הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לכל היוגורטים של החלבון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כרגע בחיטוב ואוכל משהו כמו 30 גרם חלבון כל יום דרך היוגורטים של התנובה GO דנונה טריפל זירו וכו' עכשיו היחס חלבון לקלוריות שם הוא מצוין זה נע בין 140 קלוריות ל20 גרם חלבון ל200 קלוריות ל20 גרם חלבון אבל השאלה שלי האם זהב טוב או שעדיף לא לאכול אותם? כי שמתי לב שהפחמימות שם כתוב שמשהנו כמו 90% מהן זה סוכרים אז זה סבבה כל עוד זה נכנס לי בתפריט ובאמת קצת קלוריות או שלא?
וגם מצאתי למשל ארטיקים כאלה:מאגדת לייט וניל עוגיות | מוצרים אסם
שבאמת יש בהם כלום קלוריות וחלבון סבבה לגמרי למשל 45 קלוריות ו4.5 גרם חלבון שזה בערך כמו היחס קלוריות לחלבון שיש ביוגורטים האלה, האם אפשרי להכניס את הארטיקים האלה כחלק מהתפריט היומי ולצרוך קצת חלבון דרכם?

אני כרגע בחיטוב ואוכל משהו כמו 30 גרם חלבון כל יום דרך היוגורטים של התנובה GO דנונה טריפל זירו וכו' עכשיו היחס חלבון לקלוריות שם הוא מצוין זה נע בין 140 קלוריות ל20 גרם חלבון ל200 קלוריות ל20 גרם חלבון אבל השאלה שלי האם זהב טוב או שעדיף לא לאכול אותם? כי שמתי לב שהפחמימות שם כתוב שמשהנו כמו 90% מהן זה סוכרים אז זה סבבה כל עוד זה נכנס לי בתפריט ובאמת קצת קלוריות או שלא?
שבאמת יש בהם כלום קלוריות וחלבון סבבה לגמרי למשל 45 קלוריות ו4.5 גרם חלבון שזה בערך כמו היחס קלוריות לחלבון שיש ביוגורטים האלה, האם אפשרי להכניס את הארטיקים האלה כחלק מהתפריט היומי ולצרוך קצת חלבון דרכם?

יש יוגרוטים מעולים תחפש יופלה אדום ללא שום תוסף זה 20 חלבון ובערך 5 פחמימה ו5 שומן הרכיבים זה חלבוני חלב אבקת חלב וכמובן חלב

כל עוד זה נכנס לך בערכים הכל בסדר.

אבל אני גם יכול במקום אורז ופסטה לאכול בתור פחמימה עוגה וזה יחליף לי אותם ויכנס בערכים אבל אין סיכוי שזה טוב, או שאני טועה?

לאכול כל יום עוגה כדאי להשלים קלוריות כנראה מבחינה בריאותית זה לא רעיון טוב אבל מבחינה קלורית זה לא משנה כי כל עוד זה משלים לך את הערכים הסופיים אז הכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
לאכול כל יום עוגה כדאי להשלים קלוריות כנראה מבחינה בריאותית זה לא רעיון טוב אבל מבחינה קלורית זה לא משנה כי כל עוד זה משלים לך את הערכים הסופיים אז הכל בסדר.
מה זה יכול לעשות מבחינה בריאותית לגוף למשל?

כל עוד התפריט שלך מגוון ואתה לא מתבסס בחלק גדול אך ורק על היוגורטים האלה אז אין בעיה.
זה נכון גם לגבי עוגה, אם תאכל חתיכת עוגה כל יום זה בסדר גמור, אם תאכל עוגה שלמה כל יום אז פשוט רוב אם לא כל הקלוריות היומיות שלך יהיו מעוגה, ומכאן קל להגיע למסקנה איפה הבעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית