הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון קלורי וירידה שבועית

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
היי מה נשמע,אשמח לעזרה ואשמח עוד יותר אם מייק יענה.
אז ככה אני מתאמן המון זמן כרגע מתחיל לחטב מאזן ניטרלי 2500 סהכ קלוריות בתפריט הנוכחי 2150.
150 פחמימה 230 חלבון 70 שומן.
אני בגרעון קלורי של 300 כל יום,כמה גרם אני אמור לרדת בשבוע? אני רוצה לדעת את התשובה שאמורה להיות על הנייר?
בנוסף אני מתאמן עצים מאוד עם משקלי עבודה גבוהים,ניתן לעלות בדיאטה את העומסים?
תודה רבה לכם

אני בגרעון קלורי של 300 כל יום,כמה גרם אני אמור לרדת בשבוע?
אף אחד לא יכול לענות על השאלה הזו, כי:
1. אתה לא יודע שאתה באמת בגרעון של 300 קל'/יום כי אתה לא יוצא כמה קלוריות אתה מוציא ביום
2. זה לא רלוונטי. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי ותראה את ההבדל בין הממוצעים. שאף ל 0.5-1% ירידה בשבוע

בנוסף אני מתאמן עצים מאוד עם משקלי עבודה גבוהים,ניתן לעלות בדיאטה את העומסים?
כן לפי הרגשה

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא יכול לענות על השאלה הזו, כי:
1. אתה לא יודע שאתה באמת בגרעון של 300 קל'/יום כי אתה לא יוצא כמה קלוריות אתה מוציא ביום
2. זה לא רלוונטי. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי ותראה את ההבדל בין הממוצעים. שאף ל 0.5-1% ירידה בשבוע

כן לפי הרגשה
איישם את מה שאמרת,אני שואל לידע הכללי במידה ואני בגרעון אמיתי של 300 קלוריות ליום לפי חישוב מתמטי כמה אני אמור לרדת בשבוע?
אני מבולבל קצת,אני רוצה לדעת סתם שיהיה לי קווים מנחים.

אי אפשר לדעת כי יש אדפטציות לירידה באחוזי שומן. היום אתה בגרעון 300 קל', עוד חודש אתה בגרעון 200 קל' בלי לשנות דבר תודות לאמא אדמה. לכן לא רלוונטי לחשב את זה

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת כי יש אדפטציות לירידה באחוזי שומן. היום אתה בגרעון 300 קל', עוד חודש אתה בגרעון 200 קל' בלי לשנות דבר תודות לאמא אדמה. לכן לא רלוונטי לחשב את זה
חח תודה רבה מלך,אני מעריך מאוד אנשים שלמדו תזונה!
אני מקווה להיות הכי אסתטי בארץ,ניתן בראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית