נק' מוניטין:
-60
- 478
- 48
ההיקף יד שלי עכשיו הוא 32.. כמה היקף צריך להיות בשביח שהידיים יראו שריריות ואנשים ישימו לב לזה שהם עם נוכחות? מה המינימום של ההיקף ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההיקף יד שלי עכשיו הוא 32.. כמה היקף צריך להיות בשביח שהידיים יראו שריריות ואנשים ישימו לב לזה שהם עם נוכחות? מה המינימום של ההיקף ?
ואני חושב שאתה צריך לא להיכנס לאשכולות של שאלות קיטבגתשמע אני חושב שכדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא שאלות של טומטום מהפה שלך.
זה אפילו לא שאלות קיטבג
ואני חושב שאתה צריך לא להיכנס לאשכולות של שאלות קיטבג
לפחות חזרת להגיב בפורום:)מה לעשות שאין אזהרה לפני כניסתי לאשכולות אלו?
תשמע אני חושב שכדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא שאלות של טומטום מהפה שלך.
זה אפילו לא שאלות קיטבג
מה לעשות שאין אזהרה לפני כניסתי לאשכולות אלו?
תציע בפורום משוב 😆מה לעשות שאין אזהרה לפני כניסתי לאשכולות אלו?
עם היקף של 32 מותר לך לעבוד מאוד קשה להגדיל אותו.ההיקף יד שלי עכשיו הוא 32.. כמה היקף צריך להיות בשביח שהידיים יראו שריריות ואנשים ישימו לב לזה שהם עם נוכחות? מה המינימום של ההיקף ?
לא נראה לי שזה שאלה מיותרת, נכתבו כאן הרבה תגובות.תשמע אני חושב שכדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא שאלות של טומטום מהפה שלך.
זה אפילו לא שאלות קיטבג
חחח אחי הרגת אותי... 90 אחוז המתגובות כאן זה שהפוסט לא היה צריך להיכתב:lol:לא נראה לי שזה שאלה מיותרת, נכתבו כאן הרבה תגובות.
אל תתרגש, קח את זה בקלות בנאדם. אתה בטח לא חדש בעולם הזה שנקרא "אינטרנט"אתם אנשים לא נחמדים בכלל . כולכם .
לא מבין למה אתם ממשיכים להגיב ולהיכנס לפה מה הקטע?