הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בשינה !

נאור שוען

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן אני יודע שהשינה זה נושא משמעותי , ורציתי לשאול אם אני ישן מספיק שעות אבל הולך לישון בשעה 3 וקם ב 11/12 למשל זה פוגע ?
כי כרגע אני במסה ובזמן האחרון אני לא ישן טוב ואני רק רןאה ירידה במשקל ( וכן אני אוכל מספיק הכל לפי מידוד על הגרמים האחרונים )

אהלן אני יודע שהשינה זה נושא משמעותי , ורציתי לשאול אם אני ישן מספיק שעות אבל הולך לישון בשעה 3 וקם ב 11/12 למשל זה פוגע ?
כי כרגע אני במסה ובזמן האחרון אני לא ישן טוב ואני רק רןאה ירידה במשקל ( וכן אני אוכל מספיק הכל לפי מידוד על הגרמים האחרונים )
אם אתה יורד במשקל אתה לא אוכל מספיק נקודה.

אני אוכל 3000 קלוריות ביום
שוקל 65
1.74
לפרט לך על הארוחות אחי?
כנראה שאתה לא מחשב נכון. זה פשוט מאוד תיהיה במאזן חיובי תעלה במשקל תיהיה במאזן שלילי תרד במשקל. אין פה משהו מסובך. תגדיר יורד במשקל. זה שתראה למשל ירידה של 2 קילו יום למוחרת יכול להיות נוזלים ותו לא. האם אתה עושה אירובי? מה תוכנית האימונים שלך? האם אתה משלים קלוריות לאחר האימון?

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה לא מחשב נכון. זה פשוט מאוד תיהיה במאזן חיובי תעלה במשקל תיהיה במאזן שלילי תרד במשקל. אין פה משהו מסובך. תגדיר יורד במשקל. זה שתראה למשל ירידה של 2 קילו יום למוחרת יכול להיות נוזלים ותו לא. האם אתה עושה אירובי? מה תוכנית האימונים שלך? האם אתה משלים קלוריות לאחר האימון?
אני לא עושה אירובי אחי , אני מתאמן abcd , וכן אני משלים קלוריות לאחר אימון .
אני אגיד לך זה לא מסה ראשונה שלי ואני בטוח ב100 אחוז שאני עושה אותה נכון אבל פשוט החודש הזה ממש לא ישנתי טוב ואני רואה ירידה במשקל ורציתי לדעת אם זה קשור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית