הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מותר להשתמש בפרי וורקאאוט אם אני פחות מ18?

traviscott

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אני בן 16 ואני מבצע אימונים של כוח, ואני תמיד מתעייף לא משנה מה אני אוכל לפני. כמובן שאני אוכל נכון, אפילו שותה קפה שחור לפני ואני לא מרגיש הבדל. האם פריוורקאאוט יעזור? ובכלל מותר בגיל הזה?

אני בן 16 ואני מבצע אימונים של כוח, ואני תמיד מתעייף לא משנה מה אני אוכל לפני. כמובן שאני אוכל נכון, אפילו שותה קפה שחור לפני ואני לא מרגיש הבדל. האם פריוורקאאוט יעזור? ובכלל מותר בגיל הזה?
למה לא? אם אתה בריא לא רואה סיבה איך זה קשור לגיל. רק קח בחשבון שזה בזבוז כסף ועדיף שתקנה כבר קפאין.

לא רואה צורך בגיל הזה. בגיל שלך לא ידעתי מה זה קפה בכלל, ואתה שותה שחור לפני אימון? זה מספיק לגמרי.
אתה מתעייף כי זה מעייף, אבל אם זה ברמה קיצונית זה כבר משהו אחר. כמה שעות אתה ישן ? מקפיד על שינה מסודרת?
מבלי לזלזל בך, אבל יש אנשים שקמים ב5 בבוקר הולכים לאימון, מטפלים בילדים, הולכים לעבודה, חוזרים, עוד אימון, עוד פעם ילדים, ולא לוקחים פרי וורקאאוט, למה אתה צריך? שתה קפה זה מספיק. המקסימום לדעתי זה כדור קפאין 200 מ"ג וגם זה מוגזם בגיל הזה.
תנסה לעשות הפסקה מקפאין לשבועיים ואולי הוא יעזור לך יותר אחרי ההפסקה.

לא רואה צורך בגיל הזה. בגיל שלך לא ידעתי מה זה קפה בכלל, ואתה שותה שחור לפני אימון? זה מספיק לגמרי.
אתה מתעייף כי זה מעייף, אבל אם זה ברמה קיצונית זה כבר משהו אחר. כמה שעות אתה ישן ? מקפיד על שינה מסודרת?
מבלי לזלזל בך, אבל יש אנשים שקמים ב5 בבוקר הולכים לאימון, מטפלים בילדים, הולכים לעבודה, חוזרים, עוד אימון, עוד פעם ילדים, ולא לוקחים פרי וורקאאוט, למה אתה צריך? שתה קפה זה מספיק. המקסימום לדעתי זה כדור קפאין 200 מ"ג וגם זה מוגזם בגיל הזה.
תנסה לעשות הפסקה מקפאין לשבועיים ואולי הוא יעזור לך יותר אחרי ההפסקה.
יש גם אנשים ששוכבים במיטה חולים ומעדיפים לא לקחת תרופות ולשתות מרק עוף כל היום מה זה קשור? הבחור רוצה מרץ מה הבעיה בזה?!

@traviscott במקומך הייתי עושה בדיקות דם.

יש גם אנשים ששוכבים במיטה חולים ומעדיפים לא לקחת תרופות ולשתות מרק עוף כל היום מה זה קשור? הבחור רוצה מרץ מה הבעיה בזה?!

ואללה צודק, טעיתי... כולה רוצה מרץ.. מה הבעיה?
על הדרך שייקח גם קצת GH כי הוא צריך לגדול, לא?

בן כמה אתה שאתה נותן פה עצות לילדים?
אתה יודע שיש פרי וורקאוטים עם יהומבין ועוד חומרים הרבה יותר גרועים? אבל אז מה, כולה מרץ..
בוא תחכים אותנו מה הוא יקבל מהפרי וורקאוט שלא יקבל מקפאין?

ואללה צודק, טעיתי... כולה רוצה מרץ.. מה הבעיה?
על הדרך שייקח גם קצת GH כי הוא צריך לגדול, לא?

בן כמה אתה שאתה נותן פה עצות לילדים?
אתה יודע שיש פרי וורקאוטים עם יהומבין ועוד חומרים הרבה יותר גרועים? אבל אז מה, כולה מרץ..
בוא תחכים אותנו מה הוא יקבל מהפרי וורקאוט שלא יקבל מקפאין?

אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר אני מבין.
שים לב מה רשמתי לו לפני -
א. פרי וורקאוט זה בזבוז כסף מוחלט ועדיף שיקנה קפאין .
ב. איך קשור הגיל שלי בדיוק?
ג. ברור אחי בוא נשווה חומרים לא חוקיים לחוקיים גאוני משהו.
ד. שמח שהבנת שטעית.

אל תיכנס לפסים אישים ולהשוואות, כי אני מבטיח לך שאתה לא מגרד לי את קצה הציפורן.
אתה מדבר על פן כספי, אני מדבר על פן בריאותי.
כתבת בפירוש "אם אתה בריא לא רואה סיבה איך זה קשור לגיל" וזו שטות. לא הכל קשור לפיזיולוגיה של הגוף, יש פה להיות אחראי ולא להמליץ באופן עיוור לילד על תוסף בריאותי שעלול להכיל חומרים כמו יהומבין ועוד.
הגיל שלך קשור כי אם אתה ילד בעצמך, אתה לא רלוונטי לדיון, ועל פי התגובה הילדותית שלך, אני אהיה מופתע אם אתה בן 16+.

כתבת בפירוש "אם אתה בריא לא רואה סיבה איך זה קשור לגיל" וזו שטות. לא הכל קשור לפיזיולוגיה של הגוף, יש פה להיות אחראי ולא להמליץ באופן עיוור לילד על תוסף בריאותי שעלול להכיל חומרים כמו יהומבין ועוד.
הגיל שלך קשור כי אם אתה ילד בעצמך, אתה לא רלוונטי לדיון, ועל פי התגובה הילדותית שלך, אני אהיה מופתע אם אתה בן 16+.

👏😆

• פותח/ת השרשור

תאמת שאתמול קיבלתי תוצאות לבדיקת דם שעשיתי במקרה לא מזמן. הכל תקין.
אני שוקל יותר לקנות פרי וורקאאוט כי קשה לי לבלוע כדורים.

מאוד אוהב את העצות שלך ומעריך אותך מאוד כאדם.
אבל למה לתת תשובה כזו ברורה?
יש pw מאוד מסוכנים,עם חומרים אסורים,אז לא הייתי קופץ וישר אומר שזה בסדר לקחת.
רוב מה שעובד יש בפנים חומרים לא טובים כמו dnma יהומבין ועוד.
תשובה מאוד בוגרת ואני רציני,כל הכבוד לך אח,בידיוק מה שאני חושב.
אתה לא העיפרון הכי חד בקלמר אני מבין.
שים לב מה רשמתי לו לפני -
א. פרי וורקאוט זה בזבוז כסף מוחלט ועדיף שיקנה קפאין .
ב. איך קשור הגיל שלי בדיוק?
ג. ברור אחי בוא נשווה חומרים לא חוקיים לחוקיים גאוני משהו.
ד. שמח שהבנת שטעית.
הוא צודק במאה אחוז לגבי שיש pw מסוכנים ומיותרים,למה הוא טועה פה בידיוק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית