הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שכיבות סמיכה ליד אחורית

• פותח/ת השרשור Dada4
  • פורסם בתאריך

Dada4

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
כשאני עושה שכיבות סמיכה צמודות אני לא מרגישה יד אחורית. קראתי מלא הסברים ואני עושה טוב (ידיים צמודות לגוף, ישבן ובטן מכווצים, צוואר נטרלי...). אז למה אני לא מרגישה את השריר?
אבל אני כן מרגישה קצת את הכתפיים

יכול להיות שהיד האחורית שלך יותר חזקה מהחזה והכתפיים, ולכן את מרגישה את השרירים החלשים יותר.

אני שמתי לב שאני מרגיש את היד אחורית רק כשאני עושה מעל 20 חזרות בסט. אולי אם תעשי יותר חזרות תרגישי גם את. כמה סטים וחזרות את עושה?

כשהגוף במצב אופקי כהכנה לשכיבות סמיכה, תזיזי את כפות הידיים כ 20 סמ' דרומה (לכיוון כפות הרגליים) ואז תנסי. זה יוצר יותר עומס על היד האחורית.

אפשרות אחרת היא לעשות את התנועה לא כדחיפה אלא כשיטה. הכי טוב זה לאחוז במוט הנמצא כ20 ס"מ מעל לקרקע אם יש בנמצא. אפשר מוט עם פלטה גדולה מכל צד.

ודווקא להזיז את כפות הידיים 20 ס''מ צפונה יאפשר לך לעשות את התנועה כשיטה ופחות כדחיפה.

כשאני עושה שכיבות סמיכה צמודות אני לא מרגישה יד אחורית. קראתי מלא הסברים ואני עושה טוב (ידיים צמודות לגוף, ישבן ובטן מכווצים, צוואר נטרלי...). אז למה אני לא מרגישה את השריר?
אבל אני כן מרגישה קצת את הכתפיים

זה שאת לא מרגישה את השריר בתנועה לא אומר שזה לא עובד. השאלה היא אם לאורך זמן יש התקדמות.

אם את רוצה להרגיש יותר את היד אחורית תעשי אחיזה צמודה יותר או שתשימי עליך משקל (פלטה/תיק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית