הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה כללית+שאלה על גינו

עידן 1234

משתמש מתחיל
229
120
נק' מוניטין:
155
229
120
שלום לכולם,חדש כאן:)
בן 18 גובה 1.87 משקל 82 לא עסקתי בספורט בחיים מתחיל להתאמן עם תוכנית fbw ומאזן קלורי חיובי(פלוס 400 כרגע)
רק התחלתי והמשקלי עבודה בנץ פרס מוט ריק,סקוואט 30 קילו,מילטרי 25 קילו ודד ליפט 60 קילו עם טכניקה טובה
זה בסיס נוראמלי להתחלה?פשוט רואה ילדים שחצי ממני בגודל ועושים סקוואט 100 קילו והם לא נראים מתאמנים בכלל?

יש לי אבל קצת שומן בבטן תחתונה+שומן בחזה(מקווה ששומן לפחות)ראיתי בימים האחרונים תמונות של גינו ואולי יש לי גם וזה לא שומן?משהו יכל לדעת לפי התמונות אם זה שומן או גינו?
תודה לעוזרים ומצטער אם יצא מבולגן כותב מהטלפון

קבצים מצורפים

• 50989012-BDE5-4097-ACF2-A381CFA6BA37.jpeg
    50989012-BDE5-4097-ACF2-A381CFA6BA37.jpeg
    KB 47.6 · צפיות: 354
  • 4F62B266-0B01-4661-9E74-CF61A682546A.jpeg
    4F62B266-0B01-4661-9E74-CF61A682546A.jpeg
    KB 41.3 · צפיות: 379
תראה אני לא מומחה גדול ואני בטוח שעוד מעט מנהל יענה לך על השאלות בצורה טובה יותר:
לגבי משקלי העבודה שלך אם אתה נותן את המקסימום שלך זה בסדר. אל תסתכל כמה אחרים עושים. אחרים לפעמים סתם עושים לעצמם נזק ואז יושבים מושבתים חצי שנה בלי להתאמן. תמיד תקשיב לגוף שלך ואם זה המקסימום שאתה יכול לעשות מבלי להרגיש שאתה גורם לעצמך לנזק או כאבים אז בסדר גמור. לפעמים אתה רואה הרבה אנשים מרימים משקלים מטורפים אבל הטכניקה שלהם לא נכונה ובהמשך זה יעשה להם פציעות מפה ועד תאילנד אז אתה צריך להיות מרוצה מעצמך.
לגבי הג'ינו הזה אני חושב שאתה מדמיין זה סתם נראה שומן ובחיטוב את תוכל לראות בבירור אם זה שומן או ג'ינו... זה נראה כמו שומן קצת שזה בסדר כי אתה במסה.
*שוב אדגיש שאני לא מומחה גדול*
יום טוב ושנה טובה לך אחי.

תמיד יהיו חזקים ומוכשרים ממך. אני מתאמן ומכיר חבר׳ה שבתחרות הראשונה הרימו יותר ממני אחרי 12 תחרויות, אין מה לעשות. צריך להתמקד במה שאתה יכול ולשפר את עצמך.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם על העזרה,בנוגע למשקלי עבודה..נעלה מאימון מאימון לאט לאט ונתעלם ממשקל של אחרים.

בנוגע לגינו,אי אפשר לדעת אם זה גינו או קצת שומן בחזה בוודאות?
שנה טובה וחג שמח.

• פותח/ת השרשור
אשמח לעוד עזרה בנוגע לתוכנית,התוכנית כזאת.
סקוואט 3x6 (העלתי ל37.5,מעלה מאימון לאימון 2.5 ומרגיש סבבה)
דד ליפט 3x6.
בנץ פרס 3x8/דאמבלים,בבנץ אני לא מרגיש את החזה אז עושה פעם עם מוט ופעם עם דאמבלים ששם מרגיש חזה טוב.
חתירה/פולי עליון 4x8.
לחיצת כתפיים במוט 3x8+גומיה לכתף אחורי ביחד אחרי הלחיצת.
פייספולס עם גומיה/בכבלים מגוון 3 סטים מקסימום.
יד אחורית בכבלים 3x10 יד קידמית בכבלים 3x10.

בטן אני עושה פעמיים בשבוע סטטי/כפיפות בטן רגילות.
התוכנית בסדר?מסיים אותה בשעה וקצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית