נק' מוניטין:
8
- 447
- 8
רציתי לדעת איזה פרי WORKOUT מומלץ אשמח לדעת אם מישהו ניסה את של MY PROTEIN
אשמח לחוות דעת
אשמח לחוות דעת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל אני לא יודע איזה להזמין לפעם ראשונה שיהיה די טוב הכוונה טוב שמכיל חומרים שצריך בכמויות שצריךחבילה, קופסא, מיכל, איך שלא תרצה לקרוא לזה
שוב, מה שהמליצו לך פה עובד, וכנראה עם כמויות טובות מספיק, ככה שזה לא משנה יותר מדי.כן אבל אני לא יודע איזה להזמין לפעם ראשונה שיהיה די טוב הכוונה טוב שמכיל חומרים שצריך בכמויות שצריך
יש איזה מבצעים אל הפרי וורקאוט או שאתה לא יודע ?שוב, מה שהמליצו לך פה עובד, וכנראה עם כמויות טובות מספיק, ככה שזה לא משנה יותר מדי.
אתה תמיד יכול להזמין גם את כל ה-3 ולבדוק אחד אחד.
הדרך היחידה שתדע מה עובד הכי טוב יהיה לנסות הכל בעצמך או לשאול מישהו שניסה את כל ה-3
תבדוק ב-IHERB, הבנתי יש להם הרבה מבצעים לאחרונה.יש איזה מבצעים אל הפרי וורקאוט או שאתה לא יודע ?
אחד יוצא לי 100 עם משולח זה סבבה ?
מה אתה אומר על זהתבדוק ב-IHERB, הבנתי יש להם הרבה מבצעים לאחרונה.
100 נראה לי סבבה
לא מכיר, אין לי ניסיון איתו.
אה צריך לקחת כל פעם 2 מנות מנה אחת לא מספיקה ?לא מכיר, אין לי ניסיון איתו.
בכל מקרה אתה צריך לקחת 2 מנות כדי לקבל אפקט אמיתי
2 סקופים הכוונה ?אה צריך לקחת כל פעם 2 מנות מנה אחת לא מספיקה ?
כן, מנה אחת זה מינון נמוך יחסית של רוב הדבריםאה צריך לקחת כל פעם 2 מנות מנה אחת לא מספיקה ?
2 סקופים הכוונה ?
זה צריך לבוא עם סקופ נכון ?כן, מנה אחת זה מינון נמוך יחסית של רוב הדברים
כןזה צריך לבוא עם סקופ נכון ?
מה בכל PRE WORKOUT צריך לקחת 2 סקופים ?
לא, באחד הזה צריך לפי הכמויותמה בכל PRE WORKOUT צריך לקחת 2 סקופים ?
של קפאין? זה גם יש לך בכוס קפהבסקופ אחד יש אבל
150 mg זה ניראלי מספיק לא ?
צריך לנסות פעם ראשונה 1 לראות איך זה ישפיע אולי או שאתה חושב שזה לא ישפיע כל כך ?לא, באחד הזה צריך לפי הכמויות
של קפאין? זה גם יש לך בכוס קפה
ProSupps, Mr. Hyde, Nitro X, Pre Workout, Sour Green Apple, 7.8 oz (222 g)צריך לנסות פעם ראשונה 1 לראות איך זה ישפיע אולי או שאתה חושב שזה לא ישפיע כל כך ?
זה לא מדע טילים, זה תוסף. תנסה, תראה איך זה משפיע, ותעבוד בהתאםצריך לנסות פעם ראשונה 1 לראות איך זה ישפיע אולי או שאתה חושב שזה לא ישפיע כל כך ?
כמה סוגים של קפאין ותערובות של קפאין כמערכות הובלה שונות לגוף, ניחוש שלי יותר בשביל אפקט לאורך זמןProSupps, Mr. Hyde, Nitro X, Pre Workout, Sour Green Apple, 7.8 oz (222 g)
תגיד ב PRE WORKOUT הזה מוזר למה הקפאין מתחלק ל3 יש כמה סוגים שמה אתה יכול להגיד ?
לא משנה איזה אני ייקח אתה חושב שאני צריך לקחת 2 סקופים?זה לא מדע טילים, זה תוסף. תנסה, תראה איך זה משפיע, ותעבוד בהתאם
כמה סוגים של קפאין ותערובות של קפאין כמערכות הובלה שונות לגוף, ניחוש שלי יותר בשביל אפקט לאורך זמן
לא, אתה צריך להסתכל לפי הכמויות שיש במנהלא משנה איזה אני ייקח אתה חושב שאני צריך לקחת 2 סקופים?
מה זאת אומרת נגיד ב VAPOR איך זה הולךלא, אתה צריך להסתכל לפי הכמויות שיש במנה
?מה זאת אומרת נגיד ב VAPOR איך זה הולך
שם אתה צריך בין סקופ אחד ל-2, תלוי כמה זה משפיע עליך.מה זאת אומרת נגיד ב VAPOR איך זה הולך
?
מה את אומר על זה שהקללה לא מאושר על ע"י משרד הבריאות?כרגע לוקח The Curse והוא אחלה. לפני זה לקחתי Vapor5 של מאסלטק ואהבתי יותר