נק' מוניטין:
0
- 4
- 0
שלום לכולם אז אני בן 15 גובה 1.73 - 1.75
ושקלתי 70 - 71(שמנמן),
התחלתי להכנס לאימונים רציני לפני חודשיים - שלוש ,
ועשיתי טעות שלא קראתי על המסת שריר והחיטוב ועכשיו אני שוקל 63 - 64(הרזתי ואני רואה את השינוי אבל עדיין יש לי שומנים),
אז הבנתי שהמשקל שלי נמוך ויש לי אחוז שומן גבוה ממסת שריר,
אני הולך להרשם למכון כושר עוד איזה שבוע ,
1.עכשיו אני באמת צריך מסת שריר נכון?
2.לאיזה משקל להגיע לדעתכם ולהתחיל חיטוב?
3.מה לאכול ביום יום זה מה שאני אוכל בנתיים
בבוקר 10:00 - פיתה אם גבינה/גבינה לבנה/קוטג'/טונה + ירקות(מלפפון/עגבניה וכולי) או קונפלקס כמה כוסות קורנפלקס מומלץ? ואיזה קורנפלקס?
נשנוש 13:00 - פירות ( אפרסק/תפוח/בננה וכולי)
צהריים 15:00 - עוף/שניצלים/קציצות/נקניקיות/בשר + סלט ירקות + אורז/פתיתים/שעועית או חביתה + סלט + גבינה לבנה / טונה (תלוי מה אכלתי בבוקר)
נשנוש 17:00 - פירות ( אפרסק/תפוח/בננה וכולי)
ערב 19:00 - 20:00 -
עוף/שניצלים/קציצות/נקניקיות/בשר + סלט ירקות + אורז/פתיתים/שעועית או חביתה + סלט + גבינה לבנה / טונה (תלוי מה אכלתי בבוקר) -------- תלוי מה אכלתי בצהריים
בבקשה אם צריך להוסיף או לשנות ?
תודה רבה רבה לעונים
ושקלתי 70 - 71(שמנמן),
התחלתי להכנס לאימונים רציני לפני חודשיים - שלוש ,
ועשיתי טעות שלא קראתי על המסת שריר והחיטוב ועכשיו אני שוקל 63 - 64(הרזתי ואני רואה את השינוי אבל עדיין יש לי שומנים),
אז הבנתי שהמשקל שלי נמוך ויש לי אחוז שומן גבוה ממסת שריר,
אני הולך להרשם למכון כושר עוד איזה שבוע ,
1.עכשיו אני באמת צריך מסת שריר נכון?
2.לאיזה משקל להגיע לדעתכם ולהתחיל חיטוב?
3.מה לאכול ביום יום זה מה שאני אוכל בנתיים
בבוקר 10:00 - פיתה אם גבינה/גבינה לבנה/קוטג'/טונה + ירקות(מלפפון/עגבניה וכולי) או קונפלקס כמה כוסות קורנפלקס מומלץ? ואיזה קורנפלקס?
נשנוש 13:00 - פירות ( אפרסק/תפוח/בננה וכולי)
צהריים 15:00 - עוף/שניצלים/קציצות/נקניקיות/בשר + סלט ירקות + אורז/פתיתים/שעועית או חביתה + סלט + גבינה לבנה / טונה (תלוי מה אכלתי בבוקר)
נשנוש 17:00 - פירות ( אפרסק/תפוח/בננה וכולי)
ערב 19:00 - 20:00 -
עוף/שניצלים/קציצות/נקניקיות/בשר + סלט ירקות + אורז/פתיתים/שעועית או חביתה + סלט + גבינה לבנה / טונה (תלוי מה אכלתי בבוקר) -------- תלוי מה אכלתי בצהריים
בבקשה אם צריך להוסיף או לשנות ?
תודה רבה רבה לעונים