הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Girlie, tough ain't enough

לא לא, זה אומר שהRATIO שלך לא שווה כלום ואתה חלש!!!!!!!!!!!

שבוע 10# אימון 2#
20/4/10

squat 125kg 3x5
זה מרגיש כאילו חזרתי שוב פעם כמה צעדים אחורה. נשבר הזין. :(

bench 100kg 1x5, 1x4, 1x3
פעם שלישית כבר, הגיע הזמן לריסט.
בסט הראשון תדרכתי את הספוטר שלא יגע לי במוט אלא אם אני נתקע איתו והוא נופל לי על הגרון ואני מתחיל לפרפר על הספה. כמובן שהוא נגע במוט בחזרות האחרונות. 😣

powerclean
50x3, 65x3, 70x2, 75x1, 80x1, 85x1, 90x1 PR
התחשק לי לבדוק מה ה-1RM שלי, גם ככה חזרתי לעשות פאוורקלין רק שבוע שעבר עם משקלים קלים. השיא הקודם היה 85 קילו. אימון הבא אני אמשיך רגיל.
*תזכורת אישית - פעם הבאה לבוא לאימון פאוורקלין עם מכנסיים ארוכים* 🥷

pullups
bw+30kg 5 reps
הכתף לפעמים כואבת לי כשאני עולה עם אחיזה רחבה, אז ניסיתי לקחת אחיזה ברוחב כתפיים (לא סופינציה) ו...
bw+30kg 9 reps

אל תהיה שבוז עם הסקוואט...המוטיבציה\הכוח\האדרנלין יחזרו שתגיע למשקלים של שיא חדש.
בכל מקרה קבל ח"ח על הבנץ...התקדמת המון מאז הפעם האחרונה ששמרתי עליך.

*לא שמרתי עליו בסט הראשון.

שבוע 10# אימון 2#
20/4/10

squat 125kg 3x5
זה מרגיש כאילו חזרתי שוב פעם כמה צעדים אחורה. נשבר הזין. :(

bench 100kg 1x5, 1x4, 1x3
פעם שלישית כבר, הגיע הזמן לריסט.
בסט הראשון תדרכתי את הספוטר שלא יגע לי במוט אלא אם אני נתקע איתו והוא נופל לי על הגרון ואני מתחיל לפרפר על הספה. כמובן שהוא נגע במוט בחזרות האחרונות. 😣

powerclean
50x3, 65x3, 70x2, 75x1, 80x1, 85x1, 90x1 PR
התחשק לי לבדוק מה ה-1RM שלי, גם ככה חזרתי לעשות פאוורקלין רק שבוע שעבר עם משקלים קלים. השיא הקודם היה 85 קילו. אימון הבא אני אמשיך רגיל.
*תזכורת אישית - פעם הבאה לבוא לאימון פאוורקלין עם מכנסיים ארוכים* 🥷

pullups
bw+30kg 5 reps
הכתף לפעמים כואבת לי כשאני עולה עם אחיזה רחבה, אז ניסיתי לקחת אחיזה ברוחב כתפיים (לא סופינציה) ו...
bw+30kg 9 reps

מזל טוב על ה-PR בפאוור קלין עידן המשקולן LOL

למה לבוא עם מכנסיים ארוכים המוט גילח לך את השיערות או שעברת ברית מילה ?

אני נמיח שבגלל הרגליים ...

בגללה מהירותש ל התנועה אתה מדמם כמו חיה מתה במחזור כל אימון פאוור קלין [קצת הגזמתי..א לב מדממים] ... מה שבדדליפט רק עושים שעווה סקס*ת

אני עדיין מעליך ב2.5 קילו בפאוורקלין :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

כל הכבוד על הבנץ'. אל תתעצבן על הסקוואט, יפה שהורדת גם משקל כמו שצריך ותוכל לעבוד על הקטע המעצבן של ליפול קדימה בעלייה של ה-HB... (שונא את זה. שונא.)

תבוא עם גרביים ארוכות , ותרים אותם בשביל המשיכות .

השפשוף הוא בירך, לא בשוק. אבל נזכרתי שיש לי מכנסיי ברמודה, הן אמורות לפתור את הבעיה.

טוב הגעתי למסקנה שאולי אני פשוט תשוש מהסקוואטים, אחרי הכל זה נפח עבודה לא קטן (9 סטים בשבוע, נגיד 10 עם החימום) וכשהמשקלים עולים ומגיעים למקסימום, הגיוני שלגוף יהיה קשה להתאושש. אז החלטתי החל מהאימון הבא לעשות סקוואט קל, אולי פרונט סקוואט, נגיד 2x3 או 1x5 משהו כזה עם נפח עבודה קטן. כמובן שהסקוואט הקל יהיה עם הדדליפט, ככה אני גם ארוויח קצת אוויר לדדליפט שגם ככה נהיה כבד מאוד.

-A-
סקוואט 3x5
בנצ' 3x5
פאוורקלין 3x3
מתח 2x5

-B-
סקוואט 80% משקל/פרונט סקוואט 2x3
פרס 3x5
דדליפט 1x5
מתח 2x5

זה אומר שאתה עובד לתוכנית המתקדמת יותר, והתכנון בה הוא כמו שרשמת, אבל נהוג לעשות כל שבוע
ABA
ABA

ולא
ABA
BAB
וכו'

זה יוצא לך 2 אימונים של סקוואט כבד בשבוע, ובאמצע סקוואט קל.

אבל זה ישנה לי את הכל, אני רוצה רק בסקוואט להוריד עומס. בהמשך אחרי כמה ריסטים אני כבר אעבור לטקסס.

האמת לא ניסיתי עדיין לעשות פרונט סקוואט מאז, אני צריך לבדוק את העניין.

אולי שמת על עצמך קצת יותר בשר ויהיה יותר טוב עכשיו 😃

אני מקווה. פרונט אמור להיות בעייתי לי, אבל נראה. אני חושב שהכאבים בברך לא נבעו רק מטכניקה או משקלים, אלא מעומס מצטבר כי לפעמים זה סתם כאב לי באמצע היום בלי קשר לכלום, או כבר בסט הראשון של החימום לסקוואט.

היה לך גם עניין של כאב בכתף, לא? על זה חשבתי כשאמרתי יותר בשר. מקווה שהברך לא תעשה בעיות בפרונט. אם היא כן הייתי עוזב את זה ישר ופשוט עושה סקוואט קל יותר. אין טעם לסבול סתם.

אה הכתף 😃 כן זה היה לוחץ לי על הקלויקולה אבל כבר אז מצאתי לזה פתרון חלקי: הייתי לוקח אחיזה מאוד צרה ככה שחלק מהאצבעות נכנסות בין הכתף למוט, זה היה מוריד מהלחץ.

שבוע 10# אימון 3#
22/4/10

front squat 90kg 3x3
היה קל, רק מפרקי כף היד טיפה כאבו לי כי אני לא רגיל, אבל כל השאר היה בסדר (יאיר צדקת, באמת הבשר שהוספתי על עצמי ריכך את הכתפיים, לא הרגשתי בכלל את המוט).
צילמתי את הסט השלישי כדי לבדוק לעצמי טכניקה, אז אני כבר אשים פה.

press 65kg 1x2, 62.5kg 1x3
פשוט בדיחה, לא ניסיתי אפילו יותר מזה. עשיתי אחרי זה קצת פוש פרס חשבתי אולי לנסות לבדוק את המקסימום שלי אם האימון גם ככה כזה מחורבן, ויתרתי באמצע כי רציתי לשמור כח לדדליפט.

deadlift 190kg 1x2
לא ציפיתי להרבה יותר מזה אבל קיויתי ל-3 חזרות, יש מצב שויתרתי מהר מידי.
הדופק שלי עלה אחו****** לפני הסט, המשקל הפחיד אותי. 🥷

pullups close grip
bw+30kg 10 reps, bw+35kg 5 reps
בדיעבד היה טיפשי לעשות 10 חזרות, הייתי צריך לעשות פשוט חמישיות עם 35 וזהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית