הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימון ss

Matan2400

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
חייב עזרה לבנות תוכנית אחרי חמש חודשים במכון החלטתי לעבור לss צריך עזרה לתוכנית טובה וחזקה

SS זו תכנית ספציפית שקיימת בכל חור ברשת בערך, איפה אתה צריך עזרה? פשוט תבצע. בהצלחה

אל תעשה ss לפני שאתה יודע בדיוק איך להתקדם נכון, וטכניקה כמעט מושלמת(די בטוח שאין לך)
אני מתאמן רצוף 11 שנה, מתוכן 6 שנים מתחרה בפאוורליפטינג. היום ביליתי עם מאמן על מנת לתקן טכניקה.

אתה טוען שמוקדם מדי בשבילי להתחיל SS?

אני מתאמן רצוף 11 שנה, מתוכן 6 שנים מתחרה בפאוורליפטינג. היום ביליתי עם מאמן על מנת לתקן טכניקה.

אתה טוען שמוקדם מדי בשבילי להתחיל SS?
אני מתכוון וטכניקה הבסיסית של התרגילים. ברמה שמספיקה כדי לא לפצוע את עצמך במהלך התוכנית.
לך אני מאמין שיש טכניקה בסיסית בסקוואט.
מאמין גם שאתה יודע איך להתקדם בצורה נכונה ובשיקול דעת. אבל לילד בן 16 שקרא על ss באינטרנט ולא עשה סקוואט מלא בחיים שלו, לא הייתי ממליץ לעדות ss.

אני מתכוון וטכניקה הבסיסית של התרגילים. ברמה שמספיקה כדי לא לפצוע את עצמך במהלך התוכנית.
לך אני מאמין שיש טכניקה בסיסית בסקוואט.
מאמין גם שאתה יודע איך להתקדם בצורה נכונה ובשיקול דעת. אבל לילד בן 16 שקרא על ss באינטרנט ולא עשה סקוואט מלא בחיים שלו, לא הייתי ממליץ לעדות ss.

אתה חצי צודק. אכן לא הייתי ממליץ לעשות מבלי הדרכה חיצונית / ביקורת חיצונית.

אבל תמיד יהיה מה לשפר בטכניקה, זה כל הזמן משתנה ומתחדד. אי אפשר לדרוך במקום כל הזמן ולחכות לטכניקה להשתפר ובנתיים לתרגל עם מוט ריק.

אבל תמיד יהיה מה לשפר בטכניקה, זה כל הזמן משתנה ומתחדד. אי אפשר לדרוך במקום כל הזמן ולחכות לטכניקה להשתפר ובנתיים לתרגל עם מוט ריק.
בזה אני מסכים איתך. אפשר ללמוד את התרגילים של ss לבד. חוץ מהפאוורקלין.
לפותח האשכול, ממליץ לקרוא את הספר או לראות את הDVD. או לפחות ללמוד מהסרטונים ביוטיוב.
תצלם את הטכניקה לפה שניתן לך ביקורת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית