קפיצות בשרירים בגוף

• פותח/ת השרשור Ziv9
  • פורסם בתאריך

Ziv9

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
בשבועות האחרונים יש לי מין קפיצות בשרירים, התכווציות לא רצויות לשבריר שנייה. זה קורה בהרבה שרירים בגוף ולא במקום ספציפי.

לצערי תור לנוירולוג רק עוד שלוה חודשים. למישהו יש רעיון בינתיים ממה זה יכול להיגרם ומה לעשות כדי להפסיק את זה?

הבנתי שזה יכול להיות סימן לעומס על הCNS?

מבחינת תזונה, אני לא יודע כמה זה נשמע הגיוני אבל תמיד אחרי שאני אוכל ארוחה של שיבולת שועל ואבקת חלבון (הדרך היחידה שאני צורך אבקת חלבון) אני מרגיש עלייה משמעותית בתופעה, אחרי שעה שעתיים. מה הסיכוי שזה קשור לזה / ממתיקים מלאכותיים?

הסיכוי לעומס על מערכת העצבים הוא נמוך מאוד עד לא קיים.
זה כנראה מחסור במלחים מסויימים, בעיקר מגנזיום, או עצבנות\סטרס שיש לך לאחרונה. אלה הסיבות העיקריות

• פותח/ת השרשור
הסיכוי לעומס על מערכת העצבים הוא נמוך מאוד עד לא קיים.
זה כנראה מחסור במלחים מסויימים, בעיקר מגנזיום, או עצבנות\סטרס שיש לך לאחרונה. אלה הסיבות העיקריות

התזונה שלי דיי עשירה במגנזיום כבר שנים (צורך הרבה אבקת קקאו באופן יומי, ובכללי דגנים מלאים ואגוזים)

מה בנוגע לקשר למאכלים ספציפים? אני לא יודע איך להסביר את זה כי זה נוגד הגיון וממצאים מחקריים ממה שחיפשתי אבל נראה שבמחבן התוצאה באופן קבוע שיבולת שועל עם אבקת חלבון תורם לזה. (אוכל בוקר וערב ובד"כ הזמנים העיקריים שיש לי זה קצת אחרי הארוחה הזאת, ושהורדתי את זה מהתפריט ליום יומיים כמעט ולא היה, אבל התפריט שלי ממש מתבסס על זה)
גם לי זה קרה לפעמים אבל זה לא הפריע לי וזה עבר.

באיזה תדירות?
זה יכול לקרות לי כמה פעמים בדקה למשך שעות במקומות אחרים, ממש מציק.
אחרי כמה זמן עבר?

מה בנוגע לקשר למאכלים ספציפים? אני לא יודע איך להסביר את זה כי זה נוגד הגיון וממצאים מחקריים ממה שחיפשתי אבל נראה שבמחבן התוצאה באופן קבוע שיבולת שועל עם אבקת חלבון תורם לזה. (אוכל בוקר וערב ובד"כ הזמנים העיקריים שיש לי זה קצת אחרי הארוחה הזאת, ושהורדתי את זה מהתפריט ליום יומיים כמעט ולא היה, אבל התפריט שלי ממש מתבסס על זה)
לא מכיר משהו כזה. לדעתי זה יותר פסיכולוגי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית