עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיי עם השטויות האלה כבר צאו מהסרט שהרבה חלבון פוגע בכליות. לא פוגע ולא נעליים. מי ישמע כולכם דוחפים 700 גרם חלבון ביום. החיסרון היחידי יהיה בזה שלא תקבל ויטמינים ומינירלים זה הכל.
גם אני יכול להמציא סיפורים מפה ועד אילת חביבי. תקשיב למי שבא לך אבל ללא סימוכין אני אפילו לא מתכוון להמשיך איתך את השיחה המיותרת הזאת. יש מחקרים ויש רופאים שעדיין חיים בעולם משלהם.גם אני חשבתי כמוך עד שראיתי את חבר שלך בבית חולים באי ספיקת כליות, נשמע קיצוני אבל כן,
בלי לפגוע אחי. אבל רופא שכבר שלושים שנה בתחום, ובמיוחד מייעץ למתאמנים אומר את זה, אז יותר קל לי להקשיב לו מאשר לך!
חג שמח שנה טובה!
גם אני יכול להמציא סיפורים מפה ועד אילת חביבי. תקשיב למי שבא לך אבל ללא סימוכין אני אפילו לא מתכוון להמשיך איתך את השיחה המיותרת הזאת. יש מחקרים ויש רופאים שעדיין חיים בעולם משלהם.
מומלץ שלא כי פשוט אתה מפספס נוטריינטים כשחלק גדול מהתזונה שלך מתבסס על הרבה חלבון מאבקה, אבל חוץ מזה אין הגבלה אמיתיתאהלן, רציתי לדעת אם יש הגבלה כלשהי של כמות אבקת חלבון/חטיפי חלבון שאפשר לצרוך ביום באופן קבוע מבחינה בריאותית
3 סקופים של חלבון / 2 סקופים וחטיף חלבון זה תקין?
בוודאות רופאים מסתמכים על מיתוסים במקרים כאלה ועל נקודות מבט שגויות.כמו כן שאלתי רופא בעניין והוא אמר לי שכמות גדולה של חלבון יכולה להזיק לכליות לכן צריך לשתות הרבה מים.
(יכול להיות שיכתבו לי על המשפט תגובות ויגידו שזה שטויות, אבל רופא בעל ניסיון של שלושים שנה לא הולך לשקר לי :\)
אדם שנכנס לאי ספיקת כליות כתוצאה מהרבה חלבון הוא אדם עם בעיית כליות שהייתה לו מראש וכנראה לא זוהתה, ובמקרים של בעיית כליות הרבה חלבון כן יכול לפגוע, אבל אני לא מאמין שרק כתוצאה מהחלבון הוא נכנס לאי ספיקת כליות, כנראה היו פה כמה גורמים בבת אחתגם אני חשבתי כמוך עד שראיתי את חבר שלך בבית חולים באי ספיקת כליות, נשמע קיצוני אבל כן,
בלי לפגוע אחי. אבל רופא שכבר שלושים שנה בתחום, ובמיוחד מייעץ למתאמנים אומר את זה, אז יותר קל לי להקשיב לו מאשר לך!
חג שמח שנה טובה!