הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב אימוני כוח עם קרוספיט

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני מאמן בחורה בחדר הכושר
מבצעים 2 אימוני כוח FBW בשבוע

והבחורה חולה על קרוספיט, ועושה עוד 2-3 אימוני קרוספיט בשבוע.

אני לא מצליח להבין איך אני אמור לתכנן את ה-2 אימונים אישיים שלנו כאשר היא מתאמנת בקרוספיט שזה אימון לכל הגוף, והם מגיעים לכשל כל רגע..

איך הייתם מתכננים את האימונים ואת התכנית במקרה כזה?

אשמח לדעות

תודה
מחכה לעזרה חברים
@Mike @AQUANGEL @hanan @kotzer @MasterSplitter

מצד אחד הייתי בכיף אומר לה, תוותרי על הקרוספיט ותעשי 3-4 אימוני כוח בשבוע, אבל היא נורא אוהבת את זה..
רוצה לשלב 2 אימוני כוח איתי בחדר כושר ועוד 2-3 אימוני קרוספיט בשבוע..

כרגע נמצאת בתהליך ירידה במשקל(המטרה היא פלוס מינוס לרדת עוד 5 ק"ג ואז לעשות מסה)

יואו! מה זה קרוספיט? אתה מודע לזה שאין רק אימון אחד של קרוספיט אתה אומר כאשר היא מתאמנת בקרוספיט כאילו קרוספיט זו תוכנית אימונים בקרוספיט מבצעים גם אימוני כח.... אתה מודע לזה?
תגיד איזה אימונים בדיוק היא עושה שם ואז יהיה אפשר לתת לך תשובה נורמלית.

בכנות, זה תלוי כמה אתה רוצה ויכול להשקיע בה, אתה יכול לבקש את האימון קרוספיט האחרון ולהתאים את האימון שלכם בהתאם.
בכל מקרה בתור מאמן התפקיד שלך הוא לדאוג להתקדמות שלה ולטכניקה, זה אומר לשים לב במהלך החימום לתשישות מהקרוספיט ובתכנון אימונים להיות איטי יותר עם ההתקדמות ולהיות מוכן ליותר דילואדים.
אולי פספסתי כמה נקודות אבל אני חושב שהרעיון הכללי עובר פה.

זה מאוד תלוי מה הולך באימוני קרוספיט שלה, והייתי דואג בעיקר להשלים לה את מה שחסר.
אם צריך עבודת טכניקה תעבוד איתה על זה, אם צריך אימוני היפרטרופיה אז תעבוד על זה.
אני במקומך הייתי עובד מול מאמן הקרוספיט שלה, ולבדוק מה חסר

כמו שקוצר אמר - הכי חשוב להיות בקשר עם המאמן קרוספיט שלה.

אם היא עובדת רק מטקונים, אז אין בעיה להשלים כוח ברגיל. אם היא עובדת כוח בנוסף - צריך לראות על מה היא עובדת ולהשלים בהתאם.

חשוב לעבוד בסינרגיה עם המאמן ובתקווה שיהיה אפשר למצוא איזשהו איזון קבוע.
אם היא אוהבת קרוספיט אין בזה שום דבר רע, צריך לעודד אותה להמשיך להתאמן במה שהיא אוהבת בתנאי שזה לא משהו הזוי לחלוטין ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית