הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנסיון האחרון לשריפת שומן עיקש לפני ניתוח

Leroyhenn

משתמש מתחיל
23
6
נק' מוניטין:
6
23
6
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני מיואש ומנסה בפעם האחרונה להיפטר מהשומן העיקש לפני שאיבת שומן/המסת שומן. אני נמצא בחיטוב כ3 חודשים ועומד על 10-11 אחוזי שומן. פלג גוף עליון מפותח ומחוטב מאוד אבל השומן העיקש או כמו שאני אוהב לקרוא לו "צדדים" לא רוצה לרדת ומכער את כל המבנה של הגוף. ברור שכל זה נובע משנים של "השקעה" (תזונה לקויה מאוד, חוסר אימונים) או במילים יותר פשוטות, ילד שמן ומאושר. בכל ה3 חודשים של הקפדה על תזונה ואימונים הצדדים לא ירדו אפילו קצת וזה מבאס מאוד ומוריד את המוטיבציה והחשק. עכשיו קראתי לאחרונה על אימוני אינטרוולים ולקיחת יוהומבין. אשמח לקבל חוות דעת ואולי גם תוכנית מפורטת.
גובה: 1.90
משקל: 80
אחוזי שומן: 10-11
תודה מראש

אתה לא צריך שום ניתוח.

איך הבקרה הקלורית שלך? אתה יודע מה הערכים שלך? לפי איזה קצב אתה משנה אותם?

• פותח/ת השרשור
אני נשאר במערך קלורי שלילי (אני מאמין בסביבות ה500 קלוריות). צורך בסביבות ה180-200 גרם חלבון ביום.

עדיך גם שתעלה תמונה, יכול להיות שהשומן העיקש שאתה חושב שיש לך הוא שילוב של מסת שריר נמוכה עם "סתם" שומן. ושייתכן שבכלל עדיף לך לעשות מסה ואז חיטוב..

מסכים עם זה שמעליי, מבין את הייאוש אך אל תרוץ לעשות ניתוח (שאגב, ישאיר צלקת...). מציע לך להעלות פה תמונה (מוזמן לצנזר בפנים אם לא מרגיש לך נוח), עדיף אחת מלפנים ואחת פרופיל ובמצב רפוי כמובן. כמו כן, יכול להיות שאם אתה באמת כבר רזה, אז במידה ותעשה מסה מבוקרת ותעלה בשריר (גב רחב, כתפיים רחבות, וכו׳) הדבר די יתאזן מעצמו.

• פותח/ת השרשור
אני יעלה תמונות..
אני לא רוצה לרוץ למסה, אני מעדיף להיפטר מהמאגרי שומן האלה ואז להתחיל עליה מבוקרת. מה אומרים על הפיתרון של אינטרוולים בשילוב עם יוהומבין?
נ.ב בתמונות זה נראה קצת יותר טוב

קבצים מצורפים

• 20180809_184603.jpg
    20180809_184603.jpg
    KB 39.9 · צפיות: 440
  • 20180809_184534.jpg
    20180809_184534.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 379
ברור שכל זה נובע משנים של "השקעה" (תזונה לקויה מאוד, חוסר אימונים)

זה קשקוש מה שאתה חושב,זה נטו גנטי.
זה טעות להמשיך לחטב,עדיף לעשות מסה,ואחרי כמה סייקלים של מסה-חיטוב זה יראה הרבה יותר טוב.
תחשוב טוב לפני שאתה רץ לעשות שיפוצים קוסמטיים,זה יכול להיגמר בחוסר פרופורציה שתאכזב אותך.

זה גנטי..מבנה עצמות. גם לי יש את זה וגם 8 אחוז שומן לא יעזור לך. אתה צריך להוסיף שריר בגב במיוחד ברחב גבי. זה יהפוך את ה"צדדים" האלה לפחות דומיננטים. ואין ניתוח שמסדר את זה שלא כולל שבירת עצמות ובנייה מחדש(בקיצור הבנת את הפתרון).
גם הוספת מסה בשרירי האלכסונים והרגליים יכולה לעזור

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה נראה עצמות אבל זה לא, נכון אני רחב ומבנה עצמות רחב אבל הצדדים האלה שיוצאים מהגב זה שומן שאפשר לתפוס. וזה נותן את החוסר פרופורציה לגוף. אני אשלח תמונה של הגב עם פוזינג ואפשר לראות שהגב משולש ועם הצדדים זה לא נורא טוב, כאילו זה שובר אותו (את המשולש).

המקרה שלך יותר נפוץ ממה שאתה חושב, ניתוח לא יעזור.

אתה פשוט צריך לעלות במאסה וזה יראה הרבה יותר טוב אחרת אתה תחטב למוות ללא שום שריר וזה יראה אפילו יותר גרוע.

• פותח/ת השרשור
לא כדאי באמת לעשות אינטרוולים ולהשתמש ביוהומבין כדי להוריד את זה ואז להתחיל מסה כמו שצריך?

לא כדאי באמת לעשות אינטרוולים ולהשתמש ביוהומבין כדי להוריד את זה ואז להתחיל מסה כמו שצריך?
לא.
הדרך היחידה להיראות כמו שאתה עכשיו רק בלי השומן הזה ה ללכת לכיוון האנורקסיה, אבל שנינו יודעים שזה לא הפיתרון.
הצדדים האלה זה שילוב של מבנה גוף גנטי, מעט מסת שריר, וגנטיקה של הצטברות שומן.
כמו שאמרו קודם, הדרך האידאלית תהיה להעלות במסת שריר, והצדדים יראו פחות כמו צדדים, הם יהיו הרבה פחות מורגשים.
אני גם מבטיח לך שהמצב שלך הרבה יותר טוב ממה שהוא הפך להיות בראש שלך, זה ממש לא סיפור

• פותח/ת השרשור
זה גם מה שההורים שלי אומרים אבל זה משהו בראש. אם אני אתחיל מסה נקיה, ולאחר שנתיים אתחיל חיטוב, יש סיכוי שהם יירדו באיזשהו שלב? שילוב של שעה אירובי על 130 פעימות 4 פעמים בשבוע?

ולאחר שנתיים אתחיל חיטוב
לא חייב שנתיים, זה יכול להיות גם כמה חודשים

יש סיכוי שהם יירדו באיזשהו שלב?
קשה להבטיח, אבל בטוח שהם יראו שונה, ויפריעו לך הרבה פחות

שילוב של שעה אירובי על 130 פעימות 4 פעמים בשבוע?
אין לזה קשר

• פותח/ת השרשור
מי שמכיר את הבעיה או חולק אותה יודע כמה זה מתיש וכמה זה פוגע ב"יופי" של החיטוב. מקדימה קוביות ואז מאחורה זה ממש בולט. אני מבין מה אתם אומרים אבל אני ממש יכול לתפוס את זה וזה מרגיש כמו שומן, בטוח שאין דרך להיפטר מזה לצמיתות?

מי שמכיר את הבעיה או חולק אותה יודע כמה זה מתיש וכמה זה פוגע ב"יופי" של החיטוב. מקדימה קוביות ואז מאחורה זה ממש בולט. אני מבין מה אתם אומרים אבל אני ממש יכול לתפוס את זה וזה מרגיש כמו שומן, בטוח שאין דרך להיפטר מזה לצמיתות?
אני גם חולק את הבעיה הזאת, גם לי היה אותה.
ניסיתי לעשות חיטוב בניסין להוריד את הצדדים, התייאשתי והחלטתי להעלות במסת שריר. עליתי 10 קילו שריר, והיום לדעתי יש אפילו יותר שומן בצדדים, אבל בגלל השרירים לא רואים את השומן בכלל אלא אם תנסה לתפוס אותו ותשים לב כמה יש שם

• פותח/ת השרשור
תודה, באמת שעוזר...
אנסה לשנות קצת חשיבה..
זה בסדר אם אעלה עוד קצת תמונות של הצדדים ולמה אני חושב שזה נראה ממש מוזר?
בכל מקרה, הנה כמה תמונות להמחשה

קבצים מצורפים

• 20180811_082822.jpg
    20180811_082822.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 263
  • 20180811_082845.jpg
    20180811_082845.jpg
    KB 45.2 · צפיות: 278
זה נראה מעט מוזר בגלל שילוב של שומן עיקש עם אגן צר אבל זה יראה יותר טוב כאשר תעלה במסת שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית