הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים במרפק ועוד...

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אהלן כמה שאלות
1
לאחרונה אני מרגיש כאבים במרפק כשאני מבצע תרגילים מבודדים לידיים טכניקה זו לא הבעיה..
מה יכולה להיות הסיבה לכך?

2. אם אני יורד באופן עקבי במשקל ושומר על משקלי עבודה זה אומר שאני יורד באחוז שומן בטוח?
כי הירידה הגדולה של הנוזלים נראלי כבר עברתי.

3. יש אפשרות שאני יורד באחוז שומן בחזה וביידים אך סביב האגן הגוף שלי יוריד את זה אחרון ממש אחרון כי כל האזור סביב האגן לא נראה שאפילו מתחיל להתחטב
Up

קשה לומר, תחשוב לבד מה זה אומר כשאתה מאמן יד וכואב במרפק - טכניקה (מי ישמע, טכניקה לכפיפת/פשיטת מרפק) או עומס (גם כשהטכניקה לכאורה טובה)
אי אפשר לומר בוודאות.

בדרך הזו אתה ממקסם את הסיכוי לשרוף שומן ולשמור על השריר.

לא מכיר אחוזי שומן בחזה או ביד, מכיר אחוז שומן שתקף לכל הגוף. ובמקרה הזה השומן "יורד" לפי הגנטיקה שלך. יתכן שהשומן באגן "ירד" כביכול יותר מאוחר. אל תשכח שמדובר באזור לכאורה פחות שרירי ובלי אפקטים של פאמפ.

אהלן כמה שאלות
1
לאחרונה אני מרגיש כאבים במרפק כשאני מבצע תרגילים מבודדים לידיים טכניקה זו לא הבעיה..
מה יכולה להיות הסיבה לכך?

2. אם אני יורד באופן עקבי במשקל ושומר על משקלי עבודה זה אומר שאני יורד באחוז שומן בטוח?
כי הירידה הגדולה של הנוזלים נראלי כבר עברתי.

3. יש אפשרות שאני יורד באחוז שומן בחזה וביידים אך סביב האגן הגוף שלי יוריד את זה אחרון ממש אחרון כי כל האזור סביב האגן לא נראה שאפילו מתחיל להתחטב
Up
1. ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט, אל תניח שהטכניקה שלך מושלמת למרות שלרוב זו לא הבעיה ספציפית בתרגילי ידיים. יכול להיות שיש לך עומס מגורם אחר.

2. כנראה שכן, אבל אי אפשר לדעת בוודאות. זו אינדיקציה טובה למרות שאם יורדים במשקל (בעיקר שומן) יש לצפות לירידה מסויימת במשקלי עבודה. תלוי כמה יורדים.

3. כן, זה יחסית נפוץ. בעיקר בטן תחתונה ו״צדדים״.

• פותח/ת השרשור
1. ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט, אל תניח שהטכניקה שלך מושלמת למרות שלרוב זו לא הבעיה ספציפית בתרגילי ידיים. יכול להיות שיש לך עומס מגורם אחר.

אבל רק בתרגילי בידוד ליד אחורית כואב לי וקצת בתרגילי בידוד ביד קידמית בתרגילים המורכבים בפרס ובבנץ׳ ובחתירה אני אפילו לא מרגיש את זה...
יכול להיות שהבעיה היא לא בטכניקה של המבודדים?[/QUOTE]

קשה לי לחשוב על בעיה טכנית בתרגילי ידיים, לרוב קשה לפקשש בדברים האלה אלא אם אתה לוקח משקל מפגר וזז כמו לולב כדי להרים את המשקל.

יהיה קשה לאבחן מכאן, ממליץ על פיזיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית