הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב מתכון לחזה עוף, לא יכול כבר לאכול חזה עוף מבושל

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
אהלן, אני מתאמן קרוב לשנה הייתי במסה ועכשיו תכף מסיים חיטוב ומתחיל מסה שניה.

וגם במסה וגם בחיטוב אני אוכל חזה עוף כמקור חלבון, אבל זה כבר בלתי ניסבל החזה עוף המבושל הזה על בסיס יום יומי קרוב לשנה זה מגעיל אותי כבר בטירוף והתחלתי לטגן את החזה עוף כשניצל אבל זה לא בריא בטחמשלא בחיטוב לטגן על שמן.

אשמח לקבל לינק או מתכון לאיך להכין חזה עוף שיהיה טעים כי חזה עוף מבושל דוחה אותי כבר ולטגן את החזה עוף כשניצל זה לא טוב.

אתה לא חייב לאכול אחי רק חזה עוף, יש לך כרעיים.. יש לך פרגיות, בשר בקר, דגים, ביצים, טונה
וחזה עוף פשוט תמיד תחליף רטבים למרות שאני מבין אותך

מבין אותך , תנסה לטבל את החזה עוף טיפה, תטגן אותו בנוסף אל תיתקע רק על מקור חלבון אחד יש לך המון מקורות חלבון תנסה לאכול מהכל .

אהלן, אני מתאמן קרוב לשנה הייתי במסה ועכשיו תכף מסיים חיטוב ומתחיל מסה שניה.

וגם במסה וגם בחיטוב אני אוכל חזה עוף כמקור חלבון, אבל זה כבר בלתי ניסבל החזה עוף המבושל הזה על בסיס יום יומי קרוב לשנה זה מגעיל אותי כבר בטירוף והתחלתי לטגן את החזה עוף כשניצל אבל זה לא בריא בטחמשלא בחיטוב לטגן על שמן.

אשמח לקבל לינק או מתכון לאיך להכין חזה עוף שיהיה טעים כי חזה עוף מבושל דוחה אותי כבר ולטגן את החזה עוף כשניצל זה לא טוב.

שטיות. מה בדיוק לא בריא בלטגן חזה עוף בשמן? תאכל איך שטעים לך בישביל מה אתה מתעלל בעצמך?!

מנצל את השרשור לגבי חטיפי חלבון כי יודע שאתה מעודכן\מבין הרבה בנושא של התזונה.
מה חטיפי חלבון הכי משתלמים מבחינת טעם\ערכים? קווסט בר עדיין המונופול והכי מובילים בתחום? או שיש דברים יותר משתלמים?
תודה.

אם אתה לא שומר כשרות, תחמם חמאה על מחבת על אש נמוכה, תערבב שכל העוף יהיה עם החמא, תוסיף רוטב כלשהו (צ׳ילי מתוק, ברביקיו מה שאתה אוהב). תערבב כל דקה-2 שלא ישרף וזהו

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא שומר כשרות, תחמם חמאה על מחבת על אש נמוכה, תערבב שכל העוף יהיה עם החמא, תוסיף רוטב כלשהו (צ׳ילי מתוק, ברביקיו מה שאתה אוהב). תערבב כל דקה-2 שלא ישרף וזהו

לא נראלי בריא כל יום לטגן על חמאה.
מתכוני עוף

טיפ: גוגל + "מתכוני עוף" + לחיצת enter

אל תעשה אותי מטומטם.
לא חסר מתכונים בגוגל, הבעיה שרובם מלאי שמן או שלוקח שנה להכין.
שטיות. מה בדיוק לא בריא בלטגן חזה עוף בשמן? תאכל איך שטעים לך בישביל מה אתה מתעלל בעצמך?!

אם הייתי אוכל מה שטעים לי הייתי אוכל פיצה ומקדונלדס כל יום.

חלק מפיתוח גוף זה תזונה נכונה, ולא תמיד טעים התזונה, אבל אני מנסה לעשות את זה טעים וגם כמה שפחות מזיק לכן פתחתי פה שאלה בפורום.

רשמת שטעים לך כשניצל - אז תכניס את זה לערכים שלך כשניצל.
אני בטוח שבתפריט יש לך סוג של שמן זית\שומן אחר - תעביר חלק ממנו לטיגון השניצל.
"תקריב" פחמימות מהתפריט לטובת פירורי לחם
ופשוט מאוד תכין "שניצל" בהתאם שיכנס לערכים.

לא נראלי בריא כל יום לטגן על חמאה.

אל תעשה אותי מטומטם.

אם הייתי אוכל מה שטעים לי הייתי אוכל פיצה ומקדונלדס כל יום.

חלק מפיתוח גוף זה תזונה נכונה, ולא תמיד טעים התזונה, אבל אני מנסה לעשות את זה טעים וגם כמה שפחות מזיק לכן פתחתי פה שאלה בפורום.
מצטער לאכזב אותך אבל אתה זורק ערימה של שטויות.
א. איך הגעת מטיגון חזה עוף לפיצה ומקדונלדס?!
ב. במה בדיוק יזיק אם תטגן את החזה עם קצת שמן? ממש אסון מה אני יגיד לך.

במקום לזרוק משפטי ״חוכמה״ תפעיל קצת תהגיון. אתה לא צריך לשפוך שלולית שמן בישביל טיגון.

ד.א היום יש מחבטות שמספיק לשים ממש טיפה קטנה של שמן נטו שלא ידבק.

• פותח/ת השרשור
מצטער לאכזב אותך אבל אתה זורק ערימה של שטויות.
א. איך הגעת מטיגון חזה עוף לפיצה ומקדונלדס?!
ב. במה בדיוק יזיק אם תטגן את החזה עם קצת שמן? ממש אסון מה אני יגיד לך.

במקום לזרוק משפטי ״חוכמה״ תפעיל קצת תהגיון. אתה לא צריך לשפוך שלולית שמן בישביל טיגון.

ד.א היום יש מחבטות שמספיק לשים ממש טיפה קטנה של שמן נטו שלא ידבק.

ידוע לי ולמרות זאת אני מעדיף לשאוף ל0 שמן או כמה שפחות.

לכן פתחתי פה את הנושא הזה כדי לקבל מתכון כי הרוב פה אוכלים גם חזה כוף כאחד ממקורות החלבון אז רציתי לשמוע מהם הם עושים.

תתחיל להרגע ולהכנס לפרופורציות איש יקר

אל תעשה אותי מטומטם.

אתה לא עוזר לעצמך עם הפוסט הזה ותוכן התגובות שלך בו... ״לוקח שנה להכין״ + ״רובם מלאי שמן״ = מוציא אותך טמבל ועצלן, גם אם אתה לא כזה.
טיפ למתקדמים: גוגל + ״מתכוני עוף ללא שמן״ + לחיצת enter.

הפוסט שלך הוא דוגמה קלאסית של פוסט גרוע.
אתה מעלה שאלה שבחיפוש פשוט ברשת תמצא לה תשובה, ולכן הוא גם פוסט שלא תורם לחברים אחרים.
הפורום מצוין להעזר בנסיון אחרים - אך תנאי בסיסי הוא שתשקיע קודם מאמץ מינימלי למצוא תשובה לבד.

נערך לאחרונה:
ידוע לי ולמרות זאת אני מעדיף לשאוף ל0 שמן או כמה שפחות.

לכן פתחתי פה את הנושא הזה כדי לקבל מתכון כי הרוב פה אוכלים גם חזה כוף כאחד ממקורות החלבון אז רציתי לשמוע מהם הם עושים.

תתחיל להרגע ולהכנס לפרופורציות איש יקר

אני רגוע לגמריי חביבי. אנחנו מנסים לעזור לך ואתה מתלהם. מה כל כך קשה לכתוב בגוגל ״מתכון לחזה עוף ללא שמן״?! אתה פשוט עצלן נקודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית