הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להוריד דגש מהגב בלי לאבד איזון שרירי

• פותח/ת השרשור Ziv9
  • פורסם בתאריך

Ziv9

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
היי,
אני מתאמן בערך 7 שנים טבעי
177, 81 בערך 11 אחוז שומן

ההתקדמות שלי כמו שאתם יכולים להניח היא נורא נורא איטית אבל אני בגדול מאוד מרוצה מאיך שאני נראה ולא מעוניין לגדול עוד יותר, חוץ מזה שאני נשאר חטוב כל השנה אז אין לי באמת את האופציה לצאת לתקופות מסה ארוכות.

הבעיה אצלי שדווקא שרירים שאני פחות מעוניין שיגדלו דגלים אצלי משמעותית יותר טוב מאחרים, כמו גב ויד אחורית.
בגלל שאני לא מעוניין לעלות עוד במשקל המטרה שלי היא לשפר פרופורציות. יד אחורית אני לא מאמן קרוב לשנתיים והיא עדיין יותר מפותחת יחסית ליד הקדמית שלי.

גב אני מאמן אבל הוא משמעותית לא בפרופורציה עם החזה שלי.
לגבי הידיים אני לא יודע אם יש עוד משהו שאפשר לעשות.

לגבי הגב, במידה ואני מוריד תרגילים כי אני רוצה להוריד במסה, וכתוצאה מכך עובד הרבה יותר על חזה, האם זה אומר בהכרח שאני אאבד מהאיזון השרירי ויגרום לתסמינים לא רצווים כמו כתפיים שמוטות או ראש שנוטה קדימה (יש לי את שתי אלה טיפה עכשיו ואני מנסה לעבוד על זה).
אם כן, איך אפשר להגיע למטרה שלי בלי לגרום לתוצאה הזאת?

תודה.

כן, אימון גב חיוני לבריאות ולאיזון עם הלחיצות.

אתה יכול לאמן בעצימות נמוכה יותר רק כדי לשמר ולעבוד על תרגילים יותר למטרת בריאות מאשר היפרטרופיה כמו פייס פול למשל או חתירות מאוד ״נקיות״.

בלי עודף קלורי קשה לי לראות אותך משפר חלק מסויים בגוף, אבל מי יודע.

• פותח/ת השרשור
כן, אימון גב חיוני לבריאות ולאיזון עם הלחיצות.

אתה יכול לאמן בעצימות נמוכה יותר רק כדי לשמר ולעבוד על תרגילים יותר למטרת בריאות מאשר היפרטרופיה כמו פייס פול למשל או חתירות מאוד ״נקיות״.

בלי עודף קלורי קשה לי לראות אותך משפר חלק מסויים בגוף, אבל מי יודע.

זה מה שאני עושה בחודש האחרון, אימון גב שבנוי מקצת סטים כבדים של 'תרגיל גב קלאבי' סטייל מתח או חתירה, והשאר פייספולס, rear delt fly

השאלה אם בסוף היום החזה שלי מניע הרבה יותר משקל סה"כ באימון חזה מאשר הגב באימון גב, למרות שהעבודה תהיה יותר נקייה ורלוונטית, זה יספיק לי לטווח הארוך

לדעתי, פוסטורלית יהיה חכם להשאיר עבודת גב,
אתה יכול להוריד מעט בכמות הסטים או להעלות בכמות החזרות שאתה מבצע.

אני גם לא יודע למה אתה לא מרוצה מהגב והאחורית, אלה לדעתי הכי משמעותיים ונותנים הכי הרבה צורה אחינו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית