הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאזן נייטרלי

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אהלן חברים. התייעצות לגבי מאזן נייטרלי.
מתאמן רצוף שנתיים.

אחרי חיטוב של 5 חודשים, שירדתי כ-8 ק"ג (עם שמירה סבירה על מסת שריר) החלטתי לצאת לתקופת נייטרלי של שבועיים שלושה (כדי להתאזן פיזית ומנטלית, מרגיש להתחיל מעט קושי להרים את המשקלים הרגילים), ואז לחזור לחיטוב (יש לי עוד בערך חודשיים של חיטוב לדעתי עד למטרה). העליתי כ500 קלוריות של פחמימה מהתפריט הרגיל של החיטוב.

עד עכשיו, הייתי תמיד בסייקל מסה-חיטוב, אף פעם לא הייתי בתקופה כזאת של מאזן נייטרלי לכן יש לי כמה שאלות

1. לגבי משקלי עבודה. לנסות לעלות אותם כמה שאני יכול? או לנסות את אותם משקלים עם יותר חזרות?

2. התחלתי לקחת קריאטין בדיוק שיצאתי לנייטרלי. מה אני אמור לראות שאני נשקל, הבנתי שזה סופח נוזלים לשריר, אז אני אמור כביכול לראות כמה קילו יותר ממה שאני? (לוקח 5 גרם ליום ללא העמסה או משהו)

3. מה לגבי העמסת פחמימות? בחיטוב הייתי עושה כל 10-14 ימים, מה עכשיו בתקופה הזאת? לעשות העמסה קלה או שאין צורך בכלל?

4. שאני חוזר לחיטוב, אחרי בערך שבועיים-שלושה, אני יראה ירידה שאני נשקל למרות שאמשיך לקחת את הקריאטין? (ברור לי שהמשקל זה לא אינדיקציה עיקרית אלא המראה אבל עדיין חשוב לי בשביל המעקב)

תודה רבה לעונים 😃

נערך לאחרונה:
1. לגבי משקלי עבודה. לנסות לעלות אותם כמה שאני יכול? או לנסות את אותם משקלים עם יותר חזרות?
תנסה להתקדם, המתודה פחות רלוונטית ללונג ראן.

2. התחלתי לקחת קריאטין בדיוק שיצאתי לנייטרלי. מה אני אמור לראות שאני נשקל, הבנתי שזה סופח נוזלים לשריר, אז אני אמור כביכול לראות כמה קילו יותר ממה שאני? (לוקח 5 גרם ליום ללא העמסה או משהו)
אתה יודע יותר טוב מאיתנו, נוזלים בד"כ יסתכמו בכמה מאות גרמים.

3. מה לגבי העמסת פחמימות? בחיטוב הייתי עושה כל 10-14 ימים, מה עכשיו בתקופה הזאת? לעשות העמסה קלה או שאין צורך בכלל?
לא היה טעם בזמן החיטוב ואין טעם גם עכשיו.

4. שאני חוזר לחיטוב, אחרי בערך שבועיים-שלושה, אני יראה ירידה שאני נשקל למרות שאמשיך לקחת את הקריאטין? (ברור לי שהמשקל זה לא אינדיקציה עיקרית אלא המראה אבל עדיין חשוב לי בשביל המעקב)
ברור.

• פותח/ת השרשור
תנסה להתקדם, המתודה פחות רלוונטית ללונג ראן.

אתה יודע יותר טוב מאיתנו, נוזלים בד"כ יסתכמו בכמה מאות גרמים.

לא היה טעם בזמן החיטוב ואין טעם גם עכשיו.

ברור.

תודה רבה אחי.
רק שאלה לגבי ההעמסת פחמימות למה לא נחוץ? אם אני לא עושה צ'יטים וכו', זה לא חשוב כדי למלא את מאגרי הגליקוגן? והמשכתי לרדת למרות ההעמסות האלה אז למה לא?

תודה רבה אחי.
רק שאלה לגבי ההעמסת פחמימות למה לא נחוץ? אם אני לא עושה צ'יטים וכו', זה לא חשוב כדי למלא את מאגרי הגליקוגן? והמשכתי לרדת למרות ההעמסות האלה אז למה לא?

כמה פחמימה היית אוכל בחיטוב?
לא אמרתי שאסור, אמרתי שאין טעם (תועלת)

• פותח/ת השרשור
כמה פחמימה היית אוכל בחיטוב?
לא אמרתי שאסור, אמרתי שאין טעם (תועלת)

תלוי. בהתחלה הייתי על יותר אבל בזמן האחרון על 250 גר פחמימה ביום בערך שזה גם הרבה יחסית לחיטוב אבל עדיין הייתי יורד יפה אז לא ראיתי טעם לקצץ, עכשיו שאחזור אחרי הנייטרלי אני כנראה אצטרך לקצץ ל-200 ומטה.
ההעמסות היו עוזרות לי גם מנטלית שיש יום שאני יכול יותר להתפנק יחסית, וגם נותן לי קצת כח פיזי לכמה אימונים הבאים

נערך לאחרונה:
תלוי. בהתחלה הייתי על יותר אבל בזמן האחרון על 250 גר פחמימה ביום בערך שזה גם הרבה יחסית לחיטוב אבל עדיין הייתי יורד יפה אז לא ראיתי טעם לקצץ, עכשיו שאחזור אחרי הנייטרלי אני כנראה אצטרך לקצץ ל-200 ומטה.
ההעמסות היו עוזרות לי גם מנטלית שיש יום שאני יכול יותר להתפנק יחסית, וגם נותן לי קצת כח פיזי לכמה אימונים הבאים

עם כמות פחמימה כזו אין שום דאגה למאגרי הגליקוגן.
מנטלית זה שווה ערך לצ׳יט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית