הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה סמ נחשב יד שרירית?

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
ההיקף יד שלי עכשיו הוא 32.. כמה היקף צריך להיות בשביח שהידיים יראו שריריות ואנשים ישימו לב לזה שהם עם נוכחות? מה המינימום של ההיקף ?

ההיקף יד שלי עכשיו הוא 32.. כמה היקף צריך להיות בשביח שהידיים יראו שריריות ואנשים ישימו לב לזה שהם עם נוכחות? מה המינימום של ההיקף ?

אתה מתעסק בשטויות חבר...
תתאמן טוב, תעלה במסת שריר עד שתרגיש שגם ההיקף ידיים שלך יגדל.
כל אחד יגיד לך משהו אחר.

תלוי באחוז שומן שלך, הגודל שלך, כמה ארוכות הידיים שלך, רחב הגב שלך יש מלא פרמטרים שמשפיעים מה יהיה גודל טוב ליד, כמעט לכל אדם טבעי כמה שיותר - יותר טוב, כל עוד זה על אחוז שומן נמוך יחסית (מתחת ל12 לדעתי למראה)
אישית אני שואף ל40.025671 (סתם בצחוק, תאכלס ל38) על אחוז שומן שאני מקווה להגיע אליו בסוף החיטוב שלי - 10

להמחשה, ללברון ג'יימס (אם תמכיר, אם לא לך תכיר) נאמר שיש 43 היקף אבל הוא נראה פחות שרירי ממישהו שלא 2.03 מטר אלה 1.80 נניח עם ידיים של 40

הכל עניין של יחסים

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה
וכן זה באמת נראה שיש לו ידיים הרבה יותר קטנות ממישהו עם 43 היקף פסיכי .

אפשר לנעול תאשכול

עניין של פרופורציה.
למישהו 190 יד 40 לא תראה גדולה כל כך, למישהו 170 זה כבר דיי מכובד.

יש פה גם עניין של אחוזי שומן, לצורך העניין מישהו על 20% שומן עם יד 40 לעומת מישהו עם 10% שומן יד 39.
כנראה שהיד של השני תראה מרשימה יותר.

עם היקף של 32 מותר לך לעבוד מאוד קשה להגדיל אותו.
אלא אם כן אתה מטר 20, ואז זה די יפה.
תשמע אני חושב שכדאי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מוציא שאלות של טומטום מהפה שלך.

זה אפילו לא שאלות קיטבג
לא נראה לי שזה שאלה מיותרת, נכתבו כאן הרבה תגובות.

אתם אנשים לא נחמדים בכלל . כולכם .
לא מבין למה אתם ממשיכים להגיב ולהיכנס לפה מה הקטע?
אל תתרגש, קח את זה בקלות בנאדם. אתה בטח לא חדש בעולם הזה שנקרא "אינטרנט"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית