נק' מוניטין:
58,705
- 103,265
- 12,428
- פותח/ת השרשור
Cannabidiol?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכןCannabidiol?
אכן
למסה, בריאות כללית, השתפרות באימונים. התאוששות, שינה
בעצם להכל.
על הנייר במחקרים זה נראה מאוד מבטיח להכל.
ניסיתי את החומר הנ"ל ומצאתי שהוא מאוד עוזר לי להתאושש מאימונים קשים וללכת לישון.
הוא משכך לי את הכאבים לא פחות ולא יותר כמו אקמול. אחרי אימון כבד שכולי תפוס מהתחת, שמן CBD פשוט עושה פלאים. גם במריחה (הכנתי משחה מבוסססת חמאת קוקוס בתוספת שמן קנאבידיול).
הייתי מציע לכל ליפטר לנסות את זה, בעיקר במריחה, פתרון קסם לדלקות (מדבר על שמן עם ספקטורם קנאבינואידי מלא של המפ, הכוונה המון חומרים פעילים אך ללא THC)
אין הרבה מחקרים בבני אדם. אני גם לא מכיר מחקרים בתחום האימון עם החומר. יש כאן סקירה נחמדה בנושאעל הנייר במחקרים זה נראה מאוד מבטיח להכל.
Finally, high cannabidiol (CBD) products tend to be considered much different for therapeutic effects than are high Δ9THC products. Due to acting primarily on calcium channels known as TRPs, cannabidiol and other nonpsychoactive cannabinoids are thought to have therapeutic uses in the realms that Δ9THC fails (childhood epilepsy being the major one). While human evidence is lacking at the moment, there does appear to be reasonable evidence to suggest fairly potent therapeutic effects with high cannabidiol products.