הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור Megadave_
  • פורסם בתאריך
M

Megadave_

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
החלטתי לקנות קריאטין ויש לי כמה שאלות בנושא

1. אני עדיין לא יודע מאיזה חברה לקנות. יש המלצות בעניין הזה?
2. האם הקריאטין הולך עם חלב?
3. חוץ מסוכר ענבים איזה עוד דברים אני יכול לשלב עם הקריאטין?

תודה רבה לעוזרים ויום טוב

1.לא ממש משנה, רק תוודא שזה מחברה מוכרת, עם תקן CREAPURE.
2.למה חלב מה הבעיה לשים בכוס מים ולשתות?
3.לא צריך לשלב כלום, גם לא סוכר ענבים.
סוכר ענבים עוזר לספיגה של זה, אבל בכמויות גדולות,ומה זה נותן לך מזה משנה כמה זמן לוקח לזה להספג?

צריך 100 גרם, כפית = 5 גרם, כף = 15 גרם (לערך), סקופ של חלבון עם סוכר ענבים = 40 גרם.
אז כדי ש5 גרם מסכנים יספגו ב10% יותר טוב 2 וחצי סקופים שבאים עם החלבון רק מלאים בסוכר ענבים, דיי חולני.

רשום הרבה דברים על הקופסה, מי אמר שזה נכון? ולמה להגיב דברים שאתה לא מבין בהם ולא בטוח בהם ב100%? אם היית טורח לקרוא את הנעוץ של ה FAQ ואת המאמר על תוספי התזונה בקילוגרם לא היית מגיב כמו שאתה הגבת.
אז תפסיק להטעות משתמשים ותלך לקרוא קצת לפני שאתה עוזר כאן, זה יכול לעלות לאנשים בבריאות (לא במקרה הספציפי הזה).

על איזו קופסא ?
על הקופסא של המוצר קריאטין שלי + הצלבה עם 2 חנויות שמוכרות את ז+ הצלבה עם חברה שמתאמנים שנים במכון שלי ומשתמשים עם זהץ
משה סתם יצא מפרופורציות ...אהה והוא יותר חכם מהיצרן חה חה חה

נכון, כי לי אין אינטרס כלכלי עליך בניגוד ליצרן (חהחהחהחה)
אם תקח קופסת חלבון תראה שרשום "מומלץ לקחת 2-3 פעמים ביום", ואם אתה אוכל מספיק חלבון?
חומצות אמינו, מומלץ לקחת 6-10 כדורים ביום (ואם אכלתי דנונה והיה שם 6 גרם חלבון?)
הוראות יצרן יגידו לך שתקח 45 דקות לפני אימון כדי שתקבל אפקט פלסבו ותרים יותר משקל במילא ואז תגיד בונה מוצר חזק אני אקנה עוד קופסה.
אתה ילד, תגדל תבין איך העולם בנוי, הכל כאן אינטרס.

על הקופסא של המוצר קריאטין שלי + הצלבה עם 2 חנויות שמוכרות את ז+ הצלבה עם חברה שמתאמנים שנים במכון שלי ומשתמשים עם זהץ
משה סתם יצא מפרופורציות ...אהה והוא יותר חכם מהיצרן חה חה חה

איזה קריאטין זה ?

איזה קריאטין זה ?

של יוניברסל ...

---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:57 ----------

נכון, כי לי אין אינטרס כלכלי עליך בניגוד ליצרן (חהחהחהחה)
אם תקח קופסת חלבון תראה שרשום "מומלץ לקחת 2-3 פעמים ביום", ואם אתה אוכל מספיק חלבון?
חומצות אמינו, מומלץ לקחת 6-10 כדורים ביום (ואם אכלתי דנונה והיה שם 6 גרם חלבון?)
הוראות יצרן יגידו לך שתקח 45 דקות לפני אימון כדי שתקבל אפקט פלסבו ותרים יותר משקל במילא ואז תגיד בונה מוצר חזק אני אקנה עוד קופסה.
אתה ילד, תגדל תבין איך העולם בנוי, הכל כאן אינטרס.
מה קשר לילד?

תשמע משה , אני לא אמרתי דבר שלא רשום על המוצר + נשאלה השאלה ב2 חנויות שמוכורות את זה.
מעבר לזה שאלתי חברה שמתאמנים כבר כמה שנים וחלקם מדריכים שבאמת לוקחים את זה בסביבות שעה שעה וחצי לפני האימון להשגת אפקט נכון.
אז כול אלה לא צודקים? או טועים? יש לך הוכחה שאני טועה? נשמח לקרוא.

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית