הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טכניקה סקוואט פרס ודדליפט

Sagi823

משתמש מתחיל
13
6
נק' מוניטין:
6
13
6
היי אני כבר חודש בSS משקלים
דדליפט: 100
סקוואט: 100
פרס: 50
בנץ: 57.5

אשמח לקבל חוות דעת על הטכניקה
פרס: 45

דדליפט: 100

סקוואט: 100

תודה לכם!

פרס - אתה דוחף את המוט קדימה ואז למעלה כדי לא לזוז עם הראש. במקום זאת אתה צריך להזיז את הראש מהדרך, ולהישען מעט אחורה בדחיפה הראשונה כדי שהמוט יעלה ישר למעלה. ההישעות צריכה לבוא מהאגן.

סקוואט - טכניקה טוב יחסית, אבל אתה עוצר בתחתית משום מה. אתה לא אמור לעצור.

דדליפט - אתה גם עובד עם הגבהה גבוהה מאוד, וגם אתה עושה touch and go, במקום לעשות כל חזרה בפני עצמה, ככה שזה די רחוק ממה שאמור להיות בתוכנית, אז דבר ראשון הייתי מוריד את המוט לרצפה, וכל חזרה עושה בפני עצמה, כלומר לתת למוט לנוח במלואו על הרצפה, ובלי להישאר במתח מהחזרה הקודמת. אחרי זה יהיה ניתן לתת ביקורת בונה אמיתית

• פותח/ת השרשור
בנוגע לפרס סבבה שמתי לב על מה אתה מדבר ואשפר להבא.

בסקוואט לא הבנתי בדיוק מה זה אומר שאני עוצר למטה, אולי בגלל שקשה לי כשאני נמצא למטה והעלייה מאוד איטית זה נראה שאני עוצר?

בדדליפט ההגבהה זה דרישה של המכון, יש משהו לעשות עם זה? ובנוגע לצורה של החזרות אני אמור להתמקם-לעשות חזרה ואז לעזוב את המוט, לחזור לעמידה ואז לעשות חזרה שנייה?

ותודה!

בסקוואט לא הבנתי בדיוק מה זה אומר שאני עוצר למטה, אולי בגלל שקשה לי כשאני נמצא למטה והעלייה מאוד איטית זה נראה שאני עוצר?
אתה נראה סטטי בתחתית ברוב החזרות

בדדליפט ההגבהה זה דרישה של המכון, יש משהו לעשות עם זה?
לעבור מכון. אם זה לא אופציה אז תבקש לשים מזרונים פשוטים מתחת, אלה לא באמת יגביהו אותך

ובנוגע לצורה של החזרות אני אמור להתמקם-לעשות חזרה ואז לעזוב את המוט, לחזור לעמידה ואז לעשות חזרה שנייה?
לא חייב לעזוב את המוט, אבל אל תישאר במתח אחרי החזרה, תבנה את המתח מחדש לכל חזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית