8 ל100 אני אצליח 10 של 90 ולא רק 8 של 90
כי לתת את כל מה שיש לך בסט זה מתיש מאוד נפשית ופיזית, ואם נתת את המקסימום שלך שזה 10 בסט אחד, הסט אחריו בטוח לא יהיה 10, ואם תצטרך לעשות שוב את אותו התרגיל יום למחרת או יומיים אחרי, גם אין סיכוי שתצליח שוב לעשות 10 בגלל שעדיין תהיה מותש. אבל אם אתה מסיים 1-2 חזרות לפני כשל גם יומיים אחרי תוכל לעבוד קשה באותה המידה. אולי יהיה לך יותר קשה, אבל תצליח לתת את אותה העבודה. אם תסיים אפילו 3-4 חזרות מכשל אתה תוכל לעבוד כמעט כל יום את אותה העבודה, וזה נפח שמצטבר מהר מאוד. אבל אלה כבר פרמטרים שלוקחים בחשבון בבניית תוכנית ואין פה מה להיכנס לפרטים, אבל את הרעיון הבנת.למה אבל לסיים חזרה אחת לפני הכשל? הרי אם אני יכול עשר למה לא לעשות עשר? כי אם אני מצליח את העשירית זה לא כשל
הסיבה שאתה מתחיל קל יותר ורק אחרי כמה זמן מגיע לאיפה שאתה נמצא כרגע, היא כדי לבנות מומנטום של התקדמות. כשאתה מתחיל קל יותר אתה מתרגל טכניקה נכונה יותר, בונה יכולת עבודה, מפתח מעט שריר, ואז כשתגיע לאיפה שאתה עכשיו, שזה 10X100, זה כבר לא יהיה המקסימום שלך, ואתה תרגיש שיש לך יותר.אבל כמו שאמרת אם אני יכול 8 חזרות של מאה בסופו של דבר לפי השיטה שלך אני אגיע לשם אז מה זה משנה אם ישר התחלתי בזה או שהתחלתי קודם מקצת ואז אחרי שבוע הגעתי לזה? הרי מההתחלה אם אני אצליח 8 ל100 אני אצליח 10 של 90 ולא רק 8 של 90
כשל הכוונה לכשל, כלומר שאתה אמור לבצע כמות חזרות מסויימת ואתה לא מצליח לבצע אותן, שאתה נכשל באמצע חזרהאבל זה בדיוק מה שהוא אמר. כשל אומר שאתה כבר לא יכול לעשות עוד חזרה. אם סיימת נגיד חזרה 8 יחסית בקושי זה אומר שאתה נמצא לפני כשל.
נו ומה אמרתי?! לזה בדיוק התכוונתי..כי לתת את כל מה שיש לך בסט זה מתיש מאוד נפשית ופיזית, ואם נתת את המקסימום שלך שזה 10 בסט אחד, הסט אחריו בטוח לא יהיה 10, ואם תצטרך לעשות שוב את אותו התרגיל יום למחרת או יומיים אחרי, גם אין סיכוי שתצליח שוב לעשות 10 בגלל שעדיין תהיה מותש. אבל אם אתה מסיים 1-2 חזרות לפני כשל גם יומיים אחרי תוכל לעבוד קשה באותה המידה. אולי יהיה לך יותר קשה, אבל תצליח לתת את אותה העבודה. אם תסיים אפילו 3-4 חזרות מכשל אתה תוכל לעבוד כמעט כל יום את אותה העבודה, וזה נפח שמצטבר מהר מאוד. אבל אלה כבר פרמטרים שלוקחים בחשבון בבניית תוכנית ואין פה מה להיכנס לפרטים, אבל את הרעיון הבנת.
הסיבה שאתה מתחיל קל יותר ורק אחרי כמה זמן מגיע לאיפה שאתה נמצא כרגע, היא כדי לבנות מומנטום של התקדמות. כשאתה מתחיל קל יותר אתה מתרגל טכניקה נכונה יותר, בונה יכולת עבודה, מפתח מעט שריר, ואז כשתגיע לאיפה שאתה עכשיו, שזה 10X100, זה כבר לא יהיה המקסימום שלך, ואתה תרגיש שיש לך יותר.
כשל הכוונה לכשל, כלומר שאתה אמור לבצע כמות חזרות מסויימת ואתה לא מצליח לבצע אותן, שאתה נכשל באמצע חזרה
הבנתי אותך לא נכון כנראה, חשבתי שאמרת שכשל זה בחזרה שאין לך יותר אחריהנו ומה אמרתי?
אבל בתכלס כרגע אני כבר מתאמן כמה חודשים יודע את הטכניקה והכל אז עדיין יש טעם לעלות לאט? הרי אם כרגע אני 10 כפול 100 זה המקסימום שלי ואם אני עכשיו ארד ל10 כפול 90 ויעלה לאט אני לא אתחזק כי יהיה לי קל ואז כשאני אגיע ל10 כפול 100 זה עדיין יהיה המקסימום שלי, לא?כי לתת את כל מה שיש לך בסט זה מתיש מאוד נפשית ופיזית, ואם נתת את המקסימום שלך שזה 10 בסט אחד, הסט אחריו בטוח לא יהיה 10, ואם תצטרך לעשות שוב את אותו התרגיל יום למחרת או יומיים אחרי, גם אין סיכוי שתצליח שוב לעשות 10 בגלל שעדיין תהיה מותש. אבל אם אתה מסיים 1-2 חזרות לפני כשל גם יומיים אחרי תוכל לעבוד קשה באותה המידה. אולי יהיה לך יותר קשה, אבל תצליח לתת את אותה העבודה. אם תסיים אפילו 3-4 חזרות מכשל אתה תוכל לעבוד כמעט כל יום את אותה העבודה, וזה נפח שמצטבר מהר מאוד. אבל אלה כבר פרמטרים שלוקחים בחשבון בבניית תוכנית ואין פה מה להיכנס לפרטים, אבל את הרעיון הבנת.
הסיבה שאתה מתחיל קל יותר ורק אחרי כמה זמן מגיע לאיפה שאתה נמצא כרגע, היא כדי לבנות מומנטום של התקדמות. כשאתה מתחיל קל יותר אתה מתרגל טכניקה נכונה יותר, בונה יכולת עבודה, מפתח מעט שריר, ואז כשתגיע לאיפה שאתה עכשיו, שזה 10X100, זה כבר לא יהיה המקסימום שלך, ואתה תרגיש שיש לך יותר.
כשל הכוונה לכשל, כלומר שאתה אמור לבצע כמות חזרות מסויימת ואתה לא מצליח לבצע אותן, שאתה נכשל באמצע חזרה
לא משהו אישי נגדך, אבל אם אתה מתאמן כמה חודשים הטכניקה שלך על הפנים. אפילו המקצוענים צריכים כל כמה זמן לקחת צעד אחורה ולשפר את הטכניקה, כי טכניקה זה משהו שתמיד משתנה בהתאם לנקודות החזקות שלך, מבנה והרכב גוף, ותמיד יש מה לשפר, אבל את כל ההתאמות האלה קשה לשפר כשאתה נלחם על כל חזרה, אלה דברים שאמורים להיות אצלך עמוק בתודעה עוד לפני.אבל בתכלס כרגע אני כבר מתאמן כמה חודשים יודע את הטכניקה והכל אז עדיין יש טעם לעלות לאט? הרי אם כרגע אני 10 כפול 100 זה המקסימום שלי ואם אני עכשיו ארד ל10 כפול 90 ויעלה לאט אני לא אתחזק כי יהיה לי קל ואז כשאני אגיע ל10 כפול 100 זה עדיין יהיה המקסימום שלי, לא?
בשלב שלך הייתי משנה טיפה את הגישה, והולך על 8-10 חזרות. אתה מתחיל עם משקל מסויים שאתה יכול לעשות ל-4X8, באימונים אחריו אתה מנסה שכמה שיותר סטים יהיו 4X9, וברגע שאתה יכול לעשות את כולם 4X9, תעשה אותו דבר עם 4X10, וברגע שאתה יכול לעשות את כולם 4X10, אתה מעלה משקל וחוזר ל-4X8. ככה אתה מעלה יותר נפח מאימון לאימון, כי עליה בחזרות מעלה יותר מנפח מעליה במשקל, ואתה אמור להצליח להתמודד עם זה, ככה אתה מתאקלם לנפח יותר בקלות, וככה העליה במשקל תהיה ידידודית יותר, בלי הצורך לבצע את אותו הנפח, רק עם יותר משקל
אם אתה בחיטוב אז קח את הדברים לאט ובטוח. אתה גם לא חייב בכל אימון להעלות את החזרות בכל הסטים, אתה יכול באימון אחד להעלות רק בסט הראשון, אימון אחריו ב-2 הסטים הראשונים וככה הלאה. זה יבטיח לך התקדמות גם בחיטובכן זה בערך מה שתכננתמ לעשות רק בטווח של 8-9, אבל יודע מה אני אנסה מה שאתה אומר. ייקח לי זמן בדיוק למצוא את המשקלים הנכונים ול תחיל לעבוד, וגם בתכלס אני בחיטוב כרגע (למרות שאני גם קצת רכיש תקוע עם המשקל והתפריט ואצטרך כנראה לשנות כמה דברים חח)
אם אתה בחיטוב אז קח את הדברים לאט ובטוח. אתה גם לא חייב בכל אימון להעלות את החזרות בכל הסטים, אתה יכול באימון אחד להעלות רק בסט הראשון, אימון אחריו ב-2 הסטים הראשונים וככה הלאה. זה יבטיח לך התקדמות גם בחיטוב
8 חזרות דופק תברכיים
תעשה 3X3