הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי PRE WORKOUT

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
רציתי לדעת איזה פרי WORKOUT מומלץ אשמח לדעת אם מישהו ניסה את של MY PROTEIN
אשמח לחוות דעת

כן אבל אני לא יודע איזה להזמין לפעם ראשונה שיהיה די טוב הכוונה טוב שמכיל חומרים שצריך בכמויות שצריך
שוב, מה שהמליצו לך פה עובד, וכנראה עם כמויות טובות מספיק, ככה שזה לא משנה יותר מדי.
אתה תמיד יכול להזמין גם את כל ה-3 ולבדוק אחד אחד.
הדרך היחידה שתדע מה עובד הכי טוב יהיה לנסות הכל בעצמך או לשאול מישהו שניסה את כל ה-3

• פותח/ת השרשור
שוב, מה שהמליצו לך פה עובד, וכנראה עם כמויות טובות מספיק, ככה שזה לא משנה יותר מדי.
אתה תמיד יכול להזמין גם את כל ה-3 ולבדוק אחד אחד.
הדרך היחידה שתדע מה עובד הכי טוב יהיה לנסות הכל בעצמך או לשאול מישהו שניסה את כל ה-3
יש איזה מבצעים אל הפרי וורקאוט או שאתה לא יודע ?
אחד יוצא לי 100 עם משולח זה סבבה ?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
לא, באחד הזה צריך לפי הכמויות

של קפאין? זה גם יש לך בכוס קפה
צריך לנסות פעם ראשונה 1 לראות איך זה ישפיע אולי או שאתה חושב שזה לא ישפיע כל כך ?
צריך לנסות פעם ראשונה 1 לראות איך זה ישפיע אולי או שאתה חושב שזה לא ישפיע כל כך ?
ProSupps, Mr. Hyde, Nitro X, Pre Workout, Sour Green Apple, 7.8 oz (222 g)
תגיד ב PRE WORKOUT הזה מוזר למה הקפאין מתחלק ל3 יש כמה סוגים שמה אתה יכול להגיד ?

זה לא מדע טילים, זה תוסף. תנסה, תראה איך זה משפיע, ותעבוד בהתאם

ProSupps, Mr. Hyde, Nitro X, Pre Workout, Sour Green Apple, 7.8 oz (222 g)
תגיד ב PRE WORKOUT הזה מוזר למה הקפאין מתחלק ל3 יש כמה סוגים שמה אתה יכול להגיד ?
כמה סוגים של קפאין ותערובות של קפאין כמערכות הובלה שונות לגוף, ניחוש שלי יותר בשביל אפקט לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
זה לא מדע טילים, זה תוסף. תנסה, תראה איך זה משפיע, ותעבוד בהתאם

כמה סוגים של קפאין ותערובות של קפאין כמערכות הובלה שונות לגוף, ניחוש שלי יותר בשביל אפקט לאורך זמן
לא משנה איזה אני ייקח אתה חושב שאני צריך לקחת 2 סקופים?

מה זאת אומרת נגיד ב VAPOR איך זה הולך

?
שם אתה צריך בין סקופ אחד ל-2, תלוי כמה זה משפיע עליך.
אבל שוב, קח מנה, תראה אם זה עובד מספיק טוב, אם לא אז קח 2. לא צריך להפוך את זה למדע מדויק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית