נייטרלי

• פותח/ת השרשור Liran22
  • פורסם בתאריך

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום לכולם.
בעקבות האטה/ תקיעה בירידה במשקל החלטתי לצאת לתקופה של שבועיים-שלוש של נייטרלי.
בשלושה הימים האחרונים לא הייתי בבית ולכן לא הייתה לי אפשרות לעקוב במדוייק אחרי הקלוריות, כשהגעתי הביתה נשקלתי ראיתי שעליתי בערך קילו- קילו וחצי (כנראה נוזלים). האם יש צורך שעכשיו אעלה קלוריות בהדרגה לנייטרלי או שכנראה בשלושה הימים האלה אכלתי על פלוס/ נייטרלי ולכן אין צורך להעלות בהדרגה אלא להמשיך לאכול על נייטרלי?

מישהו?

נערך לאחרונה:
כנראה אכלת נטרלי אבל באופן עקרוני אין צורך ממשי לצאת לנטרלי במידה ונתקעת במשקל. אם נתקעת או לא אתה תדע ע"י שקילה יומית וממוצע שבועי במשך 3 שבועות. אם 3 שבועות באמת נתקעת אז אתה לא בגרעון/צריך להגדיל את הגרעון ע"י ירידה בערכים הקלורים בתפריט או עלייה בפעילות גופנית

• פותח/ת השרשור
כנראה אכלת נטרלי אבל באופן עקרוני אין צורך ממשי לצאת לנטרלי במידה ונתקעת במשקל. אם נתקעת או לא אתה תדע ע"י שקילה יומית וממוצע שבועי במשך 3 שבועות. אם 3 שבועות באמת נתקעת אז אתה לא בגרעון/צריך להגדיל את הגרעון ע"י ירידה בערכים הקלורים בתפריט או עלייה בפעילות גופנית

אני יודע שנתקעתי כי אני כן מבצע שקילות יומיות, אומנם לא ממוצע שבועי, אבל אני יודע שלא ירדתי במשקל לפחות 3 שבועות. זה כנראה נגרם מכל מיני אירועים/ צ'יט מילס שהגזמתי בהם קצת. לגבי להגדיל את הגרעון- הייתי על 1800 קלוריות שזה 500 קלוריות פחות מהנייטרלי שלי, עושה 3 אימוני כוח בשבוע ובממוצע בין 120 ל140 דקות אירובי בשבוע.
בכל מקרה, החלטתי כן לצאת לתקופה של נייטרלי, בעיקר כדי לתת לעצמי מנוחה בפן הפסיכולוגי מכיוון שלא יצאתי לתקופה של נייטרלי כבר כחצי שנה, והבנתי שזה לא כל כך טוב. כמו כן, אני מאמין שכשאחזור לחיטוב הירידה תהיה יותר קלה וגם אחזור עם יותר מוטיבציה לסיים את החיטוב כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית