הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט רומני בסנאטץ' גריפ כתרגיל גב

• פותח/ת השרשור K-Dot
  • פורסם בתאריך

K-Dot

משתמש מתחיל
100
9
נק' מוניטין:
23
100
9
אני רוצה להכניס לתוכנית אימון שלי דדליפט רומני בסנאץ' גריפ עם גומיית כוח שקשורה למוט.
האם בפיתוח גב יכולים להיות לו יתרונות יותר גדולים מלבצע דדליפט קלאסי?
(קירוב ופשיטה של הכתף בטווח עבודה יותר גדול, עבודה איזומטרית בסוף התנועה - לעומת יתרון של הדדליפט הקלאסי בלהרים יותר משקל)

סנאץ דדליפט זה תרגיל מעולה לטרפזים אישית אני מאוד ממליץ ובנוסף אם יש אי סימטריה בכתפיים זה תרגיל שמאוד עוזר לפתור את זה.(עשה פלאים אם המתאמנים שלי) אישית אני מעדיף לעשות את התרגיל בנפח יחסית גדול (8X3) אבל אתה בהחלט יכול ללכת על סט אחד כבד אם בא לך
בקשר לשילוב של הרומני אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר אבל אישית אני לא רואה סיבה ללכת על כך כי סתם יוריד לך את המשקל.

תרגיל טוב למי שיש לו גב חזק כבר(דדליפט כבד)
ומוביליטי ברמה די גבוהה.
בכול אופן בנאץ׳ גריפ דדליפט רגיל זה אחלה לגב.
ודד רומני זה יותר המסטרינג

• פותח/ת השרשור
מסכים כמעט עם הכל חוץ מהמשפט האחרון שזה יותר האמסטרינגס.. אני לא חושב שאפשר להגיד שזה יותר האמסטרינגס או יותר גב בדדליפט רומני בסנאץ' גריפ אבל מה שאני מאוד בטוח בו הוא שהגב ללא ספק יעבוד יותר קשה בסנאץ' גריפ רומניאן, והלאטיסימוס בפרט.

מסכים כמעט עם הכל חוץ מהמשפט האחרון שזה יותר האמסטרינגס.. אני לא חושב שאפשר להגיד שזה יותר האמסטרינגס או יותר גב בדדליפט רומני בסנאץ' גריפ אבל מה שאני מאוד בטוח בו הוא שהגב ללא ספק יעבוד יותר קשה בסנאץ' גריפ רומניאן, והלאטיסימוס בפרט.
זאת עובדה, אין פה מה לחשוב.
דדליפט רומני שם את העומס על המסטרינג יותר מדדליפט קלאסי.

• פותח/ת השרשור
זאת עובדה, אין פה מה לחשוב.
דדליפט רומני שם את העומס על המסטרינג יותר מדדליפט קלאסי.
אה לזה התכוונת חחח דיברתי על זה שזה יותר תרגיל גב מאשר דדליפט קלאסי בגלל הטווח תנועה והזוויות עבודה בכתף
אבל כן ללא ספק תרגיל האמסטרינגס

לא כל כך מכיר / מבין את היישום עם גומיה, לדעתי זה יותר מדי פקטורים שמקשים על ההבנה / שליטה בתרגיל.

זה תרגיל טוב, אין לי נסיון איתו אבל אני רואה הרבה מאמין שאני מעריך משתמשים בו.

כמו שאמרו מומלץ טווח חזרות יותר גבוה לכמה סטים עם משקל לא מאוד גבוה. זה תרגיל יותר ״איכותי״ מאשר ״כמותי״. תבצע נכון קודם, לאט לאט תתקדם במשקל אחרי.

• פותח/ת השרשור
לא כל כך מכיר / מבין את היישום עם גומיה, לדעתי זה יותר מדי פקטורים שמקשים על ההבנה / שליטה בתרגיל.

זה תרגיל טוב, אין לי נסיון איתו אבל אני רואה הרבה מאמין שאני מעריך משתמשים בו.

כמו שאמרו מומלץ טווח חזרות יותר גבוה לכמה סטים עם משקל לא מאוד גבוה. זה תרגיל יותר ״איכותי״ מאשר ״כמותי״. תבצע נכון קודם, לאט לאט תתקדם במשקל אחרי.
אני גם פחות הכרתי את היישום של הגומיה וראיתי את זה במקרה בסרטון מסויים על דדליפט וזה נשמע דווקא מאוד הגיוני ורעיון טוב לשלב מאמץ איזומטרי של הלטיסימוס.. גם בשביל לחזק את שרירי הגב במנחים האלו, אבל בגדול המטרה של זה הייתה ללמד להפעיל את הרחב גבי במידה ויש לך מתאמן שלא מפעיל אותם מספיק טוב בדדליפט. מאמין שאם תיתן את זה למתאמן אז הוא יהיה מתאמן שכבר לימדת אותו את הבסיס של רומניאן.

לא הייתי אומר שתרגילי עזר הן כלי ללימוד טכניקה, אלא כלי לחיזוק נקודות מסויימות / שיפור היפרטרופיה / שיפור תנועתיות.

אבל את האמת מעולם לא ביצעתי את התרגיל בעצמי, אני רואה מאמנים שאני מעריך כן משתמשים בזה הרבה (בלי גומיה). לרוב זה למתאמנים מתקדמים יחסית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית