הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על דדליפט, 187/192

Yhonatan

משתמש מתחיל
74
41
נק' מוניטין:
554
74
41
שלום לכולם,
לא פרסמתי המון זמן אבל לאחר כמה סבבים יציבים לאחרונה הגעתי לאזור המשקלים שהיו לי לפני 4 שנים
מצרף 2 סרטונים של שלשות במשקל 187.5 ו192.5, אשמח לביקורת והצעות לשיפור הטכניקה. תודה!

187 (לא זוית הכי טובה אבל אולי דברים מסויימים יבלטו)

192

נערך לאחרונה:
אתה לא דוחף את הרצפה עם כל כף הרגל, אלא בעיקר עם הקבים. זה מצמצם מאוד את המעורבות של הארבע ראשי וגורם לך להסתמך כמעט אך ורק על השרשרת האחורית.
תנסה לנעוץ את כריות כף הרגל ברצפה בזמן המשיכה

אתה לא דוחף את הרצפה עם כל כף הרגל, אלא בעיקר עם הקבים. זה מצמצם מאוד את המעורבות של הארבע ראשי וגורם לך להסתמך כמעט אך ורק על השרשרת האחורית.
שעושים סקוואט לא עדיף ככה שהרוב יהיה משרשרת אחורית ? ולהשען על העקבים?

• פותח/ת השרשור
תודה. אמור להשתנות עוד משהו במנח גוף בעקבות זה? (אני מניח שכן בגלל הזוית של השוק שתשתנה מעט)
עוד משהו חוץ מזה?
אשמח לשמוע עוד דעות

תודה. אמור להשתנות עוד משהו במנח גוף בעקבות זה? (אני מניח שכן בגלל הזוית של השוק שתשתנה מעט)
עוד משהו חוץ מזה?
אשמח לשמוע עוד דעות
המנח בהתחלה יהיה זהה לחלוטין, אבל במהלך הדחיפה הברך לא תלך אחורה, ואתה תתחיל להתיישר מעט לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית