עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המלצה שלי, פעמיים בשבוע, תרגיל אחד.אם אני עושה פעם בשבוע 3 סטים של פלאנק של דקה ועוד 3 סטים של עשר חזרות הרמת רגליים לכיוון הבטן בשכיבה זה מספיק? אם לא כמה כן צריך?
מה אפשר להתקדם בפלאנק? ולמה דווקא להתקדם בתרגיל ולא במספר חזרות או זמן אם זה סטטי או פשוט לעשות את זה עם משקל עליך?המלצה שלי, פעמיים בשבוע, תרגיל אחד.
5-4 סטים. אם זה תרגיל סטטי(על זמן, כמו פלאנק או אל סיט) בין 30 ל45 שניות.
אם זה תרגיל דינאמי(גלגל בטן, הרמות למתח...) אז
בין 5 ל10 חזרות.
המטרה היא להתקדם לפוזיציות קשות יותר.
לדוגמא אל סיט, תתחיל בברך ב90 מעלות. אחר כך טאקד, ואז רגליים ישרות.
לאו דווקא פלאנק. בתור התחלה הייתי הולך על L-sit.מה אפשר להתקדם בפלאנק? ולמה דווקא להתקדם בתרגיל ולא במספר חזרות או זמן אם זה סטטי או פשוט לעשות את זה עם משקל עליך?
כרגע אני כבר על 20 שיות בערך במקסימום שלי LSIT עם רגליים ישרות לגמרי, איך אני יכול להתקדם עוד? משקולות אין לי בביתלאו דווקא פלאנק. בתור התחלה הייתי הולך על L-sit.
נגיד אתה עושה 3 סטים ל30 שניות עם ברך כפופה(יותר קל), תתקדם, ותגיע ל3 סטים של 45 שניות, ואז תעבור לברך חצי ישרה(טיפה יותר קשה),
ואז תעשה אותו דבר עד שתגיע לרגליים ישרות לגמרי. מי שממש חזק יכול גם להוסיף משקל על הרגליים בקרסול.
תחליף לתרגיל אחר. דראגון פלאג, פרונט לבר ודגל, והרמות רגליים למתחכרגע אני כבר על 20 שיות בערך במקסימום שלי LSIT עם רגליים ישרות לגמרי, איך אני יכול להתקדם עוד? משקולות אין לי בבית
מה שכן אני לא כזה מרגיש את הבטן בLSIT אלא ממש את הידיים