הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הבדלים בין שקילות יומיומיות

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
התחלתי להשקל בצורה יומיומית כדי לעשות ממוצע שבועי, וניקח לדוגמא את שלשום אתמול והיום (אני בחיטוב) שלשום נשקלתי והייתי 69.1, למחרת נשקלתי והייתי 68.1, ירידה של כביכול קילו ליום, היום נשקלתי והמשקל הראה 69.8.....
זה בסדר שההבדלים כל כך משמעותיים? איך אפשר להסתמך ככה על המשקל? אני יודע שבסופו של דבר מה שצריך זה מספר של כל השבוע, אבל עדיין ההבדלים בין הימים נראים לי הבדלים גדולים מידי.
זה בסדר?

אצלי יש הבדלים אפילו גדולים מזה.
לדעתי זה סביר.
אתה עושה שקילות זהות?
בשעה או בשלב מסויים ביום?
או בצורה אקראית?

• פותח/ת השרשור
אצלי יש הבדלים אפילו גדולים מזה.
לדעתי זה סביר.
אתה עושה שקילות זהות?
בשעה או בשלב מסויים ביום?
או בצורה אקראית?
קם בבוקר, הולך לשירותים ומוציא מה שיש, לפעמים זה רק מספר 1, לפעמים 1 ו2, ואז נשקל.

זה הגיוני לגמריי, מה שאתה רואה זה תנודות בנוזלים. אם תישקל שעתית אתה תראה תנודות זהות ואולי אפילו חדות הרבה יותר.

אבל כמו שאמרת, מה שחשוב זה הממוצע השבועי, וסך כל המגמה של הממוצעים השבועיים. אם היא במגמה שאתה רוצה מעולה

• פותח/ת השרשור
זה הגיוני לגמריי, מה שאתה רואה זה תנודות בנוזלים. אם תישקל שעתית אתה תראה תנודות זהות ואולי אפילו חדות הרבה יותר.

אבל כמו שאמרת, מה שחשוב זה הממוצע השבועי, וסך כל המגמה של הממוצעים השבועיים. אם היא במגמה שאתה רוצה מעולה
אוקיי, רק הייתי צריך ''אישור'' כלשהו שזה בסדר, תודה רבה 😃

• פותח/ת השרשור
אם אני נשקל 1 לשבוע באותו יום באותה שעה פחות או יותר על בטן ריקה,אפשר לעשות זאת על פני ממוצעים שבועיים?
לפי מה שהבנתי פה מהפורום, ממוצע שבועי יותר מדוייק.
אמרת שבבקרים לפני השקילה אתה לפעמים עושה 1 ולפעמים עושה 1 ו2, זאת אחת הסיבות להבדלים במשקלים.
אה, אוקיי תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית