הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה ותוספים הודעה לציבור - מילות מפתח

אכן
למסה, בריאות כללית, השתפרות באימונים. התאוששות, שינה
בעצם להכל.
על הנייר במחקרים זה נראה מאוד מבטיח להכל.
ניסיתי את החומר הנ"ל ומצאתי שהוא מאוד עוזר לי להתאושש מאימונים קשים וללכת לישון.
הוא משכך לי את הכאבים לא פחות ולא יותר כמו אקמול. אחרי אימון כבד שכולי תפוס מהתחת, שמן CBD פשוט עושה פלאים. גם במריחה (הכנתי משחה מבוסססת חמאת קוקוס בתוספת שמן קנאבידיול).

הייתי מציע לכל ליפטר לנסות את זה, בעיקר במריחה, פתרון קסם לדלקות (מדבר על שמן עם ספקטורם קנאבינואידי מלא של המפ, הכוונה המון חומרים פעילים אך ללא THC)

אכן
למסה, בריאות כללית, השתפרות באימונים. התאוששות, שינה
בעצם להכל.
ניסיתי את החומר הנ"ל ומצאתי שהוא מאוד עוזר לי להתאושש מאימונים קשים וללכת לישון.
הוא משכך לי את הכאבים לא פחות ולא יותר כמו אקמול. אחרי אימון כבד שכולי תפוס מהתחת, שמן CBD פשוט עושה פלאים. גם במריחה (הכנתי משחה מבוסססת חמאת קוקוס בתוספת שמן קנאבידיול).

הייתי מציע לכל ליפטר לנסות את זה, בעיקר במריחה, פתרון קסם לדלקות (מדבר על שמן עם ספקטורם קנאבינואידי מלא של המפ, הכוונה המון חומרים פעילים אך ללא THC)

איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה המחיר אם זה באמת עובד

• פותח/ת השרשור
אין הרבה מחקרים בבני אדם. אני גם לא מכיר מחקרים בתחום האימון עם החומר. יש כאן סקירה נחמדה בנושא
An Update on Safety and Side Effects of Cannabidiol: A Review of Clinical Data and Relevant Animal Studies

לא ממש חקרתי את זה לעומק אז אין לי דעה בנושא. נראה שזה עוזר לחלק מהדברים מבחינה בריאותית אך המחקר דל. ב Examine סיכמו את זה כך:

Finally, high cannabidiol (CBD) products tend to be considered much different for therapeutic effects than are high Δ9THC products. Due to acting primarily on calcium channels known as TRPs, cannabidiol and other nonpsychoactive cannabinoids are thought to have therapeutic uses in the realms that Δ9THC fails (childhood epilepsy being the major one). While human evidence is lacking at the moment, there does appear to be reasonable evidence to suggest fairly potent therapeutic effects with high cannabidiol products.
Marijuana - Scientific Review on Usage, Dosage, Side Effects

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית