הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תכנית אימונים

איתי123

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם,

בניתי לעצמי תכנית אימונים,נעזרתי בקצת חומר שראיתי באינטרנט וכן במדריך של החד"כ למרות שלעתים היה נראה לי שהוא אומר דברים לא הגיוניים.

אני בחיטוב והמטרה היא להשיל כמה קילוגרמים, קראתי תמדריך מאתר קילוגרם ואני מקפיד על טווח מנוחה של סביבות ה 30 שניות מנוחה בין סט לסט.
אני מתאמן כחודש בחדכ, קרי מתחיל.
התכנית מתבצעת בדיוק לפי הסדר שרשמתי.

התכנית:

יד קדמית - בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקולות יד 2X10
כתפיים - בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקולות יד 2X10
חזה - לחיצת חזה בשיפוע במכונה 3X10
גב - במכונה שנקראת iso lateral high row - מספר פעמים: 4X8 ( משקל מקסימלי שאני מסוגל כלומר בסט האחרון כבר מאוד קשה שלי)
רגליים:
מכשיר שנקרא GLUTE מס' פעמים: 3*10 לכל רגל
מכשיר שנקרא LEG EXTENSION מס' פעמים: 3*10
מכשיר שנקרא LEG CURL מס' פעמים: 3*10

אירובי: 40 דקות כלומר 500 קלוריות

בטן:
על כדור בוסו 3*15
על מזרן כפיפות אלכסוניים 20*3 לכל צד.

המדריך אומר שזה אחלה תכנית.. אני רוצה לדעת שאני בכיוון ומה שאני עושה זה לא טעות אשמח לקבל את דעתכם.
בנוסף המדריך אומר לי להוריד משקל ולעשות יותר סטים לדוגמא בתרגיל של היד הקדמית אני מרים 10 קילו ולכל סט 10 פעמים אומר אומר שעדיף 7 קילו ו 15 פעמים, דעתכם?

יותר מדי מכונות. אין סיבה לכך. התכנית לא ממש הגיונית ויש הרבה אלמנטית שלא מאוזנים כמו בחירת תרגילים פרופורציות וכו׳.

אלא אם הרגע נכנסת לחדר כושר ואתה רק רוצה להרגיש מה זה להתאמן ולהתחיל ממשהו מאוד מאוד קל ובלי לחשוב הרבה.

• פותח/ת השרשור
יותר מדי מכונות. אין סיבה לכך. התכנית לא ממש הגיונית ויש הרבה אלמנטית שלא מאוזנים כמו בחירת תרגילים פרופורציות וכו׳.

אלא אם הרגע נכנסת לחדר כושר ואתה רק רוצה להרגיש מה זה להתאמן ולהתחיל ממשהו מאוד מאוד קל ובלי לחשוב הרבה.

אז אשמח להצעות יעול.. איזה תרגילים להחליף ובמה להחליף?

יש תכנית שאתה ממליץ עליה?

בנוסף העיקרון הוא לעשות תרגילים מורכבים כדי שהגוף יצרוך יותר קלוריות וישפיע על המאזן הקולרי?
אודה לעזרה

אף אחד לא יבנה לך תכנית מאפס. יש תוכניות באתר, אשמח להביע דעה על תכנית שאתה חושב לנסות.

אנשים מתפרנסים מבניית תוכניות והתאמה אישית, לא הגיוני לצפות לזה בחינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית