הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלוק מגנזיום או נוזל מגנזיום

• פותח/ת השרשור fanta
  • פורסם בתאריך

fanta

משתמש מתחיל
70
15
נק' מוניטין:
180
70
15
הי, אני רוצה להתחיל להשתמש במגנזיום לכפות הידיים (בעיקר לתרגיל מתח- פשוט מוצאת את עצמי מחליקה מהמוט).
אני מתאמנת בחדר כושר ולא רוצה להשאיר אחרי לכלוך-האם בלוק מגנזיום יכול להתאים או שהוא יותר מידי מלכלך? מקריאה בפורום נראה לי שמעדיפים בלוק מבחינת יעילות ומחיר, אבל לא ממש הבנתי כמה הוא מלכלך

בלוק די מלכלך, כמובן תלוי בבלוק עצמו, אבל מה שאני עושה זה לשים את הבלוק בתוך שקית ולשים את המגנזיום על הידיים כשהן בתוך השקית, ככה זה לא מלכלך.
לגבי מה כדאי, זה באמת מאוד אינדיבידואלי, לכל אחד יש את ההעדפה שלו

אני אישית מעדיף את הנוזלי.

גם כי זה פחות מלכלך וגם שזה הרבה יותר נוח מקוביה.

הי, אני רוצה להתחיל להשתמש במגנזיום לכפות הידיים (בעיקר לתרגיל מתח- פשוט מוצאת את עצמי מחליקה מהמוט).
אני מתאמנת בחדר כושר ולא רוצה להשאיר אחרי לכלוך-האם בלוק מגנזיום יכול להתאים או שהוא יותר מידי מלכלך? מקריאה בפורום נראה לי שמעדיפים בלוק מבחינת יעילות ומחיר, אבל לא ממש הבנתי כמה הוא מלכלך
מגנזיום נוזלי, יש בארץ של Russian Turbine

אני יקפוץ על הנושא וישאל בקשר לנוזלי,
בהשוואה לבלוק כמה זמן הוא שורד?
כי היתרון שהיה לי עם הבלוק עד עכשיו הוא שקית שלמה שרדה לי למעלה מארבעה שנים

אני יקפוץ על הנושא וישאל בקשר לנוזלי,
בהשוואה לבלוק כמה זמן הוא שורד?
כי היתרון שהיה לי עם הבלוק עד עכשיו הוא שקית שלמה שרדה לי למעלה מארבעה שנים
בלוק שורד יותר אבל גם מלכלך ולכן מעצבן את ההנהלה ברוב חדרי הכושר.

בלוק שורד יותר אבל גם מלכלך ולכן מעצבן את ההנהלה ברוב חדרי הכושר.
ישראל בו*י התחילו לייבא לא מזמן מגנזיום נוזלי של Carbon grip לצערי במכון שאני משתמש בו לא מרשים להשתמש במגנזיום אז אני חייב להשתמש במגנזיום נוזלי שפחות מלכלך וככה לא שמים לב.
מניסיוני הנוזלי שלהם מחזיק יותר מרב הבלוקים שנמכרים נשאר על הידיים ולא מלכלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית