הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות - חיטוב ואז מסה או נייטרלי

• פותח/ת השרשור Mejor
  • פורסם בתאריך

Mejor

משתמש מתחיל
76
20
נק' מוניטין:
27
76
20
כותרת: מה יהיה יותר יעיל למשך שנה? ולמשך 10 שנים? להישאר בנייטרלי כל הזמן או לעשות מסה חיטוב מסה חיטוב? (כמובן בשאיפה למסה נקייה ככל האפשר וכו)

• פותח/ת השרשור
מסה ואז חיטוב,

שאלה מוזרה BTW.
למה מוזרה? פתחתי כבר בעבר פוסט על השיטה של גרג דוסט, שדוגל בעבודה בנייטרלי ובלי מסה חיטוב מסה חיטוב. הוא טוען שבלונג ראן זה יותר עובד, אז עניין אותי אם חושבים אחרת.

למה מוזרה? פתחתי כבר בעבר פוסט על השיטה של גרג דוסט, שדוגל בעבודה בנייטרלי ובלי מסה חיטוב מסה חיטוב. הוא טוען שבלונג ראן זה יותר עובד, אז עניין אותי אם חושבים אחרת.

אתה מסתכל על אנשים לא טבעיים,
הם יכולים לקחת הרבה דברים שיביאו אותם לשייפ שכנראה לא תגיע אליו לעולם.

לא בניטראלי ולא בשיטת המסה - חיטוב.

למה מוזרה? כי במסה - חיטוב אתה יכול לשלוט במה שאתה צריך ומתי שאתה צריך או רוצה.

• פותח/ת השרשור
אתה מסתכל על אנשים לא טבעיים,
הם יכולים לקחת הרבה דברים שיביאו אותם לשייפ שכנראה לא תגיע אליו לעולם.

לא בניטראלי ולא בשיטת המסה - חיטוב.

למה מוזרה? כי במסה - חיטוב אתה יכול לשלוט במה שאתה צריך ומתי שאתה צריך או רוצה.
ספציפית גרג דיבר על אנשים טבעיים..

ולא ממש הבנתי איך העניין שאני שולט בזה קשור, יעני למה זה יותר עדיף בגלל זה, אבל בסיידרס.

ספציפית גרג דיבר על אנשים טבעיים..

ולא ממש הבנתי איך העניין שאני שולט בזה קשור, יעני למה זה יותר עדיף בגלל זה, אבל בסיידרס.

מעניין,
(לא באמת).

כל עוד הוא לא מגובה מחקרית לא רואה סיבה להקשיב לו כי הטוסטטרון שלו מעל הממוצע.

מה זה קשור.

אסביר לך את זה מנקודת המבט שלי.

חיטוב זו תקופה קשה, לא נעימה, שדברים הולכים לי יותר קשה.
הרעב מעצבן אותי, הכוח שלי ברצפה באמת לא אוהב לא לאכול.

במסה אני בן אדם אחר, יותר קל לי באימונים, אושר צרוף.

למשל בבלוק כוח אני אעבוד בניטרלי - מסה ולא בחיטוב.
בחיטוב אני אתאמן בצורה קצת אחרת, ישנה טיפה את המאקרו.

המטרה היא לנצל כמה שיותר את המסה כדי לצבור מסת שריר, ואז לעצב את זה - לפי כמה שאתה אוהב.
ז"א שיכול להיות שאם שנינו נעשה מסה ל100 ק"ג יכול להיות שאתה תהיה מבסוט בחיטוב של 85 ק"ג ואני רק ב75 ק"ג.

יש לך יכולת לשחק עם זה ולשנות את זה.

בניטרלי הטווח "תימרון" שלך מבחינת פיזיק הוא לא גבוה לטעמי.

חוץ מזה שלמיטב זכרוני תהליך של מסה-חיטוב יהיה יותר אידאלי לאורך זמן מבחינת צבירת מסת שריר.

גם אני עוקב אדוק של גרג אבל מה שאתה אומר זה לא בידיוק כוונת המשורר.
יש לו סרטונים שמסבירים מי לא צריך לעשות מסה בשום אופן (אלא אם כן הוא רוצה גם לעלות בשומן) וסרטונים שמסבירים שבמסה לא צריך להכניס קלוריות במספרים של באדי בילדר שמתכונן לתחרות.
אם אתה לא מתאמן מתחיל/חוזר באיזשהו שלב אתה תצטרך להיות ב"מסה" (אגב הגדרה מפגרת) אבל מסה חכמה היא מסה "נקייה" (בשביל הבריאות שלך, אפשר לגדול יופי מג'אנק) ולא במספרים של 4,500-6000 קלוריות לבן אדם שהנייטרלי שלו 2,100. אלא עלייה איטית ומתונה. אחריי שהגעת למטרה שלך/גבול גנטי הוא דוגל במה שנקרא maingaining - נייטרלי לשימור המצב ולשימור אחוז שומן רצוי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית