הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור Megadave_
  • פורסם בתאריך
M

Megadave_

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
החלטתי לקנות קריאטין ויש לי כמה שאלות בנושא

1. אני עדיין לא יודע מאיזה חברה לקנות. יש המלצות בעניין הזה?
2. האם הקריאטין הולך עם חלב?
3. חוץ מסוכר ענבים איזה עוד דברים אני יכול לשלב עם הקריאטין?

תודה רבה לעוזרים ויום טוב

של יוניברסל ...

---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:57 ----------

מה קשר לילד?

תשמע משה , אני לא אמרתי דבר שלא רשום על המוצר + נשאלה השאלה ב2 חנויות שמוכורות את זה.
מעבר לזה שאלתי חברה שמתאמנים כבר כמה שנים וחלקם מדריכים שבאמת לוקחים את זה בסביבות שעה שעה וחצי לפני האימון להשגת אפקט נכון.
אז כול אלה לא צודקים? או טועים? יש לך הוכחה שאני טועה? נשמח לקרוא.

תודה

מונו של יוניברסל ?

נערך לאחרונה:
של יוניברסל ...

---------- התגובה התווספה ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:57 ----------

מה קשר לילד?

תשמע משה , אני לא אמרתי דבר שלא רשום על המוצר + נשאלה השאלה ב2 חנויות שמוכורות את זה.
מעבר לזה שאלתי חברה שמתאמנים כבר כמה שנים וחלקם מדריכים שבאמת לוקחים את זה בסביבות שעה שעה וחצי לפני האימון להשגת אפקט נכון.
אז כול אלה לא צודקים? או טועים? יש לך הוכחה שאני טועה? נשמח לקרוא.

תודה
יוסי יד 50 תמיד צודק

אם באמת היו מאמינים לכל מה שרשום על החבילה היינו מתמכרים ומתרוששים על התוספים

---------- התגובה התווספה ב 23:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:57 ----------

לא יודע למה מיתכון אבל הנה האתר +הסבר על המוצר שאני משתשמש

http://www.fitness2006.co.il/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=277

אתה באמת חושב שאלה שרשמו כמה ומתי לצרוך יודעים כמה אתה שוקל ומה המטרה שלך ומתי אתה צריך לקחת את זה???
תנסה לקחת קריאטין פעם אחת בבוקר ויום למחרת 45 דקות לפני האימון תגיד לי אם הרגשת משהו שונה

אז מה אתה מחפש בפורום? תשאל את יוסי וקובי יד 54 שאצלך במכון. ובהצלחה עם המלח בישול שקנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית