הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת מסה אימונים

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום הייתי מתאמן תקופה אבל היה שהתגייסתי ועברתי 2 ניתוחי גניקומסטיה אז היו לי הפסקות ב3 שנים האלו המסה האחרונה שלי הייתה לפני 8 חודשים עשיתי אותה במשך 5 חודשים ואז עברתי ניתוח שני התאמנתי abcd המשקלים במורכבים היו

דדליפט 130 8 חזרות

סקוואט 110 6 חזרות

בנץ עם דאמבלים 42.5 כל יד

משקל בסיום מסה היה 89 היקף יד 43 היקף מותן 87 אחוז שומן היה בערך 20 לפי העין אני כרגע בחודשיים של חיטוב חודש הבא מקווה לסיים ולחזור למסה אתם ממליצים לחזור ל abcd?

ואגב בשביל דאמבלים 42.5 זה משקל סביר בשביל חזה "מנופח" משום מה החזה שלי ממש לא גדול החזה והיד הקדמית שלי שאני חושב שזה גנטי בגלל שזה תמיד היה ככה רוב הנפח אצלי זה יד אחורית וגב...

שלום הייתי מתאמן תקופה אבל היה שהתגייסתי ועברתי 2 ניתוחי גניקומסטיה אז היו לי הפסקות ב3 שנים האלו המסה האחרונה שלי הייתה לפני 8 חודשים עשיתי אותה במשך 5 חודשים ואז עברתי ניתוח שני התאמנתי abcd המשקלים במורכבים היו

דדליפט 130 8 חזרות

סקוואט 110 6 חזרות

בנץ עם דאמבלים 42.5 כל יד

משקל בסיום מסה היה 89 היקף יד 43 היקף מותן 87 אחוז שומן היה בערך 20 לפי העין אני כרגע בחודשיים של חיטוב חודש הבא מקווה לסיים ולחזור למסה אתם ממליצים לחזור ל abcd?

ואגב בשביל דאמבלים 42.5 זה משקל סביר בשביל חזה "מנופח" משום מה החזה שלי ממש לא גדול החזה והיד הקדמית שלי שאני חושב שזה גנטי בגלל שזה תמיד היה ככה רוב הנפח אצלי זה יד אחורית וגב...
שאלה לא קשורה כי אני גם מתכנן לעשות ניתוח גינו בעתיד, למה עשית שני ניתוחים? זה חזר לך אחרי הניתוח הראשון או שהתוצאות לא היו טובות? ובכללי איך החזה שלך עכשיו? מרוצה מהתוצאה או לא?

• פותח/ת השרשור
ממליץ להתחיל מFBW או AB לפחות רק כדי לחזור לשגרת אימונים. לא צריך משהו מורכב.

שחזרתי מהניתוח התחלתי חיטוב (לפני חודשיים) ובזמן הזה אני על abcd ואני על משקלים סבירים fbw לא רלוונטי כי אני לא מתאמן מתחיל ההתלבטות אם להמשיך עם abcd (שזה העדפה שלי) או לשנות ודווקא ab (העדפתי abcd בשביל דגש על החלקים חלשים וקטנים יותר)
שאלה לא קשורה כי אני גם מתכנן לעשות ניתוח גינו בעתיד, למה עשית שני ניתוחים? זה חזר לך אחרי הניתוח הראשון או שהתוצאות לא היו טובות? ובכללי איך החזה שלך עכשיו? מרוצה מהתוצאה או לא?

זה מורכב קודם כל בניתוח הראשון הוציאו לי את הרקמה שהיה בצד ימין והרבה עור עודף בצד שמאל הם עשו רק שאיבת שומן (יש לפעמים נוהל שאם יש קצת רקמה הם מעדיפים לעשות שאיבת שומן אבל הרקמה לא בהכרח נשאבת) אז בגלל שעשו רק שאיבה הרקמה בצד שמאל נשארה והניתוח החוזר זה היה בשביל כריתה בצד שמאל אין ספק שיש שיפור משמעותי בחזה ממה שהיה בעבר אבל עדיין אני בחיטוב בשביל לעצב יותר את החזה שהחלק התחתון יראה יותר יפה בנתיים זה מומלץ במידה ויש לך תדבר עם המנתח שאתה מעוניין בכריתה לא משנה איזה גודל של רקמה יש לך

שחזרתי מהניתוח התחלתי חיטוב (לפני חודשיים) ובזמן הזה אני על abcd ואני על משקלים סבירים fbw לא רלוונטי כי אני לא מתאמן מתחיל ההתלבטות אם להמשיך עם abcd (שזה העדפה שלי) או לשנות ודווקא ab (העדפתי abcd בשביל דגש על החלקים חלשים וקטנים יותר)

ההגיון שלך לא תקין.
אתה לא חוזר לאימונים באותה מתכונת כמו שהיית בשיא שלך. ששחקני כדורגל מגיעים אחרי פגרה של כמה חודשים בלי אימונים, הם חוזרים לאותו שבוע אימונים כמו בסוף העונה? לא. הם בונים את זה לאט ועובדים על אלמנטים שונים קצת.

לא התאמנת 8 חודשים ואתה רוצה לתת דגש לחלקים קטנים וחלשים? אחרי 8 חודשים הכל קטן והכל חלש!

מעבר לזה שאתה חוזר אחרי הפסקה ארוכה, גם בשיא שלך לא היה ממש הגיון לפצל לABCD. שרירים קטנים עובדים בתנועות גדולות. עדיף לעבוד גב פעמיים בשבוע מאשר גב פעם בשבוע ולבודד אמות טרפזים וכתף אחורית.

ההנחה שככל שהמתאמן מתקדם יותר ככה מוסיפים יותר אותיות לפיצולים - שגויה. אחרת היית רואה מתחרים באולימפיה עושים ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

• פותח/ת השרשור
ההגיון שלך לא תקין.
אתה לא חוזר לאימונים באותה מתכונת כמו שהיית בשיא שלך. ששחקני כדורגל מגיעים אחרי פגרה של כמה חודשים בלי אימונים, הם חוזרים לאותו שבוע אימונים כמו בסוף העונה? לא. הם בונים את זה לאט ועובדים על אלמנטים שונים קצת.

לא התאמנת 8 חודשים ואתה רוצה לתת דגש לחלקים קטנים וחלשים? אחרי 8 חודשים הכל קטן והכל חלש!

מעבר לזה שאתה חוזר אחרי הפסקה ארוכה, גם בשיא שלך לא היה ממש הגיון לפצל לABCD. שרירים קטנים עובדים בתנועות גדולות. עדיף לעבוד גב פעמיים בשבוע מאשר גב פעם בשבוע ולבודד אמות טרפזים וכתף אחורית.

ההנחה שככל שהמתאמן מתקדם יותר ככה מוסיפים יותר אותיות לפיצולים - שגויה. אחרת היית רואה מתחרים באולימפיה עושים ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

רגע דבריי הוצאו מבקשרים.

קודם כל אני לא הייתי בהפסקה של 8 חודשים ה8 חודשים זה היה תחילת המסה שעשיתי וסיימתי אותה אחרי 5 חודשים אני עברתי את הניתוח השני של הגניקומסטיה לפני 3 וחצי חודשים וחזרתי להתאמן חודש וחצי אחריי ככה שההפסקה הייתה באיזור של חודש וחצי/חודשיים (מסיום המסה) שחזרתי להתאמן התחלתי חיטוב (ברור שהמשקלים ירדו והכל נהיה קטן וחלש עקב חוסר אימונים) אבל המשקלים היו ממש נמוכים ובחודש הראשון של החיטוב הצלחתי לעלות משקלים עד שנתקעתי אז זה היה סביר

ובקשר ל abcd

a חזה יד קדמית
b רגליים
c כתפיים
d גב ויד אחורית
ממש לא פיצלתי אימון בשביל שרירים קטנים שהתכוונתי הדגשים זה במצב שלוגמא הרגליים שלי ממש קטנות וחלשות ובמסה רציתי לתת דגש מאוד חזק אותו הדבר לחזה ויד קדמית שלי ככה התאמנתי 5-6 פעמים בשבוע שבדרך כלל או רגליים או חזה ויד קדמית הייתי נותן דגש פעמיים (יש לי גב טוב אז לא רציתי יותר מדי לשפר אותו כי החזה שלי והרגליים יותר בפיגור) ואגב המסה הייתה רק 5 חודשים. אשמח לשמוע את דעתך מנסיון שלי abcd עזר לי והיה לי טוב אני חושב ab לא יתאים לי כמו שארצה כי לתת דגש לרגליים ב ab זה קשה ונראה לי לא מספק (באימון רגליים הייתי משלב דדליפט סקוואט ולאנצים ולחיצת רגליים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית