הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה במשלוח!!!!

superman121

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
לפני כמה שבועות לא הייתי בטוח עם יהומבין יעבור מכס וזה אז שאלתם פה ואמרתם שהוא יעבור וזה אז הזמנתי
ועכשיו יש בעיה כלשהי בהזמנה ואני לא יודע מה לעשות? מה לעשות עם זה עכשיו?
צירפתי גם תמונה כי לא הבנתי מה הם רוצים.

ובאתר של הדואר רשום בכלל שהמשלוח הגיע לאיזשהו מכולת ואני צריך ללכת לקחת... מה זה החרא הזה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20180901-235015.png
    Screenshot_20180901-235015.png
    KB 183.5 · צפיות: 149
תרגע. זה הגיע למקום שממנו אתה אמור לאסוף את הדואר ובאתר של חברת המשלוח תמיד כותבים שכביכול ניסו להשיג אותך ולמסור לך את הדואר, אבל בפועל מסרו את זה לנקודת מסירה אקראית ליד ביתך. אתה תקבל בשבוע הקרוב זימון הביתה לקבל את החבילה (או SMS)

לפני כמה שבועות לא הייתי בטוח עם יהומבין יעבור מכס וזה אז שאלתם פה ואמרתם שהוא יעבור וזה אז הזמנתי
ועכשיו יש בעיה כלשהי בהזמנה ואני לא יודע מה לעשות? מה לעשות עם זה עכשיו?
צירפתי גם תמונה כי לא הבנתי מה הם רוצים.

ובאתר של הדואר רשום בכלל שהמשלוח הגיע לאיזשהו מכולת ואני צריך ללכת לקחת... מה זה החרא הזה
אתה אף פעם לא הזמנת חבילה מעלי אקספרס?? חח איזה סרטים נכנסת אחי זה הגיע לארץ ועבר מכס כולה לנקודת איסוף

• פותח/ת השרשור
תרגע. זה הגיע למקום שממנו אתה אמור לאסוף את הדואר ובאתר של חברת המשלוח תמיד כותבים שכביכול ניסו להשיג אותך ולמסור לך את הדואר, אבל בפועל מסרו את זה לנקודת מסירה אקראית ליד ביתך. אתה תקבל בשבוע הקרוב זימון הביתה לקבל את החבילה (או SMS)
אה אוקיי תודה, ורציתי לשאול אם אני לוקח אבקת חלבון בבוקר ואז את היהומובין זה גם לא יעבוד? ואם אני אשתה תה בלי סוכר במקום כדורי קפאין?
אתה אף פעם לא הזמנת חבילה מעלי אקספרס?? חח איזה סרטים נכנסת אחי זה הגיע לארץ ועבר מכס כולה לנקודת איסוף
חחחח קניתי תמיד זה הגיע לדואר ולא הראה בעיה כזאת

אה אוקיי תודה, ורציתי לשאול אם אני לוקח אבקת חלבון בבוקר ואז את היהומובין זה גם לא יעבוד? ואם אני אשתה תה בלי סוכר במקום כדורי קפאין?

חחחח קניתי תמיד זה הגיע לדואר ולא הראה בעיה כזאת
כן חח אתה יודע הדואר עכשיו התחיל לעשות שירות מורחב לפיזור חבילות לא תמיד השירות הזה יעיל ולא תמיד מקבלים את החבילות לי זה קרה שאיבדו או קיבלתי חבילה אחרת, בגלל זה אני כבר לא מזמין כלום מחו"ל וקונה הכל מהארץ ויש פה הכל מהכל חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית