הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ANABOLIC DIET

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
אני שבועיים-שלוש תקוע על אותו משקל התחלתי לחפף באימונים ובתזונה [מגעיל אותי לראות חזה עוף]חשבתי לרוץ על אנבוליק חודש לראות איך היא משפיע עלי אחרי חודשיים של חיטוב שהורדתי 12 קילו ולא הבנתי כמה דברים איך הולך העניין של הסיבים תזונתיים בתפריט מ20 סיבים ביום אני עובר ל5זה ישפיע לי על החילוף חומרים?

נתונים
1.83
88קילו
12-13% שומן
בתכנון שלי לעשות 3ימים בשבוע FBW ו4 אימוני אירוביבניתי תפריט עם גרעון של 500קלוריות תגידו לי אם חילקתי את זה בסדר מה כדי לשנות?תודה
סה"כ קלוריות: 1952 קלוריות
סה"כ חלבון: 182.7 גרם
סה"כ שומן: 123.5 גרם
סה"כ פחמימות: 29.6 גרם
סה"כ כולסטרול: 556.3 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 2.2 גרם

נערך לאחרונה:
אני מנצל הזדמנות זו ואני פונה לכל האנשים שמעוניינים ללכת לפי האנאבוליק דיאט.
אנא קראו את הספר לפני שאתם פותחים פוסטים ושואלים הודעות שיש עליהן תשובות בספר.
אנשים כאן לא ישבו ויקראו בשבילכם.

• פותח/ת השרשור
אין לי אפשרות לקרוא תספר מכמה סיבות ואת המאמר באתר קראתי ולא הבנתי כמה דבריםבגלל זה אני שואל בקצרה לא ביקשתי שיפרטו לי פה את כל הספר כולה אז מי שיכול לעזור בתודה

אתה אוכל מעט מדי בשביל החודש הראשון בAD
ובכלל מעט מדי
תתחיל מ 2500 בערך לפחות לשבועיים הראשונים
איך הגעת רק ל 29 פחמימה ? אתה לא אוכל ירקות ?

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח ש2500? כי זה הנטרלי שלי וזה יוצא שרק בימי אימון אני יהיה בגרעון כלשהו אני מעוניין לחטב מבלי לצבור מסת שריר כרגע בקשר לפחמימות כן אין לי יותר מדי ירקות בתפריט אני יוסיף לי עכשיו בלי לעבור את ה50 גרם פחמימה נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית