הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי גב תחתון אחרי אימון

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
שבת שלום לכולם.
לאחרונה אני מרגיש שכמה שעות אחרי האימון, יש לי כאבי גב תחתון.

האימון שלי מורכב מ:
וינץ רחב
חתירה צרה בחבל
לחיצת חזה במוט
פרפר
לחיצת כתפיים בישיבה במשקולות
הרחקת כתפיים לצדדים בעמידה
יד קדמית בעמידה במוט W
לחיצה צרפתית
לחיצת רגליים במכונה
פשיטת רגליים

מה מהתרגילים יכול לגרום לי לכאבי הגב התחתון האלה?
בטוח שזה לא תרגילי הרגליים, כי ניסיתי אימון אחד להוריד אותם ועדיין כאב לי.

תשים לב ללחיצת רגליים, יש אנשים שמבצעים טווח ארוך יותר ממה שרצוי וזה גורם להם לסיבוב אגן לאחור, מה שיכול לגרום לכאבי גב במשך הזמן תסתכל בסרטון הזה

תבדוק את הטכניקה ה בכפיפת מרפקים עם מוט w, בחתירה, הרחקה לצדדים, תקפיד על פלג גוף עליון סטטי, תוכל להעזר במאמן לביקורת

תראה כאבי גב נוצרים הרוב מאימוני רגליים. רוב המתאמנים לא יודעים את הטכניקה ולא מנסים ללמוד וישר מתחילים עם משקל כבד במקום להתחיל עם משקל הגוף ולעבוד על הטכניקה, שפה זה הכי חשוב בגוף. כל דבר לא נכון באימון טכניקה לא נכונה/מהירות/ומשקל כבד מידי יכול להיווצר כאבי גב. במקרה שלי אני עובד על משקל כבר בגלל זה אני קניתי חגורת גב כדי למנוע כאבי גב ולשמור על הגב. תפנה למאמן הכושר בחדכ או למישהו מוסמך שיכול לעזור לך.

ההימור שלי - אין שום עבודה על גב תחתון / שרירי ליבה. אתה מחזק את כל השרירים והליבה נשארת חלשה ולא מסוגלת לתמוך בעומסים של של הגוף.

בגלל זה (אחת הסיבות) עושים סקוואט, דדליפט ומיליטרי פרס חופשי. ניתן לשפר בצורה יותר ישירה אם אתה לא רוצה (מכל סיבה שהיא) לבצע סקוואט ודדליפט, אפשר לעשות פלאנק 3 סטים כמה פעמים בשבוע זה -אמור- לעשוזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית