הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

No More Mistakes - Mass Gain

• פותח/ת השרשור Snir_y
  • פורסם בתאריך
אתם כבר יודעים מה אני חושב על עלייה מהירה במשקל..
מעדיף לפעול לאט.. מאמין שבסוף הסייקל הבא אהיה 50 קילו.

50 קילו בסוף הסייקל הבא? זה עלול להביא אותך מ 10.4% שומן ישר ל 10.44%, ומה אז? תעשה חיטוב?
עלייה מהירה מדי.

יש זמן עד החיטוב.. אני רוצה לפחות 60 קילו, ואני לא ממהר לכל הליצנים שבטח מגחכים כרגע.

בהצלחה לך..
לפי מה שרואים החיטוב יהיה כאשר תהיה סבא עם נכבדים אבל בהצלחה

באמת שאני לא מבין את כולכם שמנסים לצחוק על הנושא.
הוצהר שלבן אדם יש בעיות, אתם חושבים שכל אחד יכול ללכת עם הראש בקיר? אם הוא יתחיל לבלוס בלי הכרה אתם תשלחו אותו בחזרה לאותה דרך שהוא מנסה לצאת ממנה.
תנו לו לחיות וללכת בקצב שלו.

תשמע גבר.
דבר ראשון,גם אם זה נשמע מוזר לכולם.העיקר הוא שאתה עולה במשקל ולא משנה איך ובכמה זמן.
בת דודה שלי חלתה באנורקסיה בגיל 19 ויצאה מזה לבסוף לאחר כמה שנים קשות מאוד.
היא עדיין די רזה ושומרת על המשקל שלה.
אבל היא לא מפחדת מאוכל כמו פעם ומסוגלת פעם בשבוע לאכול המבורגר טוב/גלידה וקצפת ומה שבסגנון.לא סופרת קלוריות כל היום ואוכלת מגוון.היא כמובן הפסיקה עם בשר בתקופה הקשה וחזרה
לאכול בשר לפני כשנתיים.
הקטע הכפייתי שלה עבר ואצלך לצערי הוא עדיין קיים.
בעיקר בסוג המאכלים שאתה אוכל שנראה שנבחרו בשל היותם קלים לשיערוך קלורי.
אבל.החשוב מכול הוא שלאט לאט תעלה במשקל ועם העלייה במשקל תגיע גם(בתקווה) ההבנה באיזה מצב אבסורדי אנחנו נמצאים פה...
אני באמת מאחל לך שתצא מהחרא הזה במהרה וכל עלייה של גרם=ברכה.
תנסה להתאמץ ולאכול גם מאכלים שאתה נמנע מהם לפעמים כמו חומוס,שוקולד אמיתי,חלבה פירות וכ'ו. מצידי תכניס את זה לחישוב הקלורי היומי אבל אולי לאט לאט תבין שהמזון הזה לא יהרוג אותך וזה יעזור לך קצת לצאת מהמעגל הסגור הזה שבראש שלך.
המון בהצלחה אחי.

אתה עולה במשקל וזה חשוב,אבל אמרתי את זה כבר פעם,באמת שזה לא משנה,52 או 51 קילו,העיקר שאתה עולה ושאתה מרוצה,כמו שאמרו פה כבר,לפי דעתי השלב של הדילול הוא מיותר בשלב הזה,ובמאסה אתה יכול להוסיף 200-300 קלוריות חופשי
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית