נתונים
גובה :: 1.96
משקל :: 88
אחוז שומן :: 14
לפי המאמר על רגישות לאינסולין וראיתי שהכי נכון לי זה דיאטה דלת פחמימות. גם מתוך ניסיון לאחר שניסיתי תפריט חיטוב רגיל והרבה אירובי למשך כחודש לא ירדתי באחוזי שומן אלא רק במשקל שעלה לאחר מכן שדעתי בגלל הפרשת אינסולין.
אני רוצה ללכת לפי Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות.
מה-5 ימים האחרונים שאני לא עובר א ה50ג פחמימה אני מרגיש מעולה בדיוק לפי הספר - ההורמונים שהתזונה גורמת לייצר. ההתחלה הייתה קשה להתרגל בגלל עייפות אבל זה שלב שעובר כמו שכתוב באתר.
השלב הראשוני בתוכנית של ה-14 ימי הסתגלות הגוף לשריפת שומן כמקור אנרגיה - אמור להיות תוכנית אימונים שונה מהשלב השני (חיטוב/מסה/כוח) ?
על כל מקרה, אני צריך המלצה מפורטת של איזו תוכנית אימונים לבצע כרגע שתתאים.
והמלצה של איזו מטרה כדי לבצע (לציין שהייתי מתאמן בעבר) אך ללא הרבה תוצאות.
אני הייתי רוצה לראות את עצמי חטוב לגמרי ואז להתחיל מסה נקייה
תודה לעוזרים.
גובה :: 1.96
משקל :: 88
אחוז שומן :: 14
לפי המאמר על רגישות לאינסולין וראיתי שהכי נכון לי זה דיאטה דלת פחמימות. גם מתוך ניסיון לאחר שניסיתי תפריט חיטוב רגיל והרבה אירובי למשך כחודש לא ירדתי באחוזי שומן אלא רק במשקל שעלה לאחר מכן שדעתי בגלל הפרשת אינסולין.
אני רוצה ללכת לפי Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות.
מה-5 ימים האחרונים שאני לא עובר א ה50ג פחמימה אני מרגיש מעולה בדיוק לפי הספר - ההורמונים שהתזונה גורמת לייצר. ההתחלה הייתה קשה להתרגל בגלל עייפות אבל זה שלב שעובר כמו שכתוב באתר.
השלב הראשוני בתוכנית של ה-14 ימי הסתגלות הגוף לשריפת שומן כמקור אנרגיה - אמור להיות תוכנית אימונים שונה מהשלב השני (חיטוב/מסה/כוח) ?
על כל מקרה, אני צריך המלצה מפורטת של איזו תוכנית אימונים לבצע כרגע שתתאים.
והמלצה של איזו מטרה כדי לבצע (לציין שהייתי מתאמן בעבר) אך ללא הרבה תוצאות.
אני הייתי רוצה לראות את עצמי חטוב לגמרי ואז להתחיל מסה נקייה
תודה לעוזרים.